Inlägg från: AnnamedAochJ |Visa alla inlägg
  • AnnamedAochJ

    Novembermammorna 2006!

    Hej på er tjejer!

    Trevligt att höra att man är saknad   Precis som du sa Heli, livet kommer emellan, jag har fullt upp med familjen, köra Alex till skolan, underhålla Julia, leversjukdomen osv. Kikar in och läser med jämna mellanrum men har oftast inte tid/ork att skriva något.

    Om någon är intresserad av att "hänga med" lite mer bloggar jag så ofta jag kan på pupa.blogg.se

    Ska kika in hos dig Heli, när jag inte är på väg i säng

    Kram till er alla andra!


    Alex, Alex världens bästa Alex
  • AnnamedAochJ

    Hur jag mår? Jaaa, det är en bra fråga. Jag har väl "kommit över" det hela med sjukdomen och dess risker. Däremot mår jag fruktansvärt dåligt över min övervikt. Pendlar fortfarande mellan 10- 15kg mer än innan Alex. Kortisonet gör mig konstant hungrig och det är en kamp utan dess like. Läkaren har ingen förståelse och får mig bara att må dåligt, det känns som han gör hela situationen värre med sitt tjat och gnat. Det är värre än att vara gravid ska ni veta! Jag kan äta en jätte portion mat och det är ändå som jag inte ätit något alls, inte ens minsta mättnadskänsla alls. Försöker minska mina portioner genom att dricka 2 glas vatten innan måltiden men det hjälper inte direkt heller. Någon som har något bra tips?

    grattis anna till jobb situtaionen. och lycka till karin!


    Alex, Alex världens bästa Alex
  • AnnamedAochJ

    jaha ja, sitter pa sjukhuset med julia. imorse drog hon ner ett skoskap over sig o ar helt bla i ansiktet. vi for till akuten och de ville garna ta det sakra fore det osakra o behalla henne over natten. hon verkar 'normal' men det kanns ju skont att de tar det pa allvar.
    kram pa er allihopa


    Alex, Alex världens bästa Alex
  • AnnamedAochJ

    Grattis till giftemålet karin!

    Det gick bra med julia, vi fick åka hem dagen efter och allt är som vanligt. Men vilket humör hon visade på sjukhuset Värre än både mig och sonen hahaha. 1½ år och la sig på golvet och skrek rakt ut när vi väntade på röntgen resultat och hon blev uttråkad.  Vi fick åka hem innan resultaten var klara för att de skulle få lite lugn och ro


    Alex, Alex världens bästa Alex
  • AnnamedAochJ

    Grattis till bebisarna i tråden!

    Ladynelle - inget händer för dig eller?

    Eftersom jag köper alla barnens "stora" grejer i sverige funderar jag redan på en cykel till sonen i 4 års present, är det några speciella märken som är bra? Är det ok att köpa på typ coop forum eller bör man gå till cykel affär? Någon som vet nåt?


    Alex, Alex världens bästa Alex
  • AnnamedAochJ

    nu har jag läst lite mer, det verkar som man inte rekomenderar två hjulig cykel innan 5 år så jag får kanske vänta ett år till då :)


    Alex, Alex världens bästa Alex
  • AnnamedAochJ

    Grattis Ladynelle! Hurra for snabba forlossningar (inte fooor snabba sa klart).

    Efter att ha tittat runt lite mer tror jag nastan vi ska prova cykel anda, sa tillbaka till den tidigare fragan, ska man kopa en "riktig" fran crescent eller duger det med en billigare fran coop forum?


    Alex, Alex världens bästa Alex
Svar på tråden Novembermammorna 2006!