• Serendipity

    30+ som fick första barnet 2006 *4*

    {#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart}
    Välkommen till 30+tråden för oss
    som fick vårt första barn år 2006!

    {#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_heart}

    En del av oss träffades redan 2005 då vi planerade första barnet och har sedan följts åt under graviditet, spädbarnstid, dagisinskolning, trots, syskonförsök mm.

    Våra barn ska i år fylla hela fyra år. Här fortsätter vi att diskutera våra härliga ungar!

    {#lang_emotions_apple}{#lang_emotions_apple}{#lang_emotions_apple}{#lang_emotions_apple}{#lang_emotions_apple}{#lang_emotions_apple}Våra systertrådar:

    30+ med första barnet, spädbarn
    www.familjeliv.se/Forum-11-236/m48684240.html

    30+ med första barnet, 1-3 år


    30 + som planerar syskongraviditet
    www.familjeliv.se/Forum-11-238/m48715017.html

    30+ som väntar / har fått syskon
    www.familjeliv.se/Forum-11-237/m49504578.html

    30+ samlingstråden
    www.familjeliv.se/Forum-11-241/m49665926.html
  • Svar på tråden 30+ som fick första barnet 2006 *4*
  • Gladhannapanna

    Hejja frk Kanin och herr Kanin!!!

    Jag tycker också att det räcker med snö!!!

    Hejja Vilya, så skönt att hon börjar tugga lite, och vilket bra betyg till förskolan!!!

    Här ser vi äntligen ljuset efter alla sjukdomar, barnen är helt klart på bättringsvägen, feberfria båda två!

  • Milla C
    Pyttis: Skönt! Här är båda barnen också feberfria, men jag undrar när de kommer bli "snorfria" .
    Mamma till världens finaste pojkar; Gabriel -06 och Lucas -09
  • Mandra

    Milla C > Jag tycker inte att det är okej att det blir så fel som det blivit för dig. Vad säger dom om det och vem är ansvarig? Vad sa vårdcenttralen?
    Vad gott att barnen är feberfria! Nu får det stanna så.. Hoppas alla bakterier och virusar har insett att VABurai är slut

    Pyttis > Grattis dig med .. feberfria barn. Såskönt. Hur går det med lillskrots koppor? kommer det nya än?

  • Vi 5

    Mandra, usch, stackars Vilya och er! Min man kommer själv ihåg att han inte vågade äta något kött för han hade hört att någon kung dött av att han satt en köttbit i halsen, han tyckte det var väldigt otäckt och det tog lång tid innan han vågade äta kött igen.
    Och efter att Albin dog fick en pojke (nästan 6 år) fobi för att äta, först fattde inte föräldrarna varför han matvägrade, men efter ett tag visade det sig att han var livrädd för att han skulle dö som Albin. Inget funkade och de gick till läkare som var jättepedagogisk och berättade hur hans hals såg ut och att det fick plats stora saker där och att små barn har mindre halsar plus att det är jätteovanligt att något fastnar osv. De gjorde sedan lite som ni att man måste träna på små bitar för att kunna gå iväg till förskolan osv. Pannkakor som var en favorit gick såsmåningom ner, men det tog lång tid innan allt var som vanligt igen. Hoppas nu att det fortsätter fungera för Vilya!!!

    Frk Kanin, tänker på er i morgon!!! Känner igen känslan att det är som igår samtidigtsom det känns som en evighet sedan. Håller också tummarna för att det ska lyckas nu.

    Pyttis, skönt att de verkar på bättringsvägen! Håller tummarna för friska, krya o glada barn!

    Milla, fantastiskt, det verkar som att man själv alltid måste kolla och dubbelkolla att allt kommer fram osv. Men de är nog rätt hårt presade i vården om man ska vända och vrida på det hela.

    Sirre, så trist när man varit borta och känner sig mer sliten än innan och dessutom kommer hem till en mer krävande situation. Hoppas det funkar med ny säng.

    Kaz, hur var daten?

    Wilma grattis i efterskott, så stor hon blivit, men hon är sig lik från träffen tycker jag

  • malinkat

    Mandra, vad jobbigt!! Men vad skönt att det verkar ha vänt, och att den kloka lilla damen själv vänt situationen (med mammas kluriga morot, men det vet hon ju inget om ) Hoppas pannkakorna blir poppis!


    Frk Kanin, haller tummarna!
    Kaz, jag undrar ocksa hur daten gick??
    Pyttis, haller tummarna för friskhet
    Sirre, vad är det för träningsläger? Hoppas du hade kul ialla fall nu när du inte blev utvilad, hahaha....
    Finns ju mer att kommentera, men vi är hemma i Svedala och jag ska välan vara lite social ocksa. Det snöar massor!!! Har varit ute i stallet idag med syrran och hennes yngsta (13 ar) och ridit i snöyran, mysigt.
  • Milla C
    Mandra skrev 2010-03-01 18:10:02 följande:
    Milla C > Jag tycker inte att det är okej att det blir så fel som det blivit för dig. Vad säger dom om det och vem är ansvarig? Vad sa vårdcenttralen?
    "Har han inte skickat den? Då ska jag påminna honom idag. Vilken tur att du upptäckte det, annars hade du kanske aldrig blivit kallad". Funderar på om vårdgarantin gäller ifrån det man talat med läkare eller ifrån det att vårdavdelningen fått remissen. Jag och maken diskuterade det vid middagen idag. Nåja, nu behöver jag ju "bara" vänta i ca tre månader till...
    Mamma till världens finaste pojkar; Gabriel -06 och Lucas -09
  • Piggley Wink

    Milla: Om du orkar bråka så kan du ju säkert få en tidigare tid, ring dem ofta och fråga hur det går så kommer de vilja bli av med dig

  • Gladhannapanna

    Mandra:KOpporna är torra skorpor, hon ser hemsk ut men är på gott humör!

    Feberfria barn innebär bättre nätter för mammor och pappor! Julia  sov hela natten!

    Agnes sov utan blöja inatt för första gången, blöjorna har varit torra länge nu men vi har inte orkat chansa, men inatt ville hon själv så det var bara att köra på! Gick hur bra som helst!

  • M73

    Håller tummarna för frk Kanin!
    Milla; men så surt at "glömma bort" så där... vet inte vad som gäller men det borde ju inte vara Ok att en läkare är hur glömsk som helst?
    Skönt att höra om barn som kryar på sig. Hoppas det ger sig med baciller o virus nu. T är snorig igen så jag hoppas verkligen att det kan räcka snart.

    Igår satt H o slog sig i huvudet med en plastförpackning som prasslade och sa "aj, aj" medan T satt i pappas knä, tittade på o skrattade så hon var nära att kikna. Första dagen hon skrattar med ljud dessutom så gissa om man smälter?

  • asap

    Mandra - Vilken lättnad!

    Ida är förkyld och hemma från dagis, synd för hon missar deras OS idag med spring/skidtävling och varm choklad vid målgång. Vi laddar för att snart ge oss iväg till BVC där G ska få 18-månadersvaccinet. Men nu ska de väl ha hunnit ploga sedan snöstormen igår, så det borde gå bra att komma iväg.
    Ida skrev sitt namn igår, första gången det blev riktiga bokstäver hela vägen och i rätt ordning och allt. Finare namnteckning har förstås aldrig skådats tidigare.

Svar på tråden 30+ som fick första barnet 2006 *4*