Inlägg från: TvåHärEttPåVäg |Visa alla inlägg
  • TvåHärEttPåVäg

    Ni som vaccinerade er, hur blåsta känner ni er på en skala 1-10?

    Jag känner mig inte alls blåst som vaccinerade mig, jag jobbar med svårt sjuka människor och har ett ansvar att inte föra vidare smittor.
    Jag vaccinera mina barn också, varför vara sjuk i flera dagar och ha hög feber och kanske riskera att smitta någon som tål det mindre bra, när man kan få en spruta som skyddar en??
    Sen har mina barn, barnastma så vem vet hur de hade tagit det???

    Det är inte säkert att era barn kommer få röda hund för att ni inte vaccinerar dom, men ni vaccinerar väl dom för det ändå???? I förebyggande syfte.

    Svininfluensan är inte borta och vem vet den kanske slår hårdare nästa gång.

    Jag känner mig iallefall inte orolig om den kommer igen, tack vare vaccinationen. Annars hade jag nog varit orolig eftersom jag nu är gravid...slipper jag den oron.

  • TvåHärEttPåVäg

    En kille på min mans jobb fick svininfluensan och var hemma i fyra veckor och fortfarande idag så måste han vila direkt efterj obb för han blir så utmattad... han fick smittan i oktober och blev testad för den..

    Han är 25 och övrigt helt frisk.

    Så ni som inte vaccinerat er ska vara glada att ni inte fått den för vem vet hur den skulle drabba just er, eller era barn... Bara för att vissa bara var sjuka tre dagar så är det inte säkert att ni också kommer vara det..

    skitlöjlig tråd förresten

  • TvåHärEttPåVäg

    Du som har skrivit tråden kan ju alltid ringa upp familjer som faktiskt förlorat någon i svininfluensan och fråga dom om dom inte kände sig blåsta som aldrig vaccinerade sig.... samma sak och samma löjliga förfrågan...

  • TvåHärEttPåVäg
    YayasMami skrev 2010-01-20 11:59:04 följande:
    Nej men jag har en hjärna, om andra saknar detsamma får stå för de.VARFÖR ska jag spruta in Tiomersal (kvicksilver som dessutom inte är lagligt) i mitt blod när jag är gravid (och inte ens får äta ost) för en influensa som dödat några få medan den årliga influensan dödar flera tusen? Jag ser inte logiken. Det dör ju mer människor av HIV än denna influensa, eller blir påkörda när de korsar gatan. Dessutom ställer det sig en hel del frågetecken att vissa länder avråder gravida att vaccinera sig med vaccin innehållande vaccin och att sverige gör en annan bedömning. Ingen rök utan eld. Däremot har influensan blivit en höna av en fjäder.Jag är sällan sjuk, jag ser till att hålla god hygien och äta nyttig och bra mat.
    du får mer kvicksilver i dig av att äta fisk om du äter fisk regelbundet under ett år..
  • TvåHärEttPåVäg

    erkänn att du var ute och googla på insjöfisk innan du svarade =)

    Tycker verkligen ni som inte váccinerade er att vi ska känna oss blåsta som gjorde det??? Kan inte förstå varför???
    Ni vet varken vilka sjukdomar det finns i våra släkter, ni vet inte vad vi jobbar med, ni vet verkligen inte hur vi hade reagerat på svininfluensan..
    Ni som inte vaccinerade er, håller ni med trådstartaren att vi ska känna oss blåsta??

    Och trådstartaren, du svarade aldrig på min fråga... om du nu haft någon anhörig som dött (det finns ju faktiskt dom som har haft anhöriga som faktiskt dött) Skulle du då skrivit en tråd där det stod exempel... oj va min mamma måste känt sig blåst som aldrig vaccinerade sig eftersom hon nu e död...

    Jag tycker denna tråden är lite narr mot dom som faktiskt hade anhöriga som dog. Men du kanske inte alls ser det så???
    Tycker det är onödigt att bara ställa en sån fråga, de som valde att vaccinera sig gjorde det med den informationen det fanns då, ingen kan se in i framtiden.

  • TvåHärEttPåVäg
    YayasMami skrev 2010-01-20 12:41:58 följande:
    Nej, efter att ha fött ett barn och väntar ett andra samtidigt som jag äter fisk nästan dagligen så har jag rätt bra koll ändå Att vaccinera sig hjälper tyvärr inte alltid fullgott. Jag gick till en vaccinationscentral för att slippa malaria och fick profylax då jag reste till afrika i höstas. Enligt läkaren skulle jag INTE få malaria och en vecka efter jag kom till afrika höll jag på att avlida i malaria, bokstavligen. Jag låg medvetslös och spydde blod men eftersom läkaren sagt att det inte skulle kunna vara malaria kom jag iväg för sent till sjukhuset. Tycker det är farligt att säga att man är fullgott skyddad genom vaccin, OM det sen händer att man blir sjuk tar man det då inte lika allvarligt för man kan tolka det som en vanlig influensa. Och att jag fick malaria berodde på ett myggbett, det går inte förhindra genom hygien eller kost så ni behöver inte anmärka om det Vad tror du de som har anhöriga till de som dött av vaccinet säger då? Eller mammorna som får barn sen OM det visar sig att de fått bestående hjärnskador?
    Men jag menar ju inte så, jag bara vill påpeka för trådstartaren att det är dumt att ställa en sån fråga... typ att det är lika dumt att skriva så som om man skulle skriva så som jag gjorde... jag skulle aldrig ställt en sån fråga överhuvudtaget för som sagt så som du skriver så kan man ju isåfall skriva sånt om allt...
Svar på tråden Ni som vaccinerade er, hur blåsta känner ni er på en skala 1-10?