• Miny
    Äldre 7 Jun 16:13
    537669 visningar
    9370 svar
    9370
    537669

    Utomkveds - Vad händer sedan? tråd 3

    Sejda: Var också regelbunden innan mitt x alltid 28 dagar, Nu har jag 29 dagar och ibland 28. Känner ägglossning vid olika tillfällen.. Det tar nog ett tag för kroppen att återhämta sig. Ge det lite tid. Och om inte mensen kommer testa om några dagar igen!


     


    Spökplumpen: Det blir rubbat, jag fick dock mens exakt 29 dagar efter op. Men sen har det hoppat lite.

  • Miny
    Äldre 8 Jun 18:29

    Väldigt konstigt, men det går nog till sig. Är en påfrestning för kroppen med ett x och man måste nog ge det lite tid.

  • Miny
    Äldre 28 Jun 13:00

    Hade BIM igår med mensen spökade och kom på BIM-3.

    Har kört på sen i januari efter mitt x (utomkveds)

    Efter 5 misslyckade försök så testade jag denna månad med ägglossningstest, och mensen kom... är så less.. det enda jag inte har försökt är att INTE försöka utan bara slappna av, undrar hur man gör det egentligen?

    Vet att 6 försök är helt normalt och att man verkligen inte har svårt att få barn bara för det, men det är frustrerande ändå..

    Speciellt när jag i början av juni var på efterkoll 5 månader efter x.et och min läkare sa att det såg jättefint ut och såg ingen anledning till att vi inte skulle få barn, och min fästman har ju snabba jäklar där inne (är styvmor).

    Det enda som är skönt i detta är att jag och min fästman inte behöver '' ha sex'' bara för att bli gravida, då vi har ett aktivt samliv varje kväll året om. Så har det alltid varit.. Ibland börjar man undra om man humpar för mycket *ler*

    jag behöver nog peppning..

    ni som har lyckats efter ert x, hur gjorde ni för att stå ut med alla - istället för +

  • Miny