Inlägg från: AngoStura |Visa alla inlägg
  • AngoStura

    Frysa in pajer?

    Jag är tyvärr ingen stjärna i köket och undrar därför om det går bra att göra matpajer i förväg och frysa in dem? Hur lång upptiningstid i så fall och hur gör man när man värmer upp dem igen? Tänkte göra med skinka/ost, kyckling och något mer... några förslag? Vi är 7-8 stycken. Tack!

  • Svar på tråden Frysa in pajer?
  • AngoStura

    Åhhhh, vad bra, tack, då kanske jag kommer att ro hem, detta för mig oöverstigliga, projektet ändå! Hur är det om man gör en skaldjurspaj, blir räkorna sega om man fryser in och värmer upp?

  • AngoStura
    ThisIsMe skrev 2010-01-09 16:00:12 följande:
    Kan tänka mig att de kan bli lite sega men det är nog ingen fara om du inte har jättehöga krav på din mat. Kör på!
    Japp, nu skall jag hem och ta itu med pajdegen! Några fler råd eller förslag?
Svar på tråden Frysa in pajer?