• Darla

    Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0

    ChristineK skrev 2010-01-24 10:49:36 följande:
    Är det någon här som har beställt vagn från www.pramworld.co.uk/ ? Är ni nöjda?
    Vi bestallde en single i "moss" och ar mycket nojda, basta vagnen vi har haft och inga problem med bestallningen.
  • Darla
    rednose skrev 2010-01-26 16:22:49 följande:
    Kanske ställde nån en liknande fråga som mig men jag känner inte att jag fick svar på min riktigt så jag kör igen. ;) Vi har mer eller mindre bestämt oss för en Urban Jungle men nu börjar jag tveka när jag ser mammor o pappor på stan som går där med sina vagnar och barnen vända MOT SIG. Hur funkar det egentligen att vända dem så tidigt som man måste i en UJ? Både praktiskt och känslomässigt alltså. Vad är ERA erfarenheter ni som har UJ? Är det bättre att vänta med att köpa den vagnen tills barnet kan sitta framåtvänt, och när är det i så fall? Egentligen borde det ju inte vara ett problem men om man tänker globalt så är det ju egentligen inte många andra länder där man faktiskt använder barnvagn så mycket som här, iom föräldraledighet osv. UJ kommer ju trots allt från NZ där man om jag inte är alldeles ute och cyklar inte är hemma mycket mer än 6 veckor eller så? Vilken vagn vore ett alternativ tro, tills man kan köpa sin eftertraktade UJ? :) Tacksam för allas input!
    Vi vande inte forran sonen var 12 manader, jag vagrade aven om han var redo vid 10 man. Har i uk blir det mer och mer vanligt att man inte vander barnen tidigt, alltsa som i Sverige, och det ar bra tycker jag. Det ar individuellt nar det passar men vi har inte angrat UJ kopet, varat barn ar valdigt nyfiket och vill sitta framat nu. Kan du lana en framatvand vagn och testa?
  • Darla
    tezzi152 skrev 2010-01-29 08:44:03 följande:
    Tack!! Synd att det bara fanns röd, mossgrön, orange å ljusblå. Jag vill ha brun.. Är det nån som har den mossgröna? Hur är färgen IRL? Nån som har bild?
    Vi har den i moss, ingen bild an men jag kan beskriva fargen som liiite starkare i verkligheten an pa bilder, mer gron liksom, som en klar oliv eller nastan mork lime. Snygg i allafall {#lang_emotions_smile}
  • Darla
    cherryluck skrev 2010-02-05 09:38:36 följande:
    Det finns bild på våran nya skönhet i galleriet :) Jag förstår inte riktigt hur man lägger in bilder här :/
    Vad fin den blev
  • Darla
    Frugan skrev 2010-02-09 15:21:19 följande:
    Hur fungerar det att handla från Pramworld? Är det mycket billigare än i Sverige? Tillkommer skatt?
    Ingen skatt eller tull inom EU.
  • Darla

    Haller med, jag skulle satsa pa en 09 (och har gjort, men da en singel) eftersom 2010 ar de forsta ut fran fabriken i Kina och under Phil & Teds agarskap - ett ratt okant kort alltsa. Men a andra sidan sa kopte vi en singel... De haller ett bra andrahands varde sa du forlora antagligen inte mycket, speciellt nar du saljer den och kan visa kvitto att 2009'an togs i bruk februari 2010. 

  • Darla
    Familjen Kaos skrev 2010-02-11 11:55:56 följande:
    nu är den här och upppackad tyvärr inte någon pump hemma men får gå någonstans och fixa det!! bebben min väger 7 kilo så hon kan nog åka med tillv jag hittar någon Den är kanon fin!!!!! vilket pris
    Det ska val vara en pump med, instucken i ett eget fack i korgen?
  • Darla
    Dee Why skrev 2010-02-12 16:29:03 följande:
    Åh nej! Säg inte att mossgrön är kräkig! Jag har beställt just den färgen, tyckte den var fin Hoppas inte jag är den enda som gillar färgen Idag fick jag hem endast liggdelen. DHL sa att det andra paketet, själva vagnen, kommer på måndag Vill ha hem hela vagnen NU!!! Sen har jag beställt en Moses basket från Pramworld också, som är slut i lagret. Kommer in i butiken om ca 1 v. Betald och klar redan, så jag hoppas att jag får den som lovat!!
    Vi  har en mossgron och den ar jattefin!

    Kul att lasa att alskade sonen nya vagn ar krakgron!, det tycker inte vi.
  • Darla
    Micjah skrev 2010-02-13 20:43:24 följande:
    Åååå...att det ska vara så svårt att bestämma sig... Sand eller Moss på dubbeln? Tycker att sand känns neutral och lätt att kombinera med annat till, men funderar på hur mycket smuts syns på den. Är det någon som har den "nya" sandfärgen? Ang Moss, kan jag inte riktigt bestämma mig för om den är snygg eller inte..smuts kanske syns bra på den med?
    Vi valde mellan sand och moss (pa en 2009) men eftersom vi gar ratt mycket i terrang sa blev det moss, den ar jattefin och tycker inte att smuts syns sa latt pa den. Jag har pimpat den med ett farskinn, svart akpase och tacke. Vi hade en svart vagn innan sa vi ville visserligen ha lite farg den har gangen.
  • Darla

    Angaende reservdelar. Sag att det fanns hjul etc pa www.ebay.co.uk for ett tag sen, ratt manga olika. Kan vara vart att kolla dar. Koper ni fran engelska ebay sa blir det ju inte tull eller skatt heller...

Svar på tråden Samlingsplats för Urban Jungle ägare v 4.0