• Svar på tråden BF Mars2010 i Uppsala del 3
  • Indra78

    Vi har förresten nästan enats om två flicknamn (tänker inte avslöja vilka) men pojknamn verkar omöjligt? Blir tokig på maken mellan varven för ena dagen tycker han att ett namn är OK men dagen därpå ratar han det... Hur har ni det med namn?

  • himla

    hihi.... ja här hade vi bestämt kill namn sedan vi fick sanna ... så det var enkelt..
    men tjejnamn var värre... vi hade en hel lista... jag ett å maken ett som favorit å vi hade nog inte kunnat enats förrän hon vart ute om det nu vart en tjej... men som tur var så visade Köns ul att det är en liten TIM där inne !!


    ♥Pontus 040812 v.35+4♥Sanna 061002 v.40+2♥Lill-T Bf 100318♥
  • jennsans

    har inte disskuterat namn så mkt.. tjejnamn tror jag vi har klart men inte säker.. jobbarkompisen tog det namnet med nämligen he he

  • himla

    Ja jennsans... varför kommer inte innehållet ... Nu får du ta å kläcka snart... så jag kan ta mig in sen ....

    haft en hel del konstiga sammandragningar idag ... men ändå så inget som säger att det ska komma igång ... i jämförelse med hur det var igår då ... såå jag går på besöket imorgon å får se vad jag kan få ut av dem ....  Du skulle dit senare va?


    ♥Pontus 040812 v.35+4♥Sanna 061002 v.40+2♥Lill-T Bf 100318♥
  • Indra78

    När jag läser mars-tråden så verkar det som att de flesta vill ha ut bebisen nu. Själv känner jag mig inte alls redo. Jag vet inte om det är de praktiska sakerna som ska ordnas samt att jag ställt in mig på att vara ledig och vila lite innan det är dags. Nu ska som sagt sängen fram i helgen och vagnen ska snyggas till, på måndag tänkte jag göra lite ärenden i förberedande syfte samt börja kika på bb-väskan. Eller är jag bara koko som inte kan se i almanackan att det är dags snart? Jag funderar en del på hur det blir med bebis + storasyster... När jag har jobbat så är det ju verkligen fullt upp och jag hinner inte tänka på annat, sedan kommer jag hem och är dödstrött. Hade jag vetat innan hur det skulle kännas så hade jag slutat jobba tidigare. *svammel*

  • himla

    visst är det skillnad sååå , jag har ju vart hemma i evigheter nu å är hur redo som helst ... har två barn som får klara sig nästan helt själva för att jag knappt orkar med mig själv längre.... allt står klart å nu har ju tom maken packat ner sina saker i bb väskan sen igår kvälls falska värkar... hehe... såå här är lill-t välkommen när som nu ....


    ♥Pontus 040812 v.35+4♥Sanna 061002 v.40+2♥Lill-T Bf 100318♥
  • Pärtan76

    Oj vad det skrivs. Kul!!  


    Jag har oxå bara två arbetsdagar kvar. 
    Vi har än så länge inte tagit fram något eller packat ngn väska. Vi har haft rätt fullt upp de senaste dagarna. Ska nog försöka fixa det i helgen, iaf bb väskan och bilstolen. KOmmer nog ta in vagnen som hon ska sova i oxå.
    Namn!? Vi har inte heller bestämt oss riktigt. Vi har en del förslag, men inte bestämt oss för något än. Tur är behöver vi bara fundera på flicknamn.
  • jennsans
    himla skrev 2010-02-17 20:23:21 följande:
    Ja jennsans... varför kommer inte innehållet ... Nu får du ta å kläcka snart... så jag kan ta mig in sen .... haft en hel del konstiga sammandragningar idag ... men ändå så inget som säger att det ska komma igång ... i jämförelse med hur det var igår då ... såå jag går på besöket imorgon å får se vad jag kan få ut av dem ....  Du skulle dit senare va?
    jo ska inte dit förrän 14..

    har ju förvärkar titt som tätt.. nu började de ikväll igen, ska ta alvedon när jag lämnar datorn o hoppas jag får sova lite...
    jag vill ha ut min o är väldigt redo för det då jag har väldans ont i bäckenet, onda förvärkarna, o så är det bara jag som kan lämna alexander hos dagmamman vilket är en hel procedur bara det... lyfta in o ur bilen klä på alla kläder på en unge som inte vill osv... känner att jag inte kan vara den mamma jag vill vara dessvärre.. sambon som får göra det mesta hemma o även om jag mest ligger i sängen eller rör på mig har jag väldans ont i vilket fall som helst..
  • jennsans

    hör väl kanske till saken att jag varit hemma sen 21/12 med.. o alexander kom ju i v 32+3 så trodde ju aldrig jag skulle sitta med mage ännu (v 37+4 idag)

  • himla

    ja då får vi höras imorgon istället för att ses då.... om inte jag ligger kvar kl 14 ... hihi

    precis fått några häftiga värkar här... men men men ... vad det innebär är det ingen som vet än på några dagar .. Bara att vänta och se....


    ♥Pontus 040812 v.35+4♥Sanna 061002 v.40+2♥Lill-T Bf 100318♥
Svar på tråden BF Mars2010 i Uppsala del 3