• M73

    30+ som fick första barnet 2006 *4*

    Tack för ny tråd Seren!

  • M73

    Appropå att sysselsätta barnen. H håller på att göra slut på sin andra tejprulle sedan början av december.. Hon målar gubbar eller annat, klipper ut dem o tejpar upp dem i nya kombinationer till "böcker" o jag sitter o gapar... Hoppas att dendär kreativiteten håller i sig även om vi nog skall jobba på det där med att plocka upp efter sig.
    Minimalla:underbar kommentar!
    Förresten har H en crush på per Morberg, hon frågar om det är "långt hår lagar mat" på TV idag o blir salig om man svarar ja. Andra idoler "spotracos  (sportacus i lazytown)är häftig" o underligaste "pitzzabudet (higglystans hjältar) är snygg" Hmmmm... fortsätter det så får vi skaffa hagelbössa så vi kan sålla bland friarna

  • M73

    Frk Kanin; kan bara instämma med övriga. Jobbigt besked men jag hoppas han har fel. Har du fått ditt TSH-värde kollat? Om det ligger fel är det svårt att bli gravid och att förbli gravid... Håller tummarna!

  • M73

    Frk kanin; håller tummarna för att blodprovet bara togs en dålig månad! Det låter som din man är rädd för att skaffa fler barn. Jag hoppas att ni löser det här och får ert lilla mirakel. Kram!


     

  • M73

    Åh, jag vill också ta upp ridningen igen! Får väl börja träna upp kondisen först bara... vet hur det var sist o då hade jag inte haft lika långt uppehåll. Får sikta in mig på att få låna en av "svägerskans" hästar för en ridtur i sommar om vi tar oss dit.

  • M73

    när jag börjar rida efter uppehåll brukar jag få blåmärken på låren... o skavsår där..

  • M73

    Stor kram till er, vet hur det är att gå o oroa sig för föräldrars hälsa.. Vi har ju bara barnens farfar i livet o jag tycker att det är så otroligt sorgligt att min mamma aldrig fick träffa sina barnbarn men jag försöker också att visa bilder o berätta.
    Mandra; så kul med nystart! Lycka till, jag tror det här kommer att passa dig perfekt

  • M73

    Frk Kanin: om stickan vägrade visa plus får det väl vara bra att tant röd dök upp så du kan gå vidare med spolning osv.  Heja, heja!


    Intressant med jobbdiskusionerna. Jag har ju inget fast jobb att gå tillbaka till efter föräldraledigheten o även om de var nöjda med mig vet man aldrig hur det ser ut med pengar o så vidare. Lite trist att på tio år aldrig haft fast jobb utan bara det ena vikariatet efter det andra så jag funderar på vad jag kunde göra istället men jag vet faktiskt inte...

  • M73

    Åh, jag förvandlas också till gnällmonster vissa dagar o det smittar ju genast till H. Försöker se det positivt men det går inte alltid... bara att kämpa på.

Svar på tråden 30+ som fick första barnet 2006 *4*