Inlägg från: milk and honey |Visa alla inlägg
  • milk and honey

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Anyah och Anna.. tröstkramar till er.. jäkla tantskrälle {#lang_emotions_yell}


    Mina älskade söner 90, 92, 94 och i maj smäller de igen
  • milk and honey

    Godmorgon ladies

    Klart Tjatte ska vara kvar i tråden, känner på mig att de ändå kommer en bebis i slutändan Om du vill alltså Tjatte, kommer ihåg hur mitt hopp lekte berg och dalbana, hölll ju på i femton månader och när var hoppet var ute så knackade lilla plupp på..
    Och vi pratar ju även om så mycket annat så man kan ju hänga här ändå tycker jag..

    Mamsie; klart du är gravid

    Eriam: Nu tror jag faktiskt du är på bb va? Hör av dig så fort du kommer innanför dörren hemma... Vi är nyyyyfikna

    Charlotta: Jag dricker aldrig kaffe, de blir vanligt lipton till frukost..

    Ni runt vecka 30: Hur har ni de med sammandragningar? Får ni oxå såna fast ni sitter eller ligger helt stilla? De får jag och de minns jag inte att jag hade förut.. Tja ska till bm i morgon får väl fråga henne iofs..

    Nickis mamma: Jag är aldrig inne på msn men vill du och har facebook så adda mig gärna där, vi är ett par stycken från tråden som hänger där, ni andra får gärna haka på också, tycker de är så underbart att få ett ansikte på dem man kacklar med och en del kanske bor så pass nära att de blir möjligt med en träff också under ledighet och annat... tänk på saken iaf..

    Smytt=galen nog för denna tråd..

    Hemulan: jag håller fortfarande tummarna gula och blå..

    Amoremio: hoppas hoppas..

    Nähä.. dax för att jobba, men nu är de bara nio dagar kvar i feb som jag ska jobba, hurra vad skönt de ska bli. . .


    Mina älskade söner 90, 92, 94 och i maj smäller de igen
  • milk and honey

    Hej alla.. Ni har skrivit massor och jag har ögnat igenom det men hinner inte kommentera allt som ni säkert förstår.. flera sidor ju..

    Ser att smytt har det jobbigt, så en styrkekram till henne..

    Ester, en lycka till kram inför operationen..

    Dynah: fy för svärmödrar som inte har hyfs.. Huvudsaken är ju att ni gläds åt lillebror och så underbart de är varje gång man får se de lilla livet

    Mamsie: tack för infon om förstoppning, jag har kroniska problem för tillfället, går och känner mig ständig nödig och springer på toa stup i kvarten och ändå kommer de knappt något, skitjobbigt (passande?)
    Fick ett tips att ta något som heter lactulos som är flytande som man ska ta varje morgon och idag så äntligen, lättade tyngden .. så skönt de kan vara va

    Eriam: Här kommer en sättaigång kram

    Var nyss på mvc besök, växer som jag ska och hon kände hur plupp ligger, huvudet ligger lite vid sidan av "utgången" så än har h*n inte lagt sig tillrätta, benen och rumpan ligger på min högra sida, känner nästan varje dag de små fossingarna, man kan nästan få tag i dom
    En livlig bebis är de med höga hjärtljud precis som min yngste grabb, de andra två sönerna hade ganska låga hjärtljud..
    Så var spekulationerna i full gång haha.. kanske de är en liten kille till då sa hon, för du bär ju mest framåt oxå.. >Då var jag tvungen att kontra med att mina grabbar låg alla olika.. De blir vad det blir men såklart är de ju skoj att fantisera..

    De enda jag är trött på att höra är alla som säger -hoppas de blir en flicka nu då när du har tre grabbar redan.. {#lang_emotions_yell} Jag vill ju ha en bebis och det är ju viktigast av allt..

    Kram till alla nu och ha en underbar dag.. Här i Västerås skiner solen och de har nyss slutat snöa


    Mina älskade söner 90, 92, 94 och i maj smäller de igen
  • milk and honey
    Floppan67 skrev 2010-02-19 06:56:34 följande:
    Jisses vad det börjar bli flåsigt nu, det känns som bergsbestigning varje gång jag ska gå upp i en trappa. Idag tog jag hissen upp till jobb, trots att det bara är en trappa upp. Hur ska detta sluta. Insåg igår att magen börjar bli stor nu och det är 9 veckor kvar!! Kommer väl sitta som en strandad val den sista månaden . Gomorron alla goa kvinnor, hoppas ni får en bra dag!
    hopp i livet skrev 2010-02-19 08:04:05 följande:
    Jag känner igen mig! Strandad val har jag inte inte tid att bli bara. Det är tänkt att jag ska vara pigg och arbetsför ända till 16 april, nio dagar innan bf. Som lärare finns inget som heter havandeskapspenning inte, utan jag unnar mig själv att ta lite ledigt.
    En till som känner igen sig Nu har jag förmånen att gå hem tidigare och de ska bli så skönt, börjar bli jobbigt att släpa tio liters hinkar med färg {#lang_emotions_undecided} Kollade på foton på min mage när jag väntar killarna och jag är redan lika tjock som jag var när min äldsta kom ut,, så jag undrar oxå hur de ska sluta.. huvva..

