Inlägg från: Hemulan |Visa alla inlägg
  • Hemulan

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Bossan1967 skrev 2010-02-02 08:27:45 följande:
    Håller tummarna att det är nid el äl.Hur är det nu? Har det avtagit?kram
    Nä, det blöder på. Fick tag i farbror doktorn som sa att det nog var en effekt av äl, men då har vi missat att pippa under äl...*surar*
  • Hemulan
    Bossan1967 skrev 2010-02-02 09:31:26 följande:
    Ni "pippade" inte innan äl då? Dom små "grodynglen" kan ju leva upp till 5 dygn!
    Senast i torsdags natt och jag började blöda så smått i måndags em.
  • Hemulan
    Charlotta66 skrev 2010-02-02 10:32:03 följande:
    Trodde doktorn att du blöder för att du har äl? Kram
    Japp. Trodde att det var kopplat till att inte ÄL men jag hade ju en stor fin 22 mm i torsdags,.
  • Hemulan

    Godmorgon

    Här blöds det fortfarande, men jag tänker ha kvar min BIM, för är det en äl-blödning så får jag ju mens igen den 11:e. Jippie, blooooood 3 ggr på 26 dagar. Äh, detär inge synd om mig.

    Anna - kram!

  • Hemulan
    Charlotta66 skrev 2010-02-04 08:42:33 följande:
    Hur går det för dig Hemulan, har du pratat med läkaren mer om din blödning? Har det lagt sig eller blöder du fortfarande?
    Jag har pratat md doktorn och han trodde att det var en äl-blödning, inget jag behöver kolla upp om jag inte får ont. Blöder fortfarande pyttelite.
  • Hemulan
    gemigsinnesro skrev 2010-02-04 10:44:29 följande:
    Så man ska verkligen blöda så länge av en älblödning?. Jag hade ju äl den 25 enligt testen och på kvällen den 27 började jag få blodblandade flytningar. Blev helt desperat då jag vanligtvis har spottings ca 7 dagar innan BIM och såg framför mig hur jag skulle blöda i 3 veckor :). Har aldrig haft älblödning förut så jag slängde mig på telefonen och beställde tid hos gyn då jag har varit dålig på att ta cytologprov och sånt. Men efter 5 dagar så slutade helt plötsligt blödningarna och nu väntar jag på spottings istället som kommer ovanligt sent den här månaden. Jaja helt konstig cykel var det tydligen den här gången i alla fall. Får se vad läkaren säger den 19/2 när jag har tid på gyn för att kolla vad blödningen var.
    Låter konstigt. Och varför blöder man egentligen. Är det en mekanisk grej, att det liksom blir ett sår när äggblåsan spricker eller är det ett hormon som gör att man blöder? Var kommer blodet ifrån? Slemhinnan? Äggstocken? Inser att jag inte vet något om detta.
  • Hemulan

    Godmorgning. Här är vitt och idag behöver jag inte åka till kontoret på söder, där allt är brunt. Blä för brun snösmörja.

    Sonen ska klippa sig idag, frivilligt. Vi är så nöjda, men försöker att inte göra en för stor grej av det. Men det ska bli kul att se min lille 9-åring igen.

  • Hemulan
    esther123 skrev 2010-02-05 11:29:07 följande:
    Hej alla!Nu har min min och jag träffat läkaren på Huddinge lungklinik. Pet-kameraundersökningen visade inte att knölen var elakartad. Det lyste inte något på bilderna från undersökningen. Kirurgerna vill ändå operera ut knölen för att de fortfarande inte vet vad det är. (Det finns några, ovanliga cancer-sorter som inte lyser och som man bara kan ta direktprover på för att säkert veta). Min man och jag är hursomhelst otroligt lättade! Vi har haft det svårt att känna optimism efter allt som har hänt. Men i kväll blir det fest!
    Åh, vännen. *Släpper ut ett långt andetag*
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5