• Svar på tråden November 2007 bebisar.Del 8
  • snugglebunny

    skydiver: Tack!! Det ligger i Hässelby. Så vi flyttar inte så långt.
    Det är jättefint. Känns inte som vi kommer behöva göra så mycket, förutom lite nya tapeter och så kanske då.

  • Bambi81

    snuggle: stort GRATTIS till husköpet! 


    (¯`°?.¸ ღ Mammas små hjärtan ♥Melvin & Molly♥ ღ ¸.?°´¯)
  • saralindberg

    snuggle: Stort grattis!! :D Vad härligt!! Hoppas det går bra med försäljningen av lghten. Vad skönt att ni inte behöver fixa så mkt. Var det spännande budgivning eller fick ni det lätt?


    Zettan: Haha, tänk att dom vet vad som är normalt och inte ;)
  • WhiteAngels

    Kikar in lite snabbt,hinner knappt skriva eller läsa här mer.Men vi lever i alla fall.Jag kämpar på med mitt pluggande och ja med hela mitt liv som för tillfället är lite upp och ner just nu.

    Glad påsk alla!

  • snugglebunny

    Glad påsk!!

    saralindberg: Nej, det var ingen budgivning att tala om... Det var "vår" mäklare som sålde huset och det var visning på det helgen innan men budgivningen kom inte upp i det han hade tänkt sig så det var ny visning på söndagen. Då tipsade han oss om att gå dit och kika. När vi såg huset tänkte vi att det var bara att glömma, eftersom det var så fint. Men det fortsatte gå trögt och till slut accepterade säljarna vårt bud. Mäklaren tror själv att det var ett för högt utgångspunkt och att det skrämde bort spekulanter. Vi hade tur helt enkelt.

    Imorgon ska vi börja förbereda inför visningen av vår lägenhet som blir redan på söndag. Vi ska röja i förrådet och så där.

    WhiteAngels: Är det något särskilt som hänt...?

  • WhiteAngels
    snugglebunny skrev 2010-04-04 19:59:03 följande:
    Glad påsk!! saralindberg: Nej, det var ingen budgivning att tala om... Det var "vår" mäklare som sålde huset och det var visning på det helgen innan men budgivningen kom inte upp i det han hade tänkt sig så det var ny visning på söndagen. Då tipsade han oss om att gå dit och kika. När vi såg huset tänkte vi att det var bara att glömma, eftersom det var så fint. Men det fortsatte gå trögt och till slut accepterade säljarna vårt bud. Mäklaren tror själv att det var ett för högt utgångspunkt och att det skrämde bort spekulanter. Vi hade tur helt enkelt. Imorgon ska vi börja förbereda inför visningen av vår lägenhet som blir redan på söndag. Vi ska röja i förrådet och så där. WhiteAngels: Är det något särskilt som hänt...?
    Mja..hänt och hänt ,jag tänker en del på framtiden.
  • saralindberg

    snuggle: Vad härligt, ibland ska man ha tur också :)


    Vet ni om det är några anmälda till visningen? Eller är det öppet? Det är rätt så skönt att få gå igenom förråd och sånt, vi gjorde ju storrensning när vi hade huset ute för försäljning i våras. Nu blev ju vi kvar, men var ändå bra att få städat :P
    Hur mår allihopa?
Svar på tråden November 2007 bebisar.Del 8