Inlägg från: HaltaLotta |Visa alla inlägg
  • HaltaLotta

    Turboplingen---> Jag däremot tyckte det var a piece of cake att få tvåan Hade ställt in mig på att allt skulle vara skitjobbigt, man inte skulle orka nåt inte få sova, storasyser skulle vara "jobbig" och ha svårt att få ett syskon bara så där..... men nää.... det va skitlätt, lättare än att få nr 1 tyckte jag iaf! Då hade jag ändå storasyster hemma på heltid de 5 första månaderna, kanske var därför?


    Lova var knappt 3 år när Hedvig föddes.


    Bebis på gång, BF 2/2 -2010, 1vuxen2barn.wordpress.com
  • HaltaLotta
    Elidasofie skrev 2010-01-24 16:03:02 följande:
    Ottisen: oo spännande med bara 10 dagar (9 dagar idag) kvar! Såg på din blogg att allt var packat och klart inför färden till BB=) Min är nästan färdigpackad....har precis tvättat sånt som ska med till mig och Danne.Bebisens kläder packade jag för längesen=)
    Jaaa.... nu är det bara att vänta kvar liksom..... försöka vila upp sig och jaa...bara vänta....
    Bebis på gång, BF 2/2 -2010, 1vuxen2barn.wordpress.com
  • HaltaLotta
    Elidasofie skrev 2010-01-30 16:27:12 följande:
    Så, nu är bebisrummet i princip färdigt...kan inte göra nått mer innan vi vet vad det blir för någe=).....å väskan är färdigpackad!Ottisen: Nånting på G hos dig eller?? snart bf ju=)
    Jaa.... BF på tisdag, går bara här och hoppas att den kan tänka sig att komma-....typ NU! Men vi får väl se, känner ingenting.... *suck*
    Bebis på gång, BF 2/2 -2010, 1vuxen2barn.wordpress.com
  • HaltaLotta
    Elidasofie skrev 2010-02-08 13:12:59 följande:
    Jösses nu trycker det på nedåt ibland...någon är snart redo att kika ut=) Kom på att jag måste packa ner mera kläder till mig till bb...har ju packat ett set bara, liksom räknat med att åka hem dagen efter...men man vet ju aldrig. Kan ju hända att man måste stanna nån extra dag ju=) Så ner med mera kläder!Ottisens bebbe lär ju ha tittat ut nu va? =)Btw så känner jag mig som världens tråkigaste mamma här hemma...orkar inte göra nånting roligt med Elida....hon längtar nog efter sin busiga mamma (som får plats i hennes tält;P)
    Nope! Är på bf+6 idag....
    Bebis på gång, BF 2/2 -2010, 1vuxen2barn.wordpress.com
  • HaltaLotta

    turbo---> Skönt att det går så bra utan napparna! Vi ska också försöka få Hedvig att sluta, men vi väntar lite till.... känns inte som ett bra tillfälle just nu, när hon nyss fått en lillebror och är i värsta utvecklingsfasen (läs:trotsen) just nu.


Svar på tråden Vi som fick barn i Sep 2007, vi håller fortfarande ihop!