• Mikah

    Campingtråden längtar efter våren !

    ÄNTLIGEN står det en vagn som är alldeles våran på vår uppfart. Polaren från förra våren har flyttat hit nu så blir jag nog mer alert här i tråden igen. Hoppas att alla har det bra.

  • Mikah

    Tack medlem2 och jmmm. Ja äntligen är problemet löst och nu känns det bra. Viserligen kan vi inte åka ännu utan att låna chafför då körkortet också bli klart. Men det gör inget.

    Ottisen. vad spännande. Så var det här också fast tvärtom. Jag hade aldrig campat och maken var uppväxt med det. Jag gillade det faktiskt inte alls i början men nu kan jag inte vara utan det. Blev det någon husvagn?

  • Mikah

    Ottisen. vad roligt att det blev en vagn. Jag ska fixa och dona i min vagn i dag. idetta vädret kan man ju inte låta bli.

    Vi har i alla fall bokat Simrishamn (tobisvik) till midsommar och efterdet ska vi upp mot Kungshamn. Undrar om man behöver boka då?

  • Mikah
    libero skrev 2010-04-14 07:04:32 följande:
    Hur gick det med er? Vilken dag.Vi blev just ägare till en barnkammarvagn Sävsjö. Så nu ska vår andra säljas. Höll på hela dagen i går och gjorde i ordning den så nu är den så fin. Nu är det bara det roliga kvar att börja med den nya
    Sävsjö gillar jag. Är det en sån 612 med dubbelsäng ak och bäddbart med efterslaf ungefär i mitten. De är toppen.
  • Mikah

    Libero. När du var i Ullared sist, kollade du läget på campingen då? I vintras  stod där nämligen en massa uthyresvagnar  på den övre delen av husvagnscampingen (vid berget) så jag undrar om de har bytt ut de andra vagnarna eller om de tagit upp platser för oss med egna vagnar.

  • Mikah
    libero skrev 2010-04-21 13:22:16 följande:
    Mikah!Ska jag vara ärlig så vet jag inte ens var campingen ligger någonstans. Funderade just på det i måndags. Vi åker alltid dit bara över dagen.
    Aha Då kommer ni nog från andra hållet. Campingen ligger nämligen nästan precis vid Gekås men om man kommer ifrån Falkenbergshållet. Vi tar alltid med husvagnen . Orkar inte gå på Gekås så många timmar i sträck. Ni får prova nån gång .
  • Mikah

    jmmm. Jag jag trodde att jag hade hört det också och hoppades på att vagnarna stod där iväntan på att snön skulle försvinna och att de bara skulle byta. var vagnarna billiga eftersom de såldes så fort?

  • Mikah

    jmmm Grattis igen då och hoppas att ni snart får hem den. Jag vill också ut och åka nu men ska köpa husvagnmatta till den först. Där vi köpte vagnen fick vi ju en längd som de bara skar av utan sydda kanter så jag vill inte ha den. Jmmm, har ni den här specialmattan som ska tåla mer smuts, i den bruna och beige färgen påminner den nästan om bast mattor och sedan finns den även i svart och grått? jag har hittat till olika priser, för jag vill ha 80 bred. 198 kr meter + 69 kronor per sydd meter och245 kronor metern +100 kronor för två sydda kanter.

Svar på tråden Campingtråden längtar efter våren !