    och att gå i trappor är riktigt drygt både för flås och sen har jag börjat ana lite fogproblem som ändå hållt sig undan länge..
    Hur har ni de med fogarna? och hörrni, jag vill ju se lite magar i era galleri, de är ju tomt där jue {#lang_emotions_frown}

    Nu ska jag ta min kopp te och åka till jobbet, men är ledig i helgen, då blir de att shoppa skötbord och spjälsäng för gubben och mig.. myyyys.. och ikväll firar vi 4 årig bröllopsdag även om de var igår som var rätta datumet..

    Ha en underbar dag alla goingar Här vräker snön ner IGEN.. nu får de väl ändå räcka... puss och kram
    Mina älskade söner 90, 92, 94 och i maj smäller de igen
  • milk and honey
    Charlotta66 skrev 2010-02-19 14:59:49 följande:
    Hopp Vilket fantastiskt hus, helt otroligt fint. Och vilka vackra bilder på omgivning och detaljer, verkligen fint. Och du e fin med din mage, såg dig i bagartagen
    Håller med charlotta, och du.. ta fler kort för sen är de för sent
    Vad roligt att få ett ansikte på dig oxå och superfint hus.. och curling är kanske inte de bästa för fogarna
    Brådis skrev 2010-02-19 10:02:16 följande:
    Här är en till som har ont i både fogar och bäcken, värst är det när jag sitter på jobbet framför datorn för långa stunder i sträck. BM säger att jag ska gå upp och ta en liten "promenad" och jag försöker verkligen det men ibland är man så inne i det man håller på med och kommer på 2-3 timmar senare att man suttit still och då är det inte kul eller lätt att resa sig... Jag slutar snart oxå, har 5 veckor, 3 dagar och ungefär 3 timmar kvar...närå jag räknar inte alls ner Har jobbat "in i kaklet" med tjejerna så jag har verkligen lyxat till det denna gång och kommer att vara ledig 6 veckor innan BF, ska bli såååå skönt. Lämna på dagis, äta frukost, läsa tidningen och duscha i lugn och ro, kanske ta en promenad, sova lite middag, pyssla , förbereda middagen osv. Det är vad jag ser framför mig men vi får väl se hur verkligheten blir, kan tänkta mig att jag som har svårt att sitta still hittar diverse städavinden- omorganisera garderober mm projekt och väl är helt slut när jag ska hämta på dagis Grattis Milk till bröllopsdagen och kram till er andra!
    Tack tack brådis..
    Ja visst är de skönt att få gå hem tidigare, de skulle alla ha förmånen att få göra
    Floppan67 skrev 2010-02-19 09:18:09 följande:
    Jag känner av fogarna, men försöker hålla tillbaka det med mycket magnesium, som hjälper till viss del. Jag ska jobba till den 30 mars, sen tar jag mina 4 veckors (sommar) semester - får se hur mycket semester det blir.. Nån mage från mig lär du inte få se i min galleria, den är inte tillgänglig för fotografering . Önskar att jag bara hade den där mysiga bebbemagen, men så är tyvärr inte min verklighet . Men vad gör väl det när lillebror sparkar och har det bra! Ha en fortsatt bra dag! Kram
    Du har säkert jättefin mage .. du föresten? Vad är de för magnesium du äter och heter de någon speciellt och till sist är de receptbelagt eller vad??? många frågor blev de..

    kram på er alla...
    Mina älskade söner 90, 92, 94 och i maj smäller de igen
  • milk and honey
    Floppan67 skrev 2010-02-19 15:28:51 följande:
    Jag tar receptfria tuggtabletter från apoteket, heter kort och gott; Magnesium 120 mg. Jag tar ca 5 st per dag, hjälper både mot foglossningen och de nattliga kramperna.
    Tack Floppan, de ska jag ta och prova, känner mig som ett vandrade apotek, möllers tran för att jag äter för lite fisk, blutsaft för järnet, vitamineral, lactulos för förstoppning och gaviscon då och då.. och så lite magnesium kanske då .. hm undrar vad jag mer ska ta... tralala.. hoppas de nu funkar ihop allt oxå.. är ett fasligt pysslande på morgonen vid frukost

    lactulosen verkar funka föresten, kanske lite för bra för på förmiddagen var jag ensam i butiken och var tvungen att stänga flera ggr och skriva en lapp på dörren KOMMER STRAX,, hihi skulle kanske skrivit är och racerbajsar oxå .. fnisss...

