Inlägg från: SötaSarah |Visa alla inlägg
  • SötaSarah

    Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12

    Bara jag som får jäkla mycket extraslag när jag druckit för mycket cola?!

  • SötaSarah

    Ni som fått veta att ers es är ofarliga, kan ni också få så ni typ blir helt matt. Av bara ett eller två, jag är i en period nu då jag har rött lite extraslag (har alltid få i jämförelse med er men) men plötsligt kommer det ett eller två Oxh nån gång ibland kan jag känna i hela kroppen typ eller hela bröstet hur det känns konstigt och blir helt matt i kroppen, konstig känsla i bröst och mage som att allt står stilla typ för några sekunder, jättesvårt att förklara!

  • SötaSarah

    Ja jag har ofta hög puls, har dom reagerat på. Inte jämt men tror det är för kag är då psykiskt stressad ofta, kan aldrig slappna av. Men just vid es har dom ju aldrig mätt så kanske går den ner just då.

    Jag är dock överviktig osv så måste göra nåt åt det tror man mår bättre då. Dock kan jag aldrig slappna av trots 24h EKG, arbets-EKG och ultraljud. Men vid 24h hade jag knappt nå extraslag såklart bara några jättesvaga, inga vid arbets-EKG då brukar jag aldrig gå es heller vid ansträngning klart hänt nån enstaka gång men inte alls kopplat till ansträngning annars och det är ju nåt positivt enligt min VC-läkare. Men det jag tyckte va jobbigt va att han som hyrde arbets-ek och ultraljud, en utländsk läkare som verkade bra men fik liksom inte ur honom nåt mer än att det nog är ofarligt typ, så känner mig inte alla säker så men orkar inte hålla på mer och han borde ju sett om nåt à fel men jag kan ändå inte sluta oroa mig :( Och att min puls inte gick ner efter arbetstestet tyckte ha va konstigt men inget han verkade vilja kolla upp men jag va ju så jäkla nervös Oxkså.... Och en gång innan hade jag hög puls när jag kom in på förlossningen med feber en vecka efter jag fött barn, hade nån infektion i kroppen men dom hittade inget fick bara medicin. Det oroar mig också att det syntes som infektion men de va inte livmodern eller nåt så vet ite vad. Däremot har min puls vart bra annars når jag vart på VC bara och blodtrycket ligger alltid perfekt. Men vi tror jag har gad också så jag oroar mig för ALLT men det hjälper ju inte direkt es att oroa sig konstant

  • SötaSarah

    Jo det är klart det inte alls behöver vara farligt men får man inga vid arbetsEKG alls utan bara i vila så är det i alla fall positivt och bevis på att det troligtvis är ofarligt enligt läkaren. För sällan man om det är fel på hjärtat inte får något utslag vid ansträngning.

  • SötaSarah

    Kag fick ite ens nå papper hem med resultat efter sista bara han sa lite snabbt att de nog inte va nån fara sen försvann han.

  • SötaSarah

    Har ni som har supermycket es haft väldigt få sen har det ökat? Gruvar mig för att få som er, flera tusen om dagen så man knappt står ut! :/ Jag har kanske 5-10 om dagen och inte ens varje dh i perioder. Inte påfrestande med andra ord bara läskigt ibland! Och livrädd at det är nåt farligt förstås men tycker ju om de skulle vart hjärtefel att man skulle haft mer besvär än så och även i speciella situationer det är ju verkligen inget mönster alls...

  • SötaSarah

    Jag som inte haft jättemycket extraslag men dom har funnits i perioder. Men nu när jag började mer antidepressiva för ca 2,5 vecka sen har jag fått mycket oftare och fler! Någon mer som vart med om det?

    Kan även känna när jag haft många i rad att jag blir typ lite klen, är det normalt även om dom är "ofarliga"? Det slutar oftast om jag reser mig upp eller liksom börjar röra på mig då dom i det stora hela bara kommer när jag ligger ner eller sitter stilla...

  • SötaSarah

    Det står bar hjärtklappning och bröstsmärtor som biverkning. Men ska vara ganska vanligt så det låter inte helt omöjligt! Dock bör biverkningarna försvinna om några veckor så jag hoppas det! Och att det inte blivit värre for good... Tycker det är jobbigt och obehagligt nu för de kommer oftare och håller i sig längre, men får även kättare oro och ångest nu i början så det ger sig nog...

    Äter dom inte för just extraslagen men för min ångest och rädsla för sjukdomar osv, t ex oron som kommer när jag går extraslag. Trots utredning är jag liiiivrädd.

Svar på tråden Fortsättningstråd för oss med mycket extraslag del 12