• M73

    30+ som fick första barnet 2006 *4*

    sitter här med snorig, hostig men pigg T och tycker att det kan räcka med sjukor nu - det skall ju föreställa sommar? 
    H sitter o ritar och T övar krypning för att kunna sabotera. När hon lyckats ta sig fram o lägga sig PÅ pappret tjuter H för att jag skall hämta henne men annars är de rätt sams. Såg att T fick till lite krypning och att hon lyckades sätta sig upp, tror vi har haft ett utveckligssprång nu för plötsligt kan hon vinka, klappa händer och nästan krypa? Blir en livad semester om hon skall bli rörlig nu
     

  • M73

    jag blev sur imorse när min minst favoritfröken tog emot (nåja) H. Visserligen kom det många andra barn samtidigt men när H försöker visa sina nya skor kan hon  säga att hon får vänta lite o inte bara ignorera det... Det är möjligt att hon inte hörde men det gör mig lika ledsen.  Hoppas jag ser henne vid hämtningen för då skall jag ta upp med henne att jag blev ledsen av situationen. Det känns ju som om hon hellre pratar än tar hand om barnen o det är inte första gången... det kommer jag inte att säga men jag vill påtala att jag inte känner mig trygg i att de ser mitt barn. Är jag hönsig tycker ni? Hade hon reagerat på nått sätt hade jag inte brytt mig men nu struntade hon bara i det (alternativt inte hörde).

  • M73

    det kändes iaf bra att ta upp saken även om den var liten... Jag blev bara så ledsen när hon försökte o försökte och sedan bara gav upp... Är nog mitt dåliga samvete som spökar med för samma sak kan ju hända här hemma även om jag iaf försöker markera att jag hör henne även om jag inte kan fokusera på vad hon vill visa just då..

  • M73

    Jag tittade på bröllopet o blev hjärtinnerligt trött på kommentatorerna. Om de nu pluggat så hårt som de tjatade om innan borde de ju kunna få saker rätt? Roligast var när hon sa att uppkastningar var förbjudet för att inte störa kortegen *s*
    Men brudparet var för söta o jag lipade liiite då o då
    Klockan sju var T bestämd med att det var morgon men nu somnade hon om efter ammning men jag kan inte sova...

  • M73

    Mandra; gå inte i fällan o ta hand om allt bara för att du ändå är hemma!  Som du säger får du inte ha kört slut på din innan du skall pugga o det blir svårt om ni vant er vid att du fixar allt o det är lätt att det bara fortsätter så tills man storknar.  Nu sköter jag visserligen det mesta av markservice här hemma men då får sambon fixa min bil med o sätta staket för mina djur (som han inte är så engagerad i egentligen) men han är händigare så det går fortare om han gör det...

  • M73

    Äh, tryckte ju iväg innan jag var färdig... 
    Mandra; det låter iaf som du o tjejerna har härliga dagar ihop!
    Pyttis; så bra att läkaren tar det på allvar! 

    Här blir det skönt när sambon får semester. T har börjat krypa o stoppar ALLT i munnen, H var mkt lugnare som bebis *s* T har dessutom börjat dra sig upp mot allt hon kan stödja sig på. Favorithobbyn är att stå i soffan, stödja sig mot soffryggen och gå längs med den för att komma åt att dra ner blommorna ur fönstret. 

  • M73

    jag måste bara få gnälla över hur irriterad jag blir på bvc som inte lyssnar... T kräks ju mängder o jag börjar misstänka att det är reflux hon har men det viftas bara bort för hon följer ju sina kurvor så fint... "en del barn kräks mycket" jo men hon har ju ont av det? o jag ser hur hon får sura uppstötningar som hon sväljer ner o jag har påtalat att hbon har känslig mage. Vi har återbesök hos barnmedecin nästa vecka o då skall jag ta upp det med läkaren där. Dessutom skall sambon med så vi kan tjata i stereo.  är jag överhönsig när jag tycker att hon inte skall behöva må dåligt?

  • M73

    Nä, det är ju just det att hon har ont av det själv som jag reagerar på... annars hade det väl bara varit att bita ihop o tvätta på.
     

  • M73

    Läkaren höll med om att det lät som reflux men att hon ändå mår såpass bra nu att det skulle var jobbigare för henne med en utredning, kan väl delvis hålla med men är rätt sur över att ingen kunde ha kommit på det tidigare när hon hade som jobbigast. Nu känns det ju ändå som om det bara kommer ibland men våra första månader kunde ha blivit mkt lättare om vi hade fått nån vettig hjälp. (gissa om jag kommer att vara väldigt bestämd om det skulle bli ett tredje barn o det inträffar nått liknande?) Avvaktar specialistbesöket på öron, näsa, hals och sedan skall vi stämma av igen.
    T firade med att sätta i sig en rejäl portion pure när vi kom hem. Så bra har hon inte ätit innan så det blir spännande att se om magen protesterar men hitills har den inte gjort det iaf. 

    Siggan; grattis till fyraåringen!

    Assar; stackars Gustaf!

    Juni; sambon är ute och strängar hö just nu, blir spännande att se om vi lyckas få in nått o hur långt det räcker till fåren isf.,

    mandra; lter som ett härligt firande! 

  • M73

    vi var på Borås djurpark igår ihop med kusinen o hans familj. Fullt ös på alla.. Puh! Men väldigt skoj, speciellt att se på T som faktiskt TITTADE på djuren den här gången.

Svar på tråden 30+ som fick första barnet 2006 *4*