• M73

    30+ som fick första barnet 2006 *4*

    Jag har köpt billiga overaller i Ullared o det har funkat förvånansvärt bra... Nån som inte hade ordentliga resårer i benen ställde till det i vintras men annars har de hållit värme inne o väta ute. (försöker klä i olika lager) 
    Hade en POP första säsongen som jag gillade men eftersom vi skippade blöjorna rätt tidigt kändes det bättre att ha två billiga overaller så att man kan byta om den behöver tvättas) än en dyr . 

  • M73

    Håller med Pyttis där, det är kul att lära sig men mindre kul att bevisa vad som fastnat *s* Ändå blir jag nästan pluggsugen av era rapporter. 
    Hejja Assar! Bra att du inte viker ner dig. Hoppas de tar förnufter till fånga o anställer dig bums med en vettig lön. 
    Pyttis; o, vilken jobbig lämning men det är nog som du säger att hon leker för fullt. Man är ju faktiskt människa, inte bara supermorsa.  

  • M73

    Klipper in min gårdagsrapport från syskontråden här med, vi var ju med T hos öron, näsa halsläkaren
    Stackars lilltjejen fick bli tittad i halsen (genom näsan) två gånger. Den vi hade fått tid hos tyckte att någon som var mer van vid mindre barn skulle kika på henne och kom sedan på att en sån var där o opererade den dagen så hon haffade honom så han kom o kikade på henne samma dag istället för att vänta på en ny remiss...  Hon ÄR trång i luftrörsmynningen o det går att operera men eftersom hon inte verkar vara så besvärad av det nu så avvaktar vi, det kan vara så att det växer bort av sig själv men så fort hon blir förkyld blir hon ju ännu tätare...  Det är ju djävla skit att det skall ta tio månader för dem att kolla upp det? Iaf skall vi få en återbesökstid och kolla henne igen när hon är äldre OCH jag har fått det bekräftat att min magkänsla var rätt.
     

  • M73

    juni; hade de gått på banvallen dessutom? Så dumma var inte ens vi... kan ju inte direkt vara närmaste vägen? Men det är sjutton så tragisgt och jag har själv varit alldeles för nära tåget vid övergångarna där..

    Mandra; det sätter sig nog när de vant om men det svider ju i mammahjärtat... Kram! 

    Assar; aj då, hoppas det gav sig. Du kollar väl upp det om det inte hjälper med en alvedon. Krya på dig!

    Skulle gå med H till hennes dans i torsdags... trodde jag, för när vi kom dit visar det sig att det börjar nästa vecka... gissa vem som kände sig som världens sämsta mamma? Hon tog det rätt bra även om det var förfärligt snopet att behöva vänta en hel vecka till. 

  • M73

    Mandra; tack för skrattet Många fornlämningar är inte så häftiga som man tänkt sig men med lite guidning om vad det är blir det roligare... (om man inte är en sån nörd som jag då) dessutom tenderar de att ligga på leriga ställen. Satsa på en dös eller hällkista om ni skall kika på arkeologiska lämningar igen. De är oftast lite mer påtagliga.

    Tycker synd om mig själv, skall till vårdcentralen o få en stelkrampsspruta och läkarkoll på såret. I allmäna röran i söndags råkade jag nämligen trampa en av våra katter på svansen, jag hade träskor så det kändes nog rejält. O just eftersom jag hae träskor märkte jag inte det tillräckligt snabbt utan kattstackarn fick panik och bet mig i hälen.... Tilläggas kan att katten verkar ha klarat sig fint (och inte lärt sig något...) 

  • M73

    hoppar in o kollar läget. Jag o T har varit två svängar på bokmässan o är rätt möra. Mkt folk o många intryck men o så skoj jag har haft. Skulle egentligen gått barnfri ena dagen men T har en riktig mammaplåsterperiod så det kändes dumt att tjaffsa om det. Hon var ju med förra året med fast då såg hon inte så mkt)

    Vi4; Jättekram till dig! Jag tror att minnena måste få verka suddiga för att du skall orka, i ditt hjärta finns han ju där även fast det är mycket kring er just nu. Hoppas ni fick en fin stund vid graven

    Malin; tror att åksjuka kan bli värre om man är trött, iaf kan det vara så för mig.  

  • M73

    har inte varit inne så mkt men kikar in o läser.
    Ni har så mkt kloka råd! hejja er tjejjer! Stor kram till er som behöver

    Har haft en skitmorgon och precis allt kändes skit men nu tar jag en kopp kaffe och börjar om från början! 

  • M73

    mandra; jag gör ungefär som Juni.-.. antar att man kan bli lite miljöskadad av "djursvängen" *s*

    Frk kanin; Så spännande! Håller tummarna nu. vilka härliga kommentarer de kommer med 

Svar på tråden 30+ som fick första barnet 2006 *4*