• Disan

    Barn 07/09 *snackis*

    Här fortsätter vi att snacka om våra barn födda 2007 och småsyskonen som kom 2009!


    Life sucks and then you die
  • Svar på tråden Barn 07/09 *snackis*
  • Maijlo

    Hej alla pinglor i tråden! Jag ligger och försöker vila efter en lååång dag. Barnen har sovit omlott och jag inte alls vilket alltid gör mig något mosig. Jakob är nere och lagar mat och har båda tjejerna. Jag hör hur Julie gråter och skriker efter välling. Hon har just sovit i två timmar så hon är säkert vrålhungrig (som vanligt).

    Här på Gotland är vi totalt insnöade idag. Det är riktigt illa. I morse snöade det horisontellt och riktigt ihållande. Vår uteplats ser ut som en rejäl gräddtårta. Det är rätt härligt tycker jag, så länge man inte måste ta sig nånstans, vilket vi inte har behövt.

  • Disan

    Mmm... Här har också snöstormen kommit och segrat. Snö överallt. Men ja, man börjar vänja sig...

    {#lang_emotions_throwup}

    Fast är så trött på denna jädra vinter!!


    Life sucks and then you die
  • Snorkfröken 77

    Japp, här är vi också insnöade. Eller inte riktigt, det går ju att ta sig ut. Tack och lov att jag har bil att åka med vid dagislämning och hämtning, annars hade jag blivit galen.

    Här hemma är vi sjuka hela bunten. Eller nu är Ester frisk. Förra veckan låg hon i öroninflammation men efter antibiotika är den borta. Tobbe har bihåleinflammation, Vega lunginflammation och öroninflammation och jag är bara förkyld.

    Nää, är så trött så jag orkar faktiskt inte skriva mer.
    Hoppas allt är bra med alla?!

  • Maijlo

    Men hu, stackars er! Hoppas att ni kryar på er snart!

    Idag är det oförskämt bra med mig. Båda ungarna sover samtidigt nu så jag har fått en lugn lunch för en gångs skull. Kanske borde passa på att sova jag med...?

    Vad ska ni ge era blivande ettåringar i present förresten? Jag har min systers son som snart fyller ett så jag behöver lite idéer.

  • Disan

    snorkfröken: Krya på er!

    majjlo: Ja du... Vet inte ens vad jag skall köpa till Maya... Hon blir ju ett om en och en halv månad och just nu vet jag inte ens vad hon gillar och inte gillar


    Life sucks and then you die
  • Maijlo

    Disan: Är du helt utan tjejerna nu eller hur har ni gjort? Hur är det med dig? Det låter inte roligt i det lilla du skrivit.

  • Disan

    majjlo: Jag är helt utan tjejerna ja, dels vill jag inte ha dem, dels vågar jag inte ha dem. Jag kan ju banne mig inte kontrollera min ilska så det är inte värt det. Ikväll skall jag dock hem till dem och äta middag och försöka umgås lite. I söndags var vi på Lekpalatset och stojade. Så det går framåt iaf!

    För det mesta mår jag bra nu, när jag blev av med barnen och C försvann också depressionen. Igår mådde jag dock dåligt, men lyckades att komma tillbaka till verkligheten igen, som tur var


    Life sucks and then you die
  • sigtunatjej

    Usch hur illa jag har mått. Har inte mått såhär dåligt sedan jag var 13 år. Det började i tordags när jag hade ont i halsen och lite feber, men tog en alvedon och åkte iväg på en planeringsdag med jobbet.( Började jobba den 1:a februari)
    På kvällen när jag kom hem, värkte det i kroppen och febern visade på 38.5..
    På fredagmorgon försökte jag att ta mig till jobbet, men orkade inte. Det värkte hemskt illa i huvudet och resten av kroppen. Halsen var alldeles tjock och jag frös i kroppen.
    Tempen visade på 39 grader, så det var bara att inse att jag inte skulle ta mig till jobbet. Åkte till läkaren som gav mig diagnosen halsfluss. Så nu äter jag kåvepenin.

    De första dgr var det ett rent helvete att svälja tabletterna, men det gick efter många försök. Bara att dricka vatten var en pina för halsen. Idag är febern och värken borta. Men det gör fortfarande ont i halsen. Hoppas att det blir bättre så jag kan jobba imorgon igen.
    Linus har blivit förkyld och har 38 grader idag. Hoppas att det stannar med det bara.

    Disan: Usch vad jobbigt det låter. Vet läkarna varför du mår så dåligt ibland? Är det förlossningsdepression som sitter i eller baby blues? Låter verkligen jobbigt att du mår så dåligt. Hoppas att du får gå till någon och få hjälp med det!

    Majjlo: Ingen aning faktiskt vad man köpa till de små. Men jag har köpt små små böcker med bilder och ord på till Linus, men sedan blir det väl kläder och någon leksak.

    Ha en trevlig alla hjärtans dag allihopa!


    Älskade Moa 070110 och Älskade Linus 090330
  • Disan

    sigtunatjej: Krya på dig! Låter INTE nådigt det där Har ju fått kontakt med psyk och vi försöker reda ut ett och annat, om man säger så. Jag har ju mått dåligt psykiskt sedan jag var riktigt liten, men har väl aldrig tagit tag i det på allvar.

    Hur skall ni alla fira ettårsdagarna då? Vi klurar på kalas hemma hos Chris, men inga bestämda planer än.


    Life sucks and then you die
  • Maijlo

    Sigtunatjej: Vi har också haft halsflussbakterien här, men då fick Julie Scharlakansfeber av den istället. Hon var jätteduktig med medicinen när hon kom på att hon fick godis efteråt. Det fungerar ju inte lika bra på vuxna, hahaha. Kanske du kan krossa tabletten innan du ska svälja? Hoppas att du mår bättre idag (och resterande familjen med såklart).

    Disan: Vad ledsen jag blir att du mår dåligt och att du inte orkar just nu! Men all heder till dig som orkar ta beslutet om att ta en pause från barnen och att du kan få återhämta dig tills du är starkare. Har du en bra kontakt på psyk? Jag kan inte så mycket om det, men en bra samtalspartner kan säkert vara god hjälp gissar jag.

    I lördags var vi ute och åt ensamma utan barn för första gången sen 2008! Äntligen kunde vi lämna ifrån oss Silje också en kväll utan en enorm separationsångest. Så nu vill jag abonnera på Jakobs föräldrar och få barnfria kvällar oftare. Det behöver vi verkligen. Jakob hade tjejerna i fredags också så jag fick en hel dag ensam hemma. Guld värt. Jag behöver lite fri tid känner jag.

Svar på tråden Barn 07/09 *snackis*