• Serendipity

    30+ som fick första barnet 2006 *4*

    {#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart}
    Välkommen till 30+tråden för oss
    som fick vårt första barn år 2006!

    {#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart}

    En del av oss träffades redan 2005 då vi planerade första barnet och har sedan följts åt under graviditet, spädbarnstid, dagisinskolning, trots, syskonförsök mm.

    Våra barn ska i år fylla hela fyra år. Här fortsätter vi att diskutera våra härliga ungar!

    {#lang_emotions_apple}{#lang_emotions_apple}{#lang_emotions_apple}{#lang_emotions_apple}{#lang_emotions_apple}{#lang_emotions_apple}Våra systertrådar:

    30+ med första barnet, spädbarn
    www.familjeliv.se/Forum-11-236/m48684240.html

    30+ med första barnet, 1-3 år


    30 + som planerar syskongraviditet
    www.familjeliv.se/Forum-11-238/m48715017.html

    30+ som väntar / har fått syskon
    www.familjeliv.se/Forum-11-237/m49504578.html

    30+ samlingstråden
    www.familjeliv.se/Forum-11-241/m49665926.html
  • Svar på tråden 30+ som fick första barnet 2006 *4*
  • asap

    Gustav, den lilla sötnosen, hittade en tomteluva i utklädningslådan imorse. Han tog på sig den och har ännu inte tagit av den. Ena örat utanför, toksöt!

  • Minimalla

    En stor eloge till er som sover dåligt om nätterna. Jag fattar inte hur jag klarade det när vi var mitt uppe i det, men man har ju inte så mycket val. Stella har vaknat varje timme hela natten. Varit ledsen, febrigt kokhet och snorig. Vid halv fyra ropade hon att hon kräktes och då satt hon upp i sängen och kräktes i hinken - det märks att hon varit med några vändor. Eftersom hon har klagat på att hon har ont när hon kissar ringde jag VC idag och de hade så klart inga läkartider kvar. Som tur var hade jag lyckats samla upp ett urinprov så jag frågade om jag inte åtminstone kunde få komma förbi och lämna det. Så nu har vi gjort det och fått träffa en sjuksköterska. De hittade inga bakterier i snabbprovet, men skulle skicka det för odling för säkerhetsskull. Nu hoppas jag att det bara är en vanlig förkylning och att febern snart ger med sig. Det är INTE kul med sjuka barn!

    Åhhh! Är det inte jobbigt med "goda" råd från främlingar. När vi satt i väntrummet var det en man som hela tiden skulle lägga sig i att Stella satt och torkade snor hela tiden. Han klagade på papret och tyckte inte att hon skulle dutta så mycket. Jag vet att hon ser helt förskräcklig ut under näsan, alldeles uppfrätt. Men det är så hon gör, hon duttar och duttar och fräser ut lite ibland, och man får absolut inte smörja heller. Igår använde hon upp 2½ toarulle, i den takt hon avverkar papper funkar det inte med vanliga näsdukar...


    ♥ Stella 060224 ♥ Lilly f/d 090908 ♥ Minimirakel BF 100813 ♥
  • Minimalla

    Här kommer mer ego för jag känner mig så uppjagad och J har inte kommit hem från jobbet än så jag har inte hunnit dra hela historien för honom. De ringde tillbaka från VC och ville ha dit oss för ett blodprov pga för mycket ketoner i urinen. Hon är uttorkad men de sa att det också fanns en liten risk för diabetes. Snacka om ångesttripp. Varannan gång vi är där så hamnar vi på barnakuten eller nån annan specialistavdelning. Jag kände att jag höll på att bryta ihop och fattade inte varför man överhuvudtaget "skaffar" barn med tanke på allt hemskt som kan hända. Nu visade sig provet vara bra, ingen diabetes, men hon har vätskebrist. Ordinationen blev cola och salta pinnar. Faran är ju inte över, vi måste hålla koll på henne i helgen, men det kunde varit värre. *pust*


    ♥ Stella 060224 ♥ Lilly f/d 090908 ♥ Minimirakel BF 100813 ♥
  • Gladhannapanna

    Mini: Usch vilket skrämskott!!! Men vad bra att ni lämnade in det där provet idag! Cola och saltapinnar hade Agnes älskat! HOn får ofta salta pinnar som fredagsmys.

  • Minimalla

    Pyttis: Jo, i vanliga fall gillar hon ju salta pinnar (och popcorn) som fredagsmys, men när hon är sjuk är det inget som lockar (inte ens glass).

    Ikväll ska vi testa nya indiska restaurangen som öppnat i vårt kvarter. Det vår bli hämtmeny när Stella sover.


    ♥ Stella 060224 ♥ Lilly f/d 090908 ♥ Minimirakel BF 100813 ♥
  • Mandra

    Minimalla > Men oj så otäckt, vilken dramatisk eftermiddag. Hur är hon med frukt och grönsaker? Det innehålle rju också en liten del vätska. Inte ist'llet för cola såklart utan mer som aptitretare om hon gillar sånt?
    Har du hunnit hämta dig ? *krama om* Allt är bra. Vätskebrist går att vätska upp, ta ett djupt andetag.

    Skämt å sido, vet du vad. När vi hade haft våra 6 magsjukor förra året vid den här tidpunkten(sen det året startade) och förkylningar parallellt och mellan så var det precis sånna tankar jag tänkte och kände. Min önskan om en trea tog helt stopp och jag var säker på att jag inte ville ha fler barn. Hur skulle jag orka om man är magsjuk hela tiden.. med en tredje? Hur orkar man med det man har? Vad har jag gjort?
    Fast så har man dagar som häromdagen när dom funderar på älvor och bara får det att värka i hjärtat av kärlek. Då har jag plats för minst ett fotbollslag.

Svar på tråden 30+ som fick första barnet 2006 *4*