Inlägg från: saralindberg |Visa alla inlägg
  • saralindberg

    November 2007 bebisar.Del 8

    snuggle: Lycka till med budandet! :)
    Samma här, Johannes är som en liten papegoja. Och det är så roligt att höra nya bokstäver som han lyckas forma. L, M och N är stora favoriter för honom nu, han tycker att det är roligt att få fram dom.
    3 år som gäller här också, men vet inte om det blir i aug eller nov efter att han har fyllt. Tror att det beror på hur många nya barn som ska skolas in på "lilla" avd.

  • saralindberg

    snuggle: Nej, vad trist :S Som du skriver ändå, tur att ni inte snubblade på målsnöret med någon tusenlapp bara, det kanske hade känts mer bittert. Snart får ni säkert erat drömhus!

    Johannes är på dagis, sista dagen den här veckan. Jag gör inget produktivt alls, har dammsugit lite och betalat räkningar. Det känns lite fel men såååå skönt att inte ha några krav alls :) Ändå sitter man och räknar ner tiden tills man ska hämta honom, det är ju så tyst här hemma.

  • saralindberg

    cizzon: Hoppas allt löser sig till det bästa!
    Kul att ni fick brons iaf, jag förstår att semin kändes lite pinsam för er ;)

    snuggle: Jag vet, visst är det lyxigt att få storhandla själv? Känns som att livet har förändrats en hel del när man tycker att det är skönt att få gå på affären själv, hehe.

    Jo anna: Känns det bra på det nya stället?

    Bambi: Mysigt! Det är ju såna där utflykter man kan göra nu bara, går ju knappt att vara ute pga snön.

    Johannes har fått hosta och feber, så vi är hemma och tar det lugnt idag bara.

  • saralindberg

    Jo anna: Ni får sätta upp många tavlor ;)

  • saralindberg

    cizzon: Johannes har fortfarande feber och hosta, igår spydde han en massa slem. Usch, det är så synd om dom när dom är sjuk. Och det måste bli jobbigt när ni föräldrar också blir dåliga, varken jag eller Micke känner något.
    Hoppas det löser sig med undersökningarna, måste vara jobbigt när de inte hittar något.

    Jo anna: Intressant ämne, det där med språket. Jag vill också veta mer, cizzon :)

  • saralindberg

    WhiteAngels: Går det bra att kombinera allting med studier och familj?

    snuggle: Ja, alla verkar vara hostiga... Skönt att hon är pigg i övrigt! Johannes har fortfarande höjd temp, har haft det sen i söndags kväll nu.
    Hoppas du blir bättre till helgen iaf!

    Jag är inne i en lite halvjobbig period. Får lite småont på nätterna, gnolar i korsryggen och magen har sjunkit ner enormt mkt. Dock händer inget på riktigt, känner mig lite otålig :P

  • saralindberg

    WhiteAngels: Var bara en fråga :) Jag tänkte själv studera från jan nästa år och vet inte hur det är, vet bara hur det är att jobba och ha barn.

    Jo anna och snuggle: Har bf 16 mars, så det är inte alls långt kvar :) Nu på slutet går man ju bara och känner efter och letar tecken på att något är på g.

  • saralindberg

    Det är ju olika vad man känner, jag tycker också att mitt jobb kan jag släppa så fort jag åker därifrån :) Blir väl en omställning sen om man ska börja plugga, och sen när man har pluggat klart blir det jobbigt åt andra hållet när man ska börja jobba igen.

    snuggle: Jag behöver ju inte vänta längre än bf, är garanterad igångsättning då. Det är skönt :)

    Femte dagen med feber för Johannes... Blir så less.

  • saralindberg

    cizzon: Jag vet, man är lite konstig som går och längtar efter den värsta smärtan man kan vara med om :P Tack, snart är det över!
    Tur för dig att du redan har körkort då, haha.
    Intressant att läsa, tror det är rätt så vanligt med tvåspråkighet att de förstår båda språken hur bra som helst men väljer att svara på bara ett språk. Pratar du någon finska alls?

Svar på tråden November 2007 bebisar.Del 8