• fröken sy

    Vi som har prematura sammandragningar

    Här är en till med sammandragningar tidigt, är v24+5 idag och legat inne över jul och nyår med onda sammandragningar och påverkad tapp. Den hade minskat från 34mm till 26mm med en öppning inifrån. Fick dropp för nga dagar sedan och efter det har det lugnat sig mkt. Tappen var i måndags tillbaka på 32 mm och jag ligger nu hemma ist. Skall på koll av tappen 1 gång i veckan, så nästa är på måndag.

    Härligt att läsa att det gått så bra för många i tråden! Finns det nga kvar här som är i samma situation som mig och inte fått bebis än?

  • fröken sy
    jmynt skrev 2011-01-24 21:23:00 följande:
    Hej på er alla nya och gamla i tråden, jag har haft så fullt upp sen sonen kom. Jag började få sd redan i v.16 och var så säker på ett sent missfall men det slutade med att vi tvingade ut honom 9 dagar för tidigt efter över ett dyngs pinverkar utan större effekt, när de väl tagit hål på hinnorna blev det fart, han var lite större än vad hans syster var när hon kom. Och nu är han en tjock lång kille på snart sex månader. Men ojoj vad mycket jobb det blev med två små, hans syster är bara 14 månader älder. hoppas nu att det ska gå bra för alla här inne.
    Härligt att det är bra med dig och sonen!

    Jag ligger fortfarande hemma, har ganska mycket sd från och till. Håller sig lite lugnare när jag verkligen bara ligger och det försöker jag göra, men i veckorna jobbar ju mannen och då måste jag iaf upp och värma lite mat.  Vecka 27+3 idag, går fortfarande på kontroll en gång i veckan och än så länge har inte tappen påverkats mer.
  • fröken sy
    FruLööve skrev 2011-01-07 10:19:48 följande:

    Jag är! Är i v 26+0, ska kolla tappen på närsta fredag och ev. förlängning av sjukskrivningen!


    Har dock inte varigt inlagd men har premtura sammandrgningar och förkortad tapp!


    Hur går det för dig nu?
Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar