Inlägg från: WhiteAngels |Visa alla inlägg
  • WhiteAngels

    November 2007 bebisar.Del 8

    cizzon

    Det verkar inte ha varit magsjuka utan har nog varit en del av hans hosta pga förkylning.Han verkar lite bättre i dag till ohc med,inte alls så pipig i dag.

  • WhiteAngels
    Tänkte bara skriva lite snabbt att här har hela familjen gått igenom kräksjuka,inget vidare allvarligt utan har snabbt gått över...men nu har jag åkt på en förkylning ist..
    Pluggar som vanligtmen har Elias ledig i dag för vi ska ut o shoppa och bara mysa.
  • WhiteAngels
    snugglebunny

    Elias kommer flyttas det året han blir 5 till en annan fskl istället,här byter dom inte utan domf lyttas till en helt annan året dom blir 5 år,så här går bara barn 1-4 år.
  • WhiteAngels
    Här går livet sin lilla gång.Jga pluggar och står i .Tar hand om barnen som är ganska pestiga för tillfället,men jag får väl hoppas att det blir bättre snart.
  • WhiteAngels
    saralindberg skrev 2010-03-04 07:39:20 följande:
    WhiteAngels: Går det bra att kombinera allting med studier och familj?snuggle: Ja, alla verkar vara hostiga... Skönt att hon är pigg i övrigt! Johannes har fortfarande höjd temp, har haft det sen i söndags kväll nu.Hoppas du blir bättre till helgen iaf!Jag är inne i en lite halvjobbig period. Får lite småont på nätterna, gnolar i korsryggen och magen har sjunkit ner enormt mkt. Dock händer inget på riktigt, känner mig lite otålig :P
    Hur tänker du då angående familj?
  • WhiteAngels
    Jo anna skrev 2010-03-04 12:25:06 följande:
    whiteangels: Du har väl barn eller?
    Ja men jag förstod lixom inte varför man inte kan kombinera studiter och familj om man kan med jobb o familj eller lättare sagt man har inget annat val
  • WhiteAngels
    saralindberg skrev 2010-03-04 15:22:03 följande:
    WhiteAngels: Var bara en fråga :) Jag tänkte själv studera från jan nästa år och vet inte hur det är, vet bara hur det är att jobba och ha barn.Jo anna och snuggle: Har bf 16 mars, så det är inte alls långt kvar :) Nu på slutet går man ju bara och känner efter och letar tecken på att något är på g.
    Absolut inga problem iaf inte för mig,jag kan plugga och ha tre barn hemma oxå..
  • WhiteAngels
    snugglebunny skrev 2010-03-04 15:27:30 följande:
    Jag kan tänka mig att det är annorlunda att studera och ha barn än att jobba. Beroende på hur mycket tid man har för att plugga på dagarna. Självklart går allt, men jag förstår att man funderar innan. Vad ska du läsa, Sara?
    Vissa dagar både jobbar jag pluggar och har tre barn ,men det går bara man vill.Jag kommer ju att ha det så här i minst 2 år till .sen blir det tuffare när man börjar jobba
  • WhiteAngels
    snugglebunny skrev 2010-03-04 15:31:21 följande:
    White Angels: Ja, jag blir iaf lite imoponerad att du fixar det. Jag tycker det är fullt upp att jobba med ett barn. Och då är jag ju "ledig" när jag kommer hem. Det tyckte jag var jobbigast med att plugga, att man aldrig kände sig riktigt ledig. Men det beror förstås lite på vad man går för utbildning.
    Tack..Jag tycker inte att det är npn större bedrift men jag är ju så van vid detta nu.
    Nej jag känner väl inte mig heller ledig någon gång,oftast alltid något att göra.Mend et kommer att vara värt det i slutändan om ca 2 år.
Svar på tråden November 2007 bebisar.Del 8