• Svar på tråden BF Mars2010 i Uppsala del 3
  • Indra78

    Pärtan: Jag är inte stressad, tänker att kollegorna klara biffen utan mig! Sen är jag bara ett samtal bort om de undrar något eller om jag glömt något.

    Nu har jag försökt titta på webb-tv med datorn på magen men det var någon som sparkade bort den för mig så jag fick snällt sätta mig upp igen.

  • himla

    mörrn mörrn.... jag är här me... livet rullar på trots en massa saker runtomkring...

    var till Bm igår å äntligen hade lill-T vänt sig så han nu ligger med huvudet neråt ... såå skönt ! Vart lite orolig där ett tag för det ... Ska på T.UL nästa vecka så får se hur han ligger då ... hoppas nu att han har vett att stanna kvar på huvudet ...

    Förkyld och trött , mycket sammandragningar å bara känner mig för att sittta i soffan och vänta på att BF dagen är här nu ...


    ♥Pontus 040812 v.35+4♥Sanna 061002 v.40+2♥Lill-T Bf 100318♥
  • Pärtan76

    Indra: Jag har endel som ska fixas, som jag har skjutit upp hela tiden (sedan i höstas). SOm tur är har jag vikarien hos mig redan så när hon har lektion med klassen kan jag fixa med detta.


    Himla: Jag har oxå rätt mycket sammandragningar. Soffan är rätt skön ibland. Vill ligga ner oxå men det går inte då får jag så ont i min fog. Har en underbar man som grejar med väldigt mycket här hemma så jag får ta soffläge oftare nu.
  • Indra78

    Nu ska vi inte låta tråden somna till igen!

    Vad gör ni i helgen? Jag har varit på sångstund med Saga på fredag em och idag var det barndans. Känns väldigt aktivt men sånggruppen är inte så ofta. På eftermiddagen var vi ute och lekte med grannpojken, Saga och han skottade snö för kung och fosterland. I kväll tänker jag försöka mig på en liten scrapp för att hålla mig vaken, har somnat kl 20 tre kvällar i rad. I morgon blir det väl det klassiska nöjet städa och handla...

    Jag tog fram mina amnings-bh:ar och amningströjor idag och la i tvättkorgen.
    Lite sugen på att bädda vagnen men jag väntar nog någon vecka till... Jag har känslan av att denna bebis blir lite sen.

    En arbetsvecka kvar! En av dagarna ska eleverna till slalombacken och då har jag fått lov att stanna hemma och städa i klassrummet - nice. Vet inte vad jag skulle göra i en slalombacke en hel dag? Orkar inte ens stå och undervisa.

  • Pärtan76

    Jag har ju oxå en vecka kvar. Vi håller på att spela teater. Det är jättekul. Orkar ff. Står iofs inte så mycket. Behöver ju inte det.

    I helgen, ikväll ska jag och mannen få gå ut och äta. Min mamma och pappa tar hand om tjejen. Det lär ju blir långt till nästa gång som vi kan gå ut tillsammans.

  • Indra78

    Vi har också haft en barnfri kväll och natt ganska nyligen och på torsdag får vi det igen men då beror det på våra jobb. Maken har jour och jag har föräldramöte så vi kom fram till att det är lika bra att Saga sover hos mormor och mofar.

    Saga håller på och planerar inköp till bebisen, en napp med en hund på tror hon blir bäst!

    Jag har lagt ut en bild på magen i mitt galleri. Man ser att min navel sticker ut som en liten kant. Snyggt...

  • jennsans

    hej =) tur ni är snälla o håller igång tråden =) jag fick ju veta i onsdags att jag intwe kommer få gå över tiden direkt så är typ max 3 veckor kvar.. känns najs.. har fått väldans ont i höften nu o blodsockret hoppar en del nu.. får väl se hur det blir framöver :)

    det mesta är tvättat.. ska ta in vagnen nu o tvätta klädseln.. stått i bilen lite för mycket..

Svar på tråden BF Mars2010 i Uppsala del 3