• M73

    30+ som fick första barnet 2006 *4*

    "Allt för min syster" heter den på svenska. En av mina favoritförfattare.

  • M73

    OK, nu  var jag lite sent ute men jag tänkte att en tråd här kunde vara öppen för andra MEN med varningar om att kärntruppen är sammansvetsade från tidigare trådar och att vi enväldigt bestämmer vilken bok som diskuteras, men FB kanske är ett bra alternativ?
    Skall ägna veckan åt att städa, om det nu förkylningarna ger sig så vi kan ha släktkalas. T blir ett halvår om tre dagar o H fyller Fyra i slutet av veckan. Vart tar tiden vägen?

  • M73

    appropå treor sa jag till sambon att jag kanske är galen men jag unesuter inte att jag vill ha fler barn fast jag emellanåt grinar av trötthet o fick en rätt rejäl tvåbarnschock

  • M73

    Mini; kan förstå att det känns lite jobbigt med glasögonen men S känner ju inte så iaf o det är ju skönt att det upptäcks nu så det kanske kan rätta till sig...  O så spännande med jobbet!
    Mandra; grattis i efterskott! Vilket bra födelsedagsfirande.
    Malin katarina; ja, den boken lipade jag rejält till. Har läst "skulden" av henne med och det är historier som man tänker på länge efteråt.
    Vi4; hjälp vad mycket ni har på G samtidigt hoppas att du får till en andhämtningspaus.
    Milla; håller tummarna idag!
    T fyllde 6 månader i torsdags o H blev fyra i söndags så det har varit rätt intensivt här hemma. Nu har vi iaf en nöjd fyraåring här. Hon fick bland annat en doktorsväska så jag har blivit grundligt undersökt o fått sju sprutor bara idag. T är fortfarande snorig. Blir så less. Det kunde ju gå över nån gång?

  • M73

    Mandra; härligt att de vill ha ditt CV!
    Kaz; skönt med bra nätter!

    Här är det skit. T bökar för hon håller på att få tänder, jag är trött o less och för att riktigt toppa den härskitvåren är sambons pappa inlagd på sjukhus med nått som kan vara riktigt alvarligt

  • M73

    Kaz; jag kan också känna den oron. I mitt fall är det en kombination av min ålder o att tre av fyra mor- o farföräldrar har gått bort. Jag tänkte att jag måste sätta mig o skriva ner lite minnen OM nått skulle hända För det äör det jag kan sakna själv att det inte finns någon att fråga om hur jag var när jag var liten till exempel

  • M73

    Mandra; Hurra för antibiotika!
    Har haft en arg bebis i två dagar nu för tänderna kliar och gör ont så nu har hon fått en alvedonsupp, skall bli intressant att se om hon kan sova ett vettigt pass med den i kroppen o inte vakna tokskrikande. 
    Fungerar det skall jag parkera H framför hennes nya DVD med Mora Träsk på Cirkus, fixa mig en kopp kaffe och sätta mig i soffan o läsa.

  • M73

    Vi 4; härligt med lyckad budgivning! grattis!
    Fick inte min kaffepaus men Ts humör tog sig o jag kunde dumpa henne hos sin far i ett bra tag när han kom hem från jobbet så mitt humör tog sig med *s*

Svar på tråden 30+ som fick första barnet 2006 *4*