Inlägg från: Agamemnon |Visa alla inlägg
  • Agamemnon

    Barn i mars 2008 - 9

    SchumiFerrari skrev 2010-01-29 13:17:36 följande:
    jag vet.. den andra låten är superfånig men man ler... iaf gör jag det
    Ja, det gjorde jag också.
    ♥ Olivia 080308 ♥ miss-misschief.blogspot.com
  • Agamemnon
    Movieprincess skrev 2010-01-29 13:31:35 följande:
    Provar kalsonger på Liam för första gången. Han är jättestolt, det är ju bilar på dom frågade om vi skulle kissa på pottan och det gick han med på...det kom dock inget utan det kom senare på golvet framför tv:n Skam den som ger den som ger sig!
    Haha, så kan det gå. Vi ska testa "på allvar" i morgon. Igår kväll ville hon absolut inte ha blöja och då satte vi på trosor. Det gick bra, hon satt en sväng på toaletten och sa "kissssss, kissssss" men det kom inget. Ingen olycka men så var hon inte utan blöja så länge heller.
    SchumiFerrari skrev 2010-01-29 15:52:49 följande:
    Nu har jag iaf varit ute en sväng.. handlade chips och godis. Blev förresten lite gladare förut. vägde mig och väger numera 80 kg!!!
    Jättebra ju! Det går alltså åt rätt håll! Jag ska tydligen vara tillbaka på min inskrivningsvikt innan Olivia (nästan, +2 kg) men det verkar min kropp inte ha fattat. Jag är ändå så mycket större/bredare på de flesta ställena, jag måste vara full med luft.
    Vi var och åt thaibuffé med mina föräldrar förut, ett spontanbeslut när bilen blev mycket billigare än vi trodde (fick nog dörrabatt ). Jättegott och Oliven slocknade som ett ljus när vi kom hem.
    ♥ Olivia 080308 ♥ miss-misschief.blogspot.com
  • Agamemnon

    Tack tjejer! Vi får tuta och köra som tokar i London.


    Myskvällar och överraskningskalas, låter kul! Undrar om jag får maken till att gå och köpa choklad till mig... Måste undersökas.
    ♥ Olivia 080308 ♥ miss-misschief.blogspot.com
  • Agamemnon
    Movieprincess skrev 2010-01-31 21:45:45 följande:
    Det tycker jag absolut att han kan göra! Man måste ju ha choklad!!
    Han gjorde det.
    SchumiFerrari skrev 2010-02-01 09:00:09 följande:
    *kram* agamemnon: Tråkigt...Men ni får satsa på en bebbe made in London. Vi var på restaurang i  lördags. God mat och inget barntjat...
    Ja, vi får göra det, även om jag tror att ÄL inte kommer att vara då, men konstigare saker har väl hänt. Sen har jag hört att man kan ha sex för skojs skull också.
    Härligt med barnfri kväll! Hoppas ni kunde prata ut i lugn och ro och njuta!
    ♥ Olivia 080308 ♥ miss-misschief.blogspot.com
  • Agamemnon

    Det blir nog inga februari-resor för vår del, sen i morse är min pappa nedsövd i respirator igen. Denna gång är det inte cancern utan han har även fått en dubbelsidig lunginflammation och blodförgiftning.


    ♥ Olivia 080308 ♥ miss-misschief.blogspot.com
  • Agamemnon
    Movieprincess skrev 2010-02-01 12:41:49 följande:
    Nämen fy va läskigt!! *kramar* När ska all skit ta slut för eran del?! Håller tummarna att han tillfrisknar snabbt!
    De tror inte att han gör det - alls.
    ♥ Olivia 080308 ♥ miss-misschief.blogspot.com
  • Agamemnon

    Tack tjejer! Vi var där och, tja, tittade på honom idag. Han ligger i respirator eftersom han inte orkar andas själv. Denna gång har han iaf ingen vätska i lungorna men en stark dubbelsidig lunginflammation. Ja, och blodförgiftningen som kommer från lunginflammationen om jag fattade rätt. Vi får se, i morgon skulle bl.a. onkologen komma och titta hur det ser ut med cancern och medicineringen och allt, han kan inte fortsätta strålningen just nu iaf.


    Schumi: Jag skulle gärna göra en Sverige-resa, då även till Skåne naturligtvis. Jon har ju bott här i snart fyra år men han har inte sett särskilt mycket av vårt fina, avlånga land. Bara snön försvinner och det blir varmare så kanske vi kommer förbi.
    ♥ Olivia 080308 ♥ miss-misschief.blogspot.com
  • Agamemnon

    Tack igen tjejer! Infektionsvärdena är fortfarande skyhöga och han är fortfarande nedsövd och kommer att förbli det ett tag. Jag fattar inte, hur detta kunde hända! Han är på sjukhuset varje dag och får strålning, han går till njurmedicin minst en gång i veckan och lämnar prover, de har sett honom hosta en bra tid nu - reagerar man inte på att en patient med så nedsatt immunförsvar kanske skulle kollas upp?! Jo, i fredags fick han hostmedicin, DET hjälpte ju! Jävla ignoranta nötter!


    Men nog om det! Idag är Olivias utvecklingssamtal och det ska iaf bli kul!
    ♥ Olivia 080308 ♥ miss-misschief.blogspot.com
Svar på tråden Barn i mars 2008 - 9