• Miny
  Äldre 25 jan 10:24
  457715 visningar
  9370 svar
  Inlägg från Miny Visa alla inlägg
  9370
  457715

  Utomkveds - Vad händer sedan? tråd 3

  Siggedigg: Vad roligt att det börjar hända saker, hur känns det? :D

 • Miny
  Äldre 25 jan 16:38
  #4

  Åh förstår det {#lang_emotions_laughing} man längtar bara av tanken!

 • Miny
  Äldre 28 jan 18:20
  #24

  Frikadellen: Finner inga ord.. men det ska nog gå bra ska du se! Säger som dom andra, du verkar lugn och ändå hoppfull om framtiden! Och det är viktigt.

 • Miny
  Äldre 1 feb 13:49
  #27

  Frikadellen: Hur går det för dig? *kramar*

 • Miny
  Äldre 3 feb 13:14
  #39

  Virrpirr: Det låter lite.. men jag opererades en måndag natt och dagen efter var jag väldigt öm, men självgående. Redan på torsdag mådde jag mycket bättre. Så man behöver inte så lång sjukskrivning faktiskt. Dom tog dock inte bort äggledaren! Fick behålla båda. Dom tog bara bort X:et. Tog bara ipren dagarna efter op och det hjälpte!

  Hoppas det löser sig och dom går något så fort som möjligt ! :)

 • Miny
  Äldre 3 feb 13:15
  #40

  Frikadellen: Tur i oturen, men jag håller med dig bara tanken om att din grav har suttit på rätt ställe och kommit ut som ett mf, är lite lugnande istället för att bli utsatt för ett x igen! jag håller mina tummar för dig!

  Själv så har jag gått BIM+4 nu.. inte testat är nog för nervös för det..

 • Miny
  Äldre 31 mar 15:07

  Fick mitt x i december 09 och opererades i början av januari, min mens kom igång 4 veckor efteråt och är regelbunden med 28 dagar, har försökt sen dess men ingen bebis ännu. Har ägglossning som vanligt och har fått behålla äggledaren.

  Bara att jobba på! =)

 • Miny
  Äldre 31 mar 15:08

  Frikadellen: Hur går det för dig?

  Kramar!

 • Miny
  Äldre 4 jun 12:57
  Skrattande Grattis till alla gravida!

  Frikadellen: Snart är det din tur. Glad

  Förövrigt så har det nu gått 5 månader sen mitt X. Blev aldrig kallad till något återbesök, och lika bra kändes det när sjukhuset hade behandlad mig som dom gjort. JA! Så jag tog saken i egna händer, dels för att jag nu har försökt bli gravid sen februari! Utan att lyckats. Jag bokade tid hos en privatläkare /gynekolog och infetilitetsexpert) .

  Hon kollade UL/VUL kände och klämde, kollade äggledare, stockar, livmoder m,m. Och kunde glatt meddela mig att jag är frisk om en nötkärna! INga konstigheter, cystor eller dylikt. Och hon tyckte att jag och sambon skulle tillbringa de närmsta 5 månaderna med att försöka, och om vi inte lyckats skulle jag få komma tillbaka och evetuellt göra en spolning.

  Och anledningen till att jag inte blivit gravid trodde hon var att min ägglossning är på felsida än så länge.. Skrattande 

  P.S : 3 månader efter min op, blev jag överasskad och fick veta att läkaren hade tagit bort min högra äggledare, utan att berätta detta för mig efter operationen. Så jag har gått hela våren och trott att jag har två äggledare. Vilken jävla sjukvård!!
 • Miny
  Äldre 7 jun 11:53

  Stella: Jo hon sa det också att den brukar plocka upp äggen, men inte alltid. Beror på hur snabbt kroppen blir ''fiffig'' men hon tyckte inte att det skulle bli några problem alls att skaffa barn i framtiden.. Så nu ska vi dra på oss hårdhandskarna =) och verkligen försöka. De senaste 5 månaderna har bara varit, vi ser var som händer.

Svar på tråden Utomkveds - Vad händer sedan? tråd 3
Logga in
Bli medlem