Inlägg från: Midwinter |Visa alla inlägg
  • Midwinter

    Hej tjejer!

    Här är det sjukstuga. Alma var hemma i fredags samt idag. Kommer vara hemma iaf imorrn o onsdag med.
    Hon är genomförkyld, blir inte bra med sömn om nätterna. Har inte haft direkt feber iheller, men känns som det kvittar. Nu ikväll hade hon iofs 38,8, men den verkar till att komma o gå...?
    Slemhostar o snorar om vartannat.

    Jag känner mig inte helt kry iheller, också förkylning. Jag har dock jobbat idag, men är hemma för VAB imorgon.

    Vi är inte vana vid sjukerier. kollade på FK hemsida innan, vi tog VAB i mars -09, maj-09 (1dag) och sep-09 (1dag) också blir det väl en vecka nu.. hehe, inte ofta med tanke på att hon skolades in i januari förra året.
    Tror där var VABdag i feb/mars med. men nog bara 2st...

    Massa graviditeter på gång, härligt! Jag vet inte vad jag vill. Just nu så vill jag bara ha 1barn... Hade kanske varit annorlunda om vi bott större i hus eller ngt. Även om vi inte bor jättelitet nu, trivs bra här. Fast med en 3a på 69kvm så räcker det med oss tre..
    Däremot vill jag gärna ha en graviditet och förlossning. Fast inte mer än så, iaf inte nu...?!

  • Midwinter

    inotyol smörjer jag i Almas knäveck när det e jätterött och irriterat. Hon är också torr över hela kroppen och vi försöker smörja med miniderm iaf 1ggn/dag och alltid efter bad/dusch.

    Jag hade också böjveckseksem som liten och har än idag väldigt känslig hud. Speciellt ben och händer.

  • Midwinter

    Glad påsk alla!!

    För typ 2 veckor sedan slutade Alma med napp. Hade inte den på dagisvilan (då vi glömt) och eftersom det fungerade bra så var det ju onödigt att ta med. Då det gick bra på dagis så testade vi här hemma att inte ge henne en när det var dags att sova för natten. I början frågade hon efter den, men vi bara svarade att vi inte hade någon men att jag skulle gå ut o leta och komma tillbaka om jag hittade en.
    Alma somnade utan skrik o problem o tjat. Nu frågar hon inte ens efter den! Gött

    Samt att tjejen har lagt blöjan nu under påskhelgen.. Eller ja, hoppas jag. Vi har haft henne i trosor när vi är hemma i omgångar, vissa dagar - när vi tänkt på det o inte varit lata
    I fredags morse började vi "på riktigt" och hon gick i trosor. Fungerade ganska bra hemma, någon liten olycka. På kvällen skulle vi till mina föräldrar på påskmiddag och hon åkte dit utan blöjor. Jag hade packat med en hel väska med trosor o byxor och visst fick vi byta några gånger! (Bl.a så bajsade hon i trosan)
    Igår var vi iväg igen under eftermiddagen. Alma hade ätit färdigt och jag åt när hon kommer springande och säger att hon behöver bajsa. Dock hände en olycka i leken!

    Svårast är att INTE fråga/påtala ifall hon är kissi och behöver gå på toaletten. Det är ju det som är grejen, att hon ska lära sig att känna efter. Ska försöka att INTE fråga idag, isf bara innan vi ska ut och så..
    Vi har 2 dagar till sen är det åter dags för jobb/dagis. På tisdag kommer jag lämna utan blöja samt ha med en del trosor.. Spännande att se hur det fungerar. Känns ju idiotiskt att sätta på en blöja nu när hon vänjer sig att vara utan. Har vid sömn dock..

    Hoppas alla har de bra!

  • Midwinter

    Jag är så sällan här inne, har sidan som startsida men är sällan jag klickar in mig.

    Här är allt 'som vanligt'. Alma går sista dagen på tors innan sommarlovet, har lov v.26-32, jag får dock lite kortare v.27-31, hade gärna haft vecka 32 också men sparar den :) . I september ska vi alla en vecka till Turkiet, ska bli riktigt gött!

  • Midwinter

    Så duktig hon är! Skönt att slippa blöjorna (iaf ett blöjbarn för din del hehe)

    Alma är blöjfri sedan i påskas.

Svar på tråden Vi som fick barn i Sep 2007, vi håller fortfarande ihop!