Inlägg från: Anonym (dilemma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (dilemma)

    Han får inte upp den... varför!?

    Ska försöka dra det kort;

    Jag har träffat en ny kille efter ett långt förhållande som tog slut i höstas. Han är jättefin och bra på (nästan...) alla sätt. Romantisk och skämmer bort mig med bio och middagar. Han har väl varit den som tagit mest initiativ, mest för att jag fortfarande inte "återhämtat" mig efter uppbrottet i höstas. Jag har berättat det för honom så han vet hur läget är.

    Till saken. Det tog ett par veckor innan vi hade sex första gången, jag kände att jag ville att det skulle vara speciellt eftersom killen kändes så bra & rätt, så man kan säga att jag byggde upp en viss spänning och förhoppning...

    ...men första gången var SÅ en besvikelse! Det tog max två minuter innan det gick och han var knäpptyst hela tiden. Jag låg vaken större delen av natten & undrade om det är såhär mitt sexliv ska se ut framöver. Sen tänkte jag att det är klart att det kanske inte är tiptop första gången, har var säkert nervös osv.

    Nu har vi haft sex några gånger till, de gånger det går för honom så går det på några minuter - och de andra gångerna slaknar han. 

    Igår tillexempel hade vi inte haft sex på en vecka (tror båda drar sig lite av rädsla för att han ska slakna?) men båda var jättepå, han hade riktigt stånd och var jätteupphetsad. Men SÅ nervös att han skakade, så vi fick avbryta. Han säger att jag är den snyggaste tjej han haft så han blir nervös, det blir en psykisk spärr, och typ att han tänker att det inte får hända och då händer det. Efteråt var han jättelåg och var vaken under natten.

    Jag har aldrig varit med om det här! Jag tar ju såklart åt mig och tänker att det beror på mig. Han säger  att han verkligen VILL, och jag kan inte förstå varför han annars skulle fortsätta träffa mig och fortsätta försöka ha sex? Vad gör man? Kan det bli bättre? Ska jag försöka prata mer med honom eller ska man försöka att inte lägga så mycket fokus på det?

    Jag känner att sexet är en SÅ viktig bit och om det inte kommer funka vet jag inte om det kan funka med killen heller... Saknar mitt gamla sexliv som var galet bra.

    Tacksam för hjälp och erfarenheter.

Svar på tråden Han får inte upp den... varför!?