    sen när min kollega kom åkte jag faktiskt hem för jag är helt urlakad, har nu sovit ett par timmar.. men baja kunde jag nu iaf.. haha.. mycket skitsnack..

    Eriam: Kollar vart du ääääär??? bådar gott att hon inte varit inne idag
    Mina älskade söner 90, 92, 94 och i maj smäller de igen
  • milk and honey
    glimman2012 skrev 2010-02-19 17:09:39 följande:
    hej på er alla tjejor!! Så fint hus hopp blir alldeles avundsjuk, men vilket jobb ni har lagt ner en stor kram till snickarna. Varit med när syrran renoverat sitt hus och det är mycket arbete..... Fin mage du har hopp... Var hos BM idag och kollade status allt är ok, hon kollade även lite mer. är öppen 1 cm men det ligger lite bak än.... Mitt största problem är snön i helgen vill ju inte ut och halka på vägarna mitt i natten, så jag är i valet och kvalet just nu om jag ska ut och knalla och gå eller ta det lugnt i soffan.... inga värkar men gårdagen var tung på den fronten. Det vore ju bra om man får i början på veckan.... vi får se vart detta landar.... En kram till er alla....
    hur då menar du.. är du på g av dig själv eller av lite hjälp på traven? blir så nyfiken.. vill iaf önska stort lycka till och att bebben kommer snart så ni kan focusera på begravningen

    kram och ta de lugn i trafiken. . INTE halka gumman
    Mina älskade söner 90, 92, 94 och i maj smäller de igen
  • milk and honey

    Mamsie: Puss på dig

    Så du tror jag har en liten pöjk i magen


    Mina älskade söner 90, 92, 94 och i maj smäller de igen
  • milk and honey
    Mamsie skrev 2010-02-19 17:59:17 följande:
    Pjah, magen putar ju rakt ut framåt och har inte byggt på sidorna och höfterna något så... Dessutom säger de ju att flickor förtar mammas skönhet och gör henne bred
    Haha.. ja så de var därför du sa att jag var snygg skönt med komplimanger när man känner sig allt annat än snygg..

    Apropå magar så skulle du se min vänninas mage hon var höggravid runt om, de syntes alltså bakifrån och rundare mage har jag aldrig skådat, ut kom en Ebbe eller en Theo, tror de inte är överens ännu men snopp hade han
    Mamsie skrev 2010-02-19 18:15:28 följande:
    Milk, Lactulos gav vi till Max förut men det hjälpte inte på honom. Vi fick tipset att dela upp dosen på 2 ggr/dag och vissa får bättre effekt av 3ggr/dag. Nu får han Forlax som funkar fint. Movicol vägrade han ta. Jag korkades igen över julen (undrar varför ) och knyckte av grabbens Lactulos. Jävlar i min låda vilken magknip och fisparty det blev Sen fick jag ju gallstensanfall som grädde på moset men det är en annan historia. *s*
    aha.. är de därför jag fisit som en hel karl hela veckan alltså .. fyy faaan alltså och inte luktade de rosdoft heller, och igår när min bm klämde på magen och skulle känna hur lilla plupp låg så klagade mina tarmar högljutt på henne .. men de borde väl stabilisera sig och jag törs bara ta 15 ml..
    Mina älskade söner 90, 92, 94 och i maj smäller de igen
  • milk and honey
    Eriam skrev 2010-02-19 18:21:21 följande:
    Jag ÄÄÄÄR här ... jag börjar misströsta nåt så kopiöst, bebisen sparkar som en vilde i magen och skinnet buktar och spänns... jag är rädd för att h*n tror att h*n ska UT GENOM magen och hittar inte öppningen nedtill
    Fasiken oxå så du är här .. lilla skruttunge, du får ge h*n smisk när h*n dyker fram

    Men förr än du anar så kommer de att vara dags.. kommer ihåg när jag gick två veckor över med lillgrabben (15 år nu ) att jag ändå blev tagen på sängen när han väl gjorde sig tillkänna Vaddå.. är de dax NU????
    Mina älskade söner 90, 92, 94 och i maj smäller de igen
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5