• elaisa

    Vi som har prematura sammandragningar

    Paincake skrev 2010-03-14 09:50:14 följande:
    Hej alla! Har inte varit inne i tråden på evigheter men jag kan meddela att trots mängder av prematura sammandragningar, sjukhusvistelse och bricanyltablettbehandling fram till v 35+0, valde vår lilla Casper att komma ut i fredags i v 40+0 (3830 g, 50 cm).  Allt har gått jättebra och vi mår bra! Lycka till ni som kämpar. Många kramar.
    Grattis! och uppmuntrande att höra, lycka till o kram
  • elaisa

    Jag förstår inte att ni vågar vara där o känna, risken att reta igång ngt el orsaka infektion finns ju. På specmvc gör de ju inte gärna en sån koll utan använder vul istället. Det är iallafall vad de sagt till mig men då har ju jag försvagad cervix iofs.

  • elaisa

    Hallå alla!

    Ännu en måndag, ska iaf till specmv i dag, de besöken blir liksom hållpunkter i den här tillvaron och en  liten utflykt {#lang_emotions_smile}

    Har fått ärva massor av fina kläder för gravida men helt i onödan då jag bara ligger o lufsar runt i ett par gigantiska mysbyxor men idag kanske....

  • elaisa

    Nu är vi tydligen en medlemstråd och får inte ligga under gravkomplikationer då tar vi för stor plats! Lite synd eftersom det säkert är lättare för nya att hitta oss där.

  • elaisa

    Hej,

    var också på koll idag. Tappen mätte 17mm så ungefär som förut alltså och moderkakan sitter 13mm fr modermunnen, men jäklar vad hon bökade runt med ulstaven samtidigt som hon pratade om kejsarsnittet o föreliggande moderkaka. Det kändes riktigt obehagligt så jag svimmade i gynstolen! Har aldrig hänt förut, sen i bilen hem frågade jag sambon vad som sas eftersom jag missade massa info då svimmar jag igen dock i liggläge i framsätet. Kände mig helt slut när vi kom hem och har sovit hela eftermiddagen Har tydligen väldigt lågt blodtryck nu.

    Pilea, gud va snygg lampskärmen blev, vilken hejare du är på att sy!

    Ang flyttad tråd så tog den här tråden för stor plats på gravkomplikationer så färre nya fick plats om jag fattade det hela rätt.

  • elaisa

    Asalu, jättegrattis! Hoppas allt går bra nu och va härligt att kunna röra sig igen.Tänk vilken bragd att hon låg inne så länge ändå. Lycka till o massor av kramar

  • elaisa

    Ja, blev bara lite kallt om snippan att ligga där m benen i vädret avsvimmad {#lang_emotions_smile} nejdå, men tur att de är så trevliga och förstående där på specmvcn.

  • elaisa
    jmynt skrev 2010-03-15 21:14:52 följande:
    nu var jag här igen , har haft magsjuka och fått en del sammandragningar i samband med det, var på mvc för att få ett läkarintyg skrivet och nämde då magsjukan varpå docktorn vill ta en titt på mig och hon tyckte att tappen kändes kort, så nu drar det igång igen med en massa resor till västervik för ul o kontroller, ska dit den 22 om tappen är på verkad då så sätter de in ett serclage (stavas det så) blääää hade hoppats att slippa allt detta den här gången är bara 17 fulla veckor ju.
    Hej, jag har cerklage sen v17 och tagit det jätte lungt sen dess..dessutom har jag min son hemma fr dagis för att magsjukan aldrig vill sluta där, han har gått 4 dagar sedan jullovet, iom att den just kan sätta igång smdr. Mätte de inte tappen? och har du haft cerklage förut?
  • elaisa

    God morgon

    Oj,vad tidigt jag vaknade, alldeles tyst i huset och jag som är så sugen på frukost {#lang_emotions_smile}

    fröken sol, jag är i v31+6 idag

Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar