• Svar på tråden November 2007 bebisar.Del 8
  • ZettanA

    Bambi81: Har oxå märkt av den utvecklingsfasen.. Mira har blivit lite svår att lämna på dagis vissa dagar. Hon vill vara där men vill gärna att jag oxå ska vara kvar. Hon har vaknat en del på nätterna till och från oxå.. gissar att hon drömmer mycke. Har kommit massor talvis just nu.. Hon pratar hela meningar så man kan ha en hel konversation med henne och förstå nästan allt I helgen så är det kalas som gäller.. Sambon fyller år.


    Jo anna: Vad skönt att Theo är helt blöjfri Mira gillar också att rita och pussla, bygga med duplo lego är en favorit och att pyssla med hästarna eller katterna. Dansa och sjunga står nog dock överst på listan av favvis grejer.. Det är alltid fullrulle på den damen när det är dags för disco (melodifestivalen).. hihih! Nu har körslaget fått tagit efter i stället.

  • snugglebunny

    Amanda är också definitivt i en utvecklingsfas. Hon äter dåligt, får utbrott och det händer mycket just nu. Hon har också börjat prata mycket senaste tiden.

    Amanda tycker om att pussla, rita, hålla på med Play Doh, Duplo.
    Hon har så roliga saker för sig. Hon lägger sig på golvet med en kudde och lägger en kökshandduk som täcke och säger "natt".

    Vi får middagsgäster imorgon, på lördag kommer sambons familj hit på fika. På söndag är det tre, fyra husvisningar. Så helgen är fullbokad.

    Annars är det bra med oss. Nu är Amanda helt frisk från förkylningen.
    Jag tycker att den där värsta kvällströttheten har lagt sig. Magen växer för fullt.
    Amandas dagisfröknar avslöjade mig häromdagen.  

  • Jo  anna

    snuggle: Skönt att hon är frisk. Hoppas att något hus passar! =)

    zettan: Visst är det kul när man kan prata med dom. =)

    Theo har börjat hitta på en massa saker, tex så sa han att jag brukar tappa honom till min syster och att "Denice pappa kastade henne i vattenpölen". Haha, helt tokiga saker kommer ur hans mun just nu. Har era börjat hitta på? =p

  • Bambi81
    Zettan: skönt att höra att man inte är ensam att gå igenom samma sak!!
    Jo anna: vad duktig Theo är som är helt blöjfri!!
    Melvin gillar, precis som de flesta av era barn, att bygga med träklossar, duplo, pussla, rita mm. Får han helt själv bestämma vill han gärna sitta i soffan och titta på någon av sina filmer. Just är Pingu favoriten.
    Nu tänkte även jag försöka ge på det här med att blogga...bättre sent än aldrig! Kanske kunde vi göra en lista över allas bloggadresser? Jag gillar att läsa om andra som också har småbarn!!
    http://mammashjartan.blogspot.com/
    (¯`°?.¸ ღ Mammas små hjärtan ♥Melvin & Molly♥ ღ ¸.?°´¯)
  • Jo  anna

    bambi: Va kul med blogg. Hur länge har vi haft den här tråden? 2 år iaf va? Och jag hade ingen aning om att du också hette Johanna. =p

  • saralindberg

    Bambi: Det där med att det känns svårt att verkligen stimulera känner jag också. Särskilt nu när jag ammar så ofta, såhär i början. På ett sätt känns det bra att han får vara på dagis 15h, jag märker ju att han trivs jättebra och har roligt, men samtidigt får jag dåligt samvete som lämnar honom när jag ändå "bara" är hemma.


    Bra att ni kan lösa det sådär med din mamma! Det låter kanon!
    Pingu är storfavorit här hemma också!! :)
    Jo anna: Johannes är också mycket för att rita just nu, och lägga pussel. Och leka med bilar!
    snuggle: Håll oss uppdaterade hur det går med husen imorgon :)
    Skönt att Amanda är frisk igen.
    saralindberg - saraengstroem.blogg.se
  • strojes

    Hemkommen från en stilkonsultation. Intressant och lärorikt. Först småprat för att hon skulle få en bild av vem jag är sedan en färggenomgång för att se vilka färger jag passar i. Därefter började den roliga biten: prova en massa kläder! Det hela ägde rum i hennes lilla butik så hon plockade ihop ett gäng plagg som jag sedan fick prova i olika kombinationer. Till slut blev det ett par byxor, en blus, en t-shirt och en kofta som fick följa med mig hem, jag kunde ju tyvärr inte köpa alla plagg jag provade (då hade vi fått leva på knäckebröd och vatten i ett par månader....).

    Imorgon blir det förhoppningsvis en massa fynd på klädbytardag här i området. Och så ska vi äta våfflor på eftermiddagen.

  • saralindberg

    skydiver: Vad roligt!! Sånt där skulle jag också vilja prova, man är nog rätt så fast i sin stil/färger. Det vore roligt om någon utifrån som inte känner en skulle berätta lite vad man passar i :)


    Hoppar du hittar några fynd imorgon!
  • snugglebunny

    Vi har köpt hus!! Äntligen! Det är inflyttning redan i juni, så nu är det lite bråttom. Vi måste ju bli av med vår lägenhet. Den är redan ute på nätet, så vi hoppas det ska gå smidigt och att vi får ut så mycket som vi behöver åtminstone.

    Annars är allt bra med oss. De hade påskpyssel på dagis idag, de som ville var utklädda till påskkärringar och så flög de till blåkulla.

Svar på tråden November 2007 bebisar.Del 8