• kim86

    Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare

    Blehnda, vad är bebis beräknad att väga då den kommer ut då?, om den väger 2700 nu?

    Hur mår alla andra. Jag känner inget ännu, inga sparkar eller fjärilar. Får se om 10 dagar på RUL om man har moderkaka i framvägg kanske.. Bebis är ju ändå några cm lång nu.. Häftigt värre..

  • kim86

    Blendha..
    Hur stor blir bebben om den ligger på så mycket över kurvan.?

    Tack Vilda. =) Ja, det ska bli superspännande.. hihi, jag är helt säker på att det är en tjej nu, så man kanske bllir väldigt överraskad om det visar sig vara ngt annat. =)

    Tror kanske jag kände ngt igår. Kändes som lite bubblor precis när jag sträckte ut mig i soffan när jag kom hem. O följdes inte av en fis =) haha. så jag hoppas det var lill*n..
    Kram på er

  • kim86

    Hej alla mammor och blivande mammor.
    I helgen har jag varit på galej,(nykter då såklart) och kände mig rätt malplacerad på uteställe med liten mage i vädret och vatten i glaset, men så roligt o titta på alla ur ett nyktert perspektiv. Jag var då alltså uppe till kl 03.15 och igår var jag jätte-jätte-jätte trött. Återigen värt det.
    Men sedan min "vilda natt" så har jag haft ca 5-6 jätte låga bs värden. På mellan 1,4-1,9 utan o knappt känna dem. Kan jag blivit så ur balans av att bli så trött eller utmattad eller vad man ska kalla det?. Har visserligen legat väldigt pressat o hba1c på 4,7 så man är väl mindre känslig, men detta börjar ju bli kusligt.
    Nån som varit med om det.??? Är nu snart i v 18 o tyckte kanske att det snart var dax o höja doserna, men definitivt inte...

  • kim86

    Ja, visst njuter jag av det, och att jag kan fortfarande äta ganska mycket av vad jag tycker om i söt väg utan o ta några mängder insulin, sen känns det kanske inte ens värt att äta det för man får kolla bs såååå noga o ta så stora doser..

  • kim86

    Ebyl och vilda, vilka fina magar ni har.. =)
    jättekul o följa er verkligen...

    Ebyl, ja det är skönt änsålänge.. =) Nej, faktiskt inte några rekyler. Inte så många iaf, kan vara någon på morgonen, om jag ligger lågt när jag vakanar och går upp o äter o sen stressar till jobbet, men annars under dagen så ligger jag ganska bra. La om lite doser igår, så jag ska se om jag slipper några känningar i em..
    1 vecka till RUL... Är sååå spänd, ska verkligen bli hur kul som helst, och kul o träffa BM igen å sådär. Ska boka tid då för läkarbesök och flödesmätning... Så efter detta sätter liksom allt igång, har ni med kännt det så? Fram tills v 18 så gör man ju ingenting, förutom att växa då.. =)

  • kim86

    Haha, jag är likadan. Förhoppningsvis kan man distrahera sig med att magen växer och sånt nu, innan hände ju ingenting liksom.. =)
    o så kanske man kan börja köpa ngt sött till den kommande sötnosen också, vilket man inte har velat innan.. O sen blir det sommar o allt med. =) Men visst blir det en del väntan efter v 18 med.
    Jag ska som sagt ha ett läkarbesök v 21 , och en blodflödesmöätning+ där de kollar hjärtat o så i v 20-22, sen bm besök v 24 och sen 4 veckor till tul. =)

  • kim86

    Jag har nog haft 3 pumpar sedan jag började. Och jag har alltid fått en ny pump när den gamla har krånglat, och nästa år är det nog dax igen att byta ut denna. Jag tror också det är 4 år här, så man får en ny innan de åren går ut. En pump fellarmade och när den hade dött, pga inga batterier så togs alla inställningar bort. Då fick jag med en låne pump, sen en ny.

  • kim86

    Trevlig helg på er alla. Här ska det med unnas massa god mat och dryck. (ska blanda goda alkoholfria drinkar)

    Hoppas ni får en fin kväll och som sagt, slipper regnet.

  • kim86

    Dextro tröttnade jag på efter ca 2 år med diabetse, värst var att gå upp på natten o behöva trycka i sig dexto.. fyyyyy...
    Jag har alltid juice paket med mig, funkar bra o ca 2 ½-3 dl är alltid lagom för att få upp det snabbt, men utan rekyl..

Svar på tråden Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare