Inlägg från: Mirjami |Visa alla inlägg
  • Mirjami

    Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12

    Äntligen hittade jag er igen. Har inte skrivit på länge, har mått ganska bra med lite extraslag men tycker nu att jag mår sämre och hjärtat spökar som bara den med en massa extraslag och hopp.....Borde väl egentligen må bra när jag har semester och allt.....??


    Hur mår ni andra?


    Kram

  • Mirjami

    LillaPinglan: Ja det är väl så att man känner efter mer när man är hemma och är ledig. Har kännt mig lite nere för att jag kännt av extraslagen så mycket.... Gråter Skönt iallafall att jag hittade tillbaka till er här i den här tråden så att vi kan stötta varann när det är jobbigt! Skönt är ju också att man inte är ensam även fast man känner så.....
    Kram!

  • Mirjami

    Ja, jag har iallafall trillat dit igen....i den onda cirkeln och hjärtat hoppar som den vill och jag får mer ångest av det..... Gråter Ledsamt.......Försöker att inte tänka på det så mycket men det är svårt! Hoppas det blir bättre när vardagen är här igen! Vad gör ni när ni har "dåliga" dagar???

    Kram på er!

  • Mirjami
    alice mamma: Ja jag har mått bra i vår och sommar men det verkar ha börjat nu för en vecka sen ungefär. Håller på varje dag, mer eller mindre. Givetvis kommer tankarna att något är fel på hjärtat och jag blir som du, fruktansvärt ledsen och nere.....känner mig också som två personer!
    Tack för att du delar med dig. Man känner lite trygghet när det finns fler som har det likadant.
    Kram!
  • Mirjami
    alice mamma skrev 2010-08-11 18:18:50 följande:
    Äter du betablockerare? Jag äter 100mg seloken men ändå kommer dessa e.s i perioder. Det enda medicinen hjälper mot är att jag får lägre puls och blodtryck vilket för mig i och för sig är bra. Jag blir också lugnare i kroppen och stressar inte upp lika lätt som tidigare ( = hela mitt liv )
    Nej jag äter ingen medicin mot mina extraslag......kanske är dags för det nu, jag vet inte??
  • Mirjami

    Hej alla!

    Har haft nåt jobbigt dygn med en massa hopp och skutt men fick min mens idag så jag antar att det har med det att göra. Har också jobbat lite nu i helgen och kännt mig lite trött och stressad, har väl med det att göra med kanske?? Nån mer som har erfarenhet av extraslag vid mens, trötthet och stress....?

    Kram Hjärta

  • Mirjami

    Hej alla......
    Har det ganska jobbigt med mina extraslag just nu. Försöker att inte känna efter och känna på pulsen men det är inte lätt Gråter Mår sådär fortfarande efter semestern, trodde ju att det skulle bli bättre när vardagen kom igång igen men nej......
    Ska ju ha mensen nu och jag vet ju att extraslagen kan bli värre då men jag har så svårt att acceptera dom!!!
    Kan dom verkligen bli värre bara man tänker på dom eller känner efter??? Tror inte på det ibland.......hoppas ju att det inte är något farligt men jag gjorde ju 24 timmars EKG för nåt år sen och jag hade ofarliga extraslag som kan kännas jobbiga. Kan det utvecklas till att bli farliga extraslag undrar man ju också.....?? Nån som vet?
    Känns som jag bara gnäller så fort jag skriver men det känns ganska tungt just nu.

    Hoppas ni andra mår bra iallafall! Kram Hjärta

Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12