• Mikah

    Campingtråden längtar efter våren !

    Oj Här är jag igen. jag hade tappat bort tråden så jag får nog läsa i fatt

  • Mikah
    MiaB72 skrev 2010-01-24 17:21:39 följande:
    Då var Tandådalen bokad v. 12 Fanns lite dåligt med platser kvar men vi fick en bra plats till slut den veckan så då skyndade jag mig att boka innan nån annan tar den
    Åhh jag ville boka stuga då igen. Vi har precis kommit hem från Tandådalen

    Medlem2. Jag har också lärt mig åka skidor i vuxen ålder

    Välkommen gunsan. Min mans brorsstyvdotter har fick ny njure på skolavslutningen i somras, hon är 17 år. Insjuknade ett år tidigare och ingen hade tidigare upptäckt att hennes njurar aldrig hade fungerat som de skulle. En dag small det till bara och blev så hon sjuk. Nu har hon en ny och om 10-15 år måste hon byta den för dem håller ju inte hela livet. Är det samma med hjärtat?
  • Mikah

    Medlem2 Nä det är definitivt inte kört . Jag åker kanske inte jättefort men jag tar mig ner ganska bra. Och det är jätteroligt när man väl lärt sig. Ibörjan innan man hade lärt sig ordentligt blev man ju riktigt trött och sista backen för dagen brukade jag trilla i varje sväng ungefär.

    Vi ska nog upp till Kungshamn/Smögen i sommar och campa. Inget bokat eller helt klart ännunmen vi brukar åka dit när svärmor har tidig semester då där inte är lika trångt däruppe då .
    Annars hoppas jag på Simrishamn till midsommar igen.

  • Mikah

    Gud vad roligt jmmm. Det är ju något jag okså skulle kunna jobba med. Då får vi komma ner nån gång och hoppas att du jobbar.

  • Mikah

    jmmm Ja jag såg men jag vill ju inte jobba där med dem. Ska hålla koll på jippona. Du har ingen facebook så att du kan påminna för här får man ju inte göra reklam?

  • Mikah

    Ja jag träffade ju också jmmm på Elmia och det lär man väl göra flera gånger nu då ?

    Jag vill också ha vår.

  • Mikah
    fridapyret skrev 2010-03-12 08:26:34 följande:
    vi har köpt enh h´ny vangn för oss en knaus 89...... någon som vet vart man kan köpa uplläggnings fat i plast...
    Biltema har vi köpt på. Ibland har Rusta roliga plastartiklar som man kan använda. Fast jag använder inget av det i micron och har ingen koll om man kan det heller.
Svar på tråden Campingtråden längtar efter våren !