• MiJo

    Ny Kungsbacka Kommun Tråd

    Hej alla gamla och nya Kungsbacka (med omnejd) bor!

    Den gamla tråden gick ur tiden så här har vi en ny!

    Det vore roligt att lära känna lite nya föräldrar och barn i Kungsbacka.
    Jag är hemma med min dotter som är 14 månader, har även en 5-årig son på dagis. Tänkte börja åka till någon Öppen Förskola och det vore skoj att hitta några att "hänga med"!

    Hej så länge!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-04-07 20:35
    Här är vi! Fyll på efterhand. www.familjeliv.se/Forum-11-239/m51828140.html

  • Svar på tråden Ny Kungsbacka Kommun Tråd
  • Tezz80

    å vad bra att du startat en ny tråd. På måndag börjar jag jobba men jag kommer att vara ledig på fredagar så blir det några träffar kanske vi kan haka på ibland.

  • MiJo

    Tezz80, Härligt att vara ledig fredagar! Ja, det vore kul att ses nång gång framöver.
    Lycka till med jobbstarten!

    Och hallå där alla andra, finns det någon som är föräldraledig och vill hitta på något så hojta till!

  • Curlingmorsan

    Bra med en ny tråd MiJo! =)  Såg dig i tidningen härom dagen. =)

    Ebba och Felix tjatar om Djungelrummet så vi kanske tar oss en sväng dit nästa fredag. Någon som är sugen på att hänga på?


    Ebba & Felix mamma
  • Tezz80

    Ebbabebbasmamma: Saga vill säkert gärna, men vågar inte lova då hon ska få svinvaccinet dos två på fredag och efter det ska man väl egentligen vara rätt stilla resten av dagen om jag inte minns fel? Annars hade det passat oss bra.

  • Curlingmorsan

    Igår kom magsjukan till oss. De ringde från dagis precis när jag hade satt mig i bilen efter jobbet och sa att Felix hade kräkts. Han höll på under kvällen och sen under natten va det Ebbas tur att bli dålig. Men nu har ingen kräkts sedan kl 10 idag, så kanske kanske är det över. Om inte jag blir dålig då förstås! Men Ebba har sagt att då ska de bädda ner mig i sängen och vara "sköterskor" och ta hand om mig. Gullungar! :) Så det blir tyvärr inget Djungelrummet för oss på fredag.


    Ebba & Felix mamma
  • våranstjärna

    hej på er! jag hänger på här!
    tråkigt med magsjuka ebbabebbasmamma theo var dålig i helgen som var det är så jobbigt för dom. som tur var klarade jag och lucas oss *peppar peppar* det verkar ha brutit ut ordentligt i kba-området nu....

    nu längtar jag så mycket till våren! är less på alla sjukdomar

  • livet från ljusa sidan

    halloj! 


    Kikar in här, vinkar till Ebbabebbasmamma
    Roligt med lite folk från kungsbacka Har haft fullt upp med skolan och livet i allmänhet, jag förstår inte hur man skall hinna med allting när man jobbar heltid OCH har familj OCH skall träffa vänner plus hålla hemmet i schack?? 
    Meeen om ungefär 3veckor så kommer ett litet nytt knytte till oss och då hoppas jag på att takten blir lugnare och att man har tid att träffa andra småbarnsföräldrar!
    Har även en kille på snart 4år, och vi bor i hammerö.
  • Curlingmorsan

    Heej Livet från ljusa sidan! :) Har försökt svara dig men har inte fått komma in på din sida. Ett litet knytte på g, GRATTIS! :)


    Ebba & Felix mamma
  • livet från ljusa sidan
    Curlingmorsan skrev 2010-02-17 16:34:19 följande:
    Heej Livet från ljusa sidan! :) Har försökt svara dig men har inte fått komma in på din sida. Ett litet knytte på g, GRATTIS! :)
    ja jag hittade en konstig inställning att bara folk i min adressbok fick komma in, har ingen i min adressbok så......ja du hajjar
    Japp en liten bäse om tre-fem veckor Hur går det för dig? Bor ni kvar i fjärås? 
  • Curlingmorsan
    livet från ljusa sidan skrev 2010-02-17 19:01:53 följande:
    ja jag hittade en konstig inställning att bara folk i min adressbok fick komma in, har ingen i min adressbok så......ja du hajjar Japp en liten bäse om tre-fem veckor Hur går det för dig? Bor ni kvar i fjärås? 
    Japp jag bor kvar i Fjärås. Trivs jättebra! Nu har man konstigt nog börjat vänja sig vid att ha barnen bara varannan vecka.
    Ebba & Felix mamma
Svar på tråden Ny Kungsbacka Kommun Tråd