Inlägg från: Kicksen |Visa alla inlägg
  • Kicksen

    Oktobermammor -06 i Göteborg, tråd nr. 17

    Bra jobbat CarVen! Hoppas ni haft det skönt i Finland. Välkomna hem

    Idag är Annies första dag på förskolan efter jullovet, hon var eld och lågor. Och om två veckor fyller My ett år. Vart tog tiden vägen? Från och med nu jobbar jag fredagar och en del helger. Men träffas gärna någon gång snart.

  • Kicksen

    Amore: Vi kommer nog köpa en Tripp trapp till My. Men i övrigt är det väl alltid bra med kläder, böcker älskar jag att köpa till mina flickor. Sen om man inte gjort i ordning rum till den mindre kan man ju alltid önska sig prylar dit om det är något särskilt man gillar eller vill ha.

  • Kicksen

    Vad sägs om att ses här hos oss nästa måndag den 25/1?

  • Kicksen

    Det kan också vara ett förslag fast då får ni ses någon annan stans för då jobbar jag. Jag gissar att Magnus tycker det blir lite småjobbigt med en massa mammor och barn som han inte känner...

  • Kicksen

    Jag ska in till jobbet på ett möte på måndag morgon så eftermiddag passar mig bra. Vilka kommer? Ska vi säga vid 14? Välkomna! Hör av er om någon behöver adressen igen.

    Amore: Om du känner att du orkar och vill så kan vi ses hos dig. Annars är det nog bara att säga en dag du kan/vill/har lust så kommer de som kan skulle jag tro

  • Kicksen

    Tråkigt CarVen. Nya tag när ni frisknat till. Hoppas det är snabbt övergående och att ni andra klarar er.

    Jag har kaffe, te, saft och dylikt. Men lite fika är väl trevligt

  • Kicksen

    Tack för besöket igår. Annie gillade inte att kompisarna åkte hem

    Krya på dig Heidi. Det verkar vara sega förkylningar denna vinter...

    Dags att planera för nästa dejt. Annars dröjer det ett halvår igen...

    Och  grattis till vår Mysis som fyller 1 idag. Vad hände med det året?! Ingen bebis längre.

  • Kicksen

    Jag ska på tarmröntgen med My på måndag så nästa vecka kan inte vi. Men hoppas ni är några som får till det och att vi kan ses snart igen efter det. 

  • Kicksen

    Jag jobbar också den fredagen och Mys inskolning startar på måndagen. Spännande, hon är nu i den värsta mammiga fasen någonsin... Dessutom fick vi konstaterat halsfluss idag så nu blir det penicillin. Och Annie ligger också med feber. Det är värsta sjukhuset här i Landvetter.

  • Kicksen

    Amore: Om hon har feber hade Annie fått vara hemma även om hon inte har några andra symptom. Hon orkar inte dagis när hon har feber. Ang mask beror det på hur många barn som smittats. Det har gått på Annies avdelning men hon fick gå eftersom hon också älskar dagis. De familjer som hade det var noga med hygien och medicinen så det spred sig aldrig runt. Vi har även bekanta som haft det och som barnen träffat ett par dagar efter att de påbörjat sin kur. Men då vet vi ju också hur noga de varit med att tvätta och städa och sprita.

    Men som svar på frågan: Om Annie själv var frisk hade hon fått gå till dagis.  Nu när man är föräldraledig är man ju friare att ha dem hemma när sjukdomar härjar. När man jobbar är det svårt att vara hemma för att andras barn är sjuka.

  • Kicksen

    Amore: Jag har gått här nere på MVC i Landvetter. Har träffat både jättebra och lite mindra bra personer där.

    My har precis börjat gå och hon är ju en dag äldre än din Ebba. Annie var 14 månader när hon började så de är ganska lika. My är ju 14 nu men iofs 12 korrigerat.

Svar på tråden Oktobermammor -06 i Göteborg, tråd nr. 17