• Majsan70

    Ni som vaccinerade er, hur blåsta känner ni er på en skala 1-10?

    Tja med tanke på hur sjuk jag var och ÄR fortfarande efter den nya influensan är jag fruktansvärt nöjd med att familjen är vaccinerad. Alltså är jag 100% nöjd med det beslutet.
    Precis som jag är efter at ha vaccinerat mig o familjen mot diverse andra sjukdomar man kan bli väldigt sjuk av.

  • Majsan70
    Hästtjejen78 skrev 2010-01-19 14:02:11 följande:
    Jag känner mig lite blåst för jag blev aldrig sjuk! Jag och sambon valde ganska snabbt att avstå från att vaccinera oss. Vi ansåg att det är mycket bättre att få sjukdomen och erhålla ett äkta och varaktigt skydd än att spruta in ett artificiellt skydd som inte ens varar ett år. Ett artificiellt skydd som dessutom inte är fullt testat, men lyckats godkännas ändå! Ett skydd som läkemedelsverket själva kallat "prototyp-vaccin". Vi vaccinerar oss inte mot den årliga influensan och har på så vis ingen anledning att vaccinera oss mot denna. Både sambon och jag räknade med att bli sjuka, men har än så länge inte sett röken av svinet.
    Var du glad att du inte blev sjuk. Själv trodde jag inte jag skulle få influensan...tji fick jag och jag är sjuk fortfarande i sviterna efter den. Snart 5 månader sedan jag insjuknade och mååånga sjukdagar senare.
  • Majsan70
    march skrev 2010-01-19 14:16:10 följande:
    Jobbigt att vara sjuk så länge. Det är otur.
    Ja det är verkligen oflyt. *S* O jag trodde verkligen inte att jag skulle bli sjuk.
    Som tur är så slapp mina barn att drabas o sen blev de omgående vaccinerade eftersom de är högriskpatienter.  Så liite tur hade jag ändå att jag inte smittade dem.
  • Majsan70
    Hästtjejen78 skrev 2010-01-19 15:30:30 följande:
    Nej, jag är inte glad över att jag inte blev sjuk! Influensa är en svår sjukdom vare sig den heter säsongsinfluensa eller svininfluensa. Det ska man inte sticka under stol med. Jag hade säkerligen blivit apsjuk, men överlevt med ett starkt skydd mot detta virus och dess likar. Du har haft tur i oturen! Du, inte dina barn, har ett livslångt skydd mot just denna influensa och dess muterade släktingar tack vare att du blev sjuk! Men jag förstår att ni valde att vaccinera dom eftersom de är i en riskgrupp. Jag hoppas du tillfrisknar snart från sviterna och beklagar att du blev så sjuk!
    Den vanliga influensan är inte på några sätt lik den nya. Den nya går ner i lungorna och sen kan den sitta kvar där...spelar lix ingen roll om du varit kärnfrisk innan. Därför anser jag att ni haft tur. Själv kommer jag kanske aldrig bli frisk igen o hade hellre sett att jag slapp influensan.
    Att mina lungor nu är i så dålig form innebär att jag kanske måste vaccinera mig mot säsongsinfluensan oxå, det innebär att en lite liten förkylning kan innebära sjukhusvård.
    Alltså ser jag mig som en stor förlorare som blev sjuk.

    Känner för övrigt flera som blev svårt sjuka o var sjuka länge.
Svar på tråden Ni som vaccinerade er, hur blåsta känner ni er på en skala 1-10?