Inlägg från: Leoella |Visa alla inlägg
  • Leoella

    Varför är folk så kräsna???

    Joggi skrev 2010-01-12 16:51:26 följande:
    Typiskt att man måste jobba! Har missat hela tråden!!Jag har en sak som jag stör mig enormt mkt på! Är ju oxå "kräsenhet", mn inte smak utan folk som inte kan äta saker pga konsistens! OMFG säger jag bara. Väx upp!"Tycker inte om champinjoner, eller jo jag gillar väl kanske smaken men inte konsistensen".. Har mamma och pappa tuggat och spottat ut maten åt dessa människor eller??? Som en fågeljäkel.....
    Jag har FULL förståelse för det där med konsistens. Och då är jag ändå en sån som äter nästan allt och "tiger och lider" om jag blir bjuden borta på något som jag mot förmodan inte gillar.

    Prova käka ostron får du känna på något som egentligen bara smakar saltvatten, men har konsistens som en stor snorblobba! ;)
  • Leoella
    Bonanza skrev 2010-01-12 16:59:41 följande:
    Jag tycker att det tillhör sunt förnuft att man - om man bjuder över någon på middag - ser till att laga något som de äter. Däremot tycker jag också att det är trevligt om jag anpassar mig så mycket som jag kan.
    Ja, det är sant att man väl inte medvetet behöver laga mat som man vet att någon inte gillar. Dock är det svårt med vissa kräsna personer (jag lever med en sån... ;)) som faktiskt nästan inte äter någonting ALLS!

    Jag kanske vill bjuda 4 personer på middag och en av dem äter inte fisk, inte räkor, inte svamp, inte potatisgratäng, gillar inte ris eller pasta och det enda som "duger" är pommes med en köttbit ... då föredrar jag nog att faktiskt kunna anpassa menyn till majoriteten för att slippa att ständigt bara bjuda det sällskapet på just kött med pommes. Det finns ju liksom fler vid bordet än den kräsne (oftast)
Svar på tråden Varför är folk så kräsna???