• Svar på tråden TjatterMAJorna 2005, del 20
  • hallonbåt

    Godmorgon... min tur att gå upp med barnen och vi kollar lite morgon-tv innan vi orkar gå till köket för frukost. Matilda är superförkyld med tillhörande ögoninflammation så hon är lite loj faktiskt. Anton har varit förbannad mest hela natten känns det som så jag är inte ett dugg utvilad faktiskt. Nåja... det är min sovmorgon imorgon så jag får ta igen det då.

    Idag kommer en av barnens fastrar på besök. Vi ska baka semlor och åka pulka. En riktigt rolig dag blir det!

    Jag hade bestämt mig för att sluta blogga p.g.a att jag har för lite tid men fick så många fina kommentarer så jag blev tveksam över mitt beslut. Jag ska fundera över helgen hur jag gör... jag saknar bloggandet förstås även om det tar lite tid att pyssla med.

    Sky: Vad roligt att se dig! Det var ett tag sedan (härinne i alla fall)!

  • first timer

    Dalis: Åh vilka fina barn du har.
    Nu skäms jag lite, men jag kommer inte ihåg när Lisa är född...

    Hallonbåt: hoppas Matilda kryar på sig.

  • Dalkulla74

    ft: Tack , Lisa blir 1 år den 24 mars, inte klokt va tiden går

    Sky: Vi trivs jättebra i nya lägenhten och börjar väl nästan få ordning här hemma . Det som är största skillnaden är nästan att man blir förvånad över hur många steg man behöver för att komma till nästa rum , förut var det mycket så här "1-2-3-4 steg" och så var man framme dit man skulle för allt var så nära inpå varandra, denna planlösningen är mer utspridd + att vi har 18kvm mer då . Spännande med operationen och va duktig du är som kör pilates! Jag har inte själv provat det men träningsformen ska vara jättebra har jag hört.

    Lisa vaknde 7 i morse (åt 01.35, hehe jag har det lite som sport att försöka komma ihåg klockslaget då hon äter på natten, har jag svårt att minnas så betyder det att jag behöver sova på dagen ) vilket känns helt ok, men trots det så blev jag toktrött för en timme sedan och slocknade på soffan så jag behövde nog den sömnluren. Nu är jag i farten igen iaf och har precis varit ner i tvättstugan med ett par tvättar.

    Nu sover Lisa så jag ska ta tillfället i akt att ta mig en lugn dusch samtidigt som sambon och Martin kan leka lite .

  • JennyL29

    Hej hopp


    sky: Ja Samuel har nattblöja och visar inte heller tecken på att han vill sluta. Blöjan är dyngsur( fräsh ja vet va) men bvc sade att killar brukar vara sena och man ska inte stressa på dem. En del har nattblöja tills de börjar skolan men man börjar ju snart fundera liksom.
    Idag på em åker vi till Gåvan där min släkt bor. Vi ska åka skridskor och skidor och grilla korv. Några timmar ute gör nog gott.
    På kvällen åker vi till pappa och äter mat och blir bortskämda.
    Dalis:
    sjukt vad tiden går fort med Lisa, tyckte nyss hon föddes.
    Samuel klarade sin andra dos av sprutan gick jättebra då vi testade Emla.
    Vi åt på McDonalds som belöning eftråt. Idag ska vi åka med mormor så han får en present, han hade ont i armen inatt men gick bra . Han sov orligt men nu börjar det onda gå över.
    Ha det bra alla
  • vist

    Även jag har hittat hit

    hallonbåt: Krya på dig, Matilda! Jag har ju länge länge tänkt tanken att jag skulle vilja blogga, fast får inte tummen ur att börja och sen kommer följdfrågan, hur skall man hinna med den. Körde ju en sväng då jag bloggade om husbygget, sen rann den bara ut ur sanden

    Dalis: Åh! vilket fint julkort, otroligt fint

    Skall snart iväg på lunch, ikväll skall jag iväg till min bästa kompis och mysa med henne och hennes familj, det skall bli supernice.

    Var ju iväg på konferens med jobbet torsdag-fredag, åt gott och lyssnade på en lysande föreläsare, Nisse Simonsson och partajade med kollegorna Ha,ha, komiskt när en småbarnsmamma åker iväg och skall få sova ifred så sover man mindre timmar än när man är hemma

    Vinkar till sky - kul att se dig här inne, welcome back Grattis till din kommande operation. Var inne på din bd och såg vilken stor kille Noah blivit.

    Jenny: Vilken mysig dag/kväll ni får, hoppas att ni får trevligt!

  • Edwina

    Godkväll på er!

    Vi har haft kalas här hemma idag. Min mamma med man och Eriks föräldrar och en kompis var över och 'firande' mig Jag fick jättefina presenter!!

    Annars är det väl bra, stressigt som vanligt nu mer....... längar tills den nedrans uppsatsen är klar iallafall Jag har hållt på jobbat med era svar nu Nu har vi lite på ananlysen kvar och sen diskusionen och -lite fylla i här och där pyssel- kvar. Passar på att tacka igen för att ni ställde upp!! Det är lite roligt för det är ni som överlag har gett de mest uttömmande svaren trots att era intervjuer är gjorda över nätet. Mao. så tycker jag ni har gett många BRA svar som förklarat hur ni tänkt

    På måndag och tisdag ska jag befinna mig på nya jobbets två planeringadagar, veckan efter börjar jag jobba "på riktigt" PANIK Det ska bli jättekul men pirrigt!!!

    hallonbåt: ......Nu ligger jag efter lite på bloggfronten då tyvärr så jag har inte hunnit kolla alla mina favvobloggar i veckan. Men tråkigt att höra att du tänkt sluta.... Det är roligt om du ändrar dig!! Jag funderar själv på hur jag ska göra... men jag tycker inte att man 'måste' skriva varje dag bara för att, utan det ska ju vara roligt och inget stressande. Man ska skriva när lusten faller på och ibland finns den ju inte där bara för att nästa dag finnas där igen.

    Dalis: Jättefint kort på dina två finingar


     


    Sky: Spännande med operationen! När ska du genomgå den? En forna arbetskompis till Erik gick nyligen igenom den + att jag vet en annan som gjort detsamma........ det är effektivt iallafall Lycka till!


     


    Med Vilmers inskolning har det vänt tyvärr. Det går inte så bra längre Kan bero på att han vart förkyld och kanske lite hängig i veckan Men dessvärre tror jag inte han är i en bra fas för inskolning just nu... Jag skriver mer om det en annan dag men det är flera grejer som inte känns riktigt rätt tyvärr.... vet inte hur vi ska göra :/

    Nu blir det filmtajm här. Trevlig kväll!!


    ♥ Elvin ♥ Vilmer ♥
  • salta katten

    här är det lugn hemmakväll sambon är ute och jag Isak har softat.
    Han fick välja mat, hamburgare med orange ost (cheddar), sen hyrde vi två filmer, en till mig och en till honom.
    Jag såg Vicki, Cristina, Barcelona, den var bra.

    Edwina -> skulle vara kul att läsa din uppsats sen

  • Dalkulla74
    Godkväll

    Jag fick för mig för en stund att det var söndag idag och att vardagen väntade i morgon men så var det ju inte, härligt med en "bonusdag" !

    Jag ser helt klart mer på tv (ammar i soffan) nu och fastnade för Ginzas reklam idag där de sa att de hade filmrea. Klickade hem ett gäng filmer för 10kr/st till Martin. En av hans drömmar är att när han blir skolbarn så ska han vara med i Wild kids så nu ska han få alla 6 säsongerna på DVD .

    Jag och Martin har varit på roligt kalas idag , så himla skoj att vara med och betrakta de små när de leker och diskuterar . Lisa och sambon åkte och storhandlade under tiden. Hon fick sitta i kundvagn för första gången. Sambon fick gå förbi barnhyllan först och hämta ett paket tvätlappar (torra lappar så tjockt paket) att "kila" fast henne med men sen så satt hon bra och gillade att sitta så där högt och titta på allt .

    Nu sängen nästa, nattinatt!
Svar på tråden TjatterMAJorna 2005, del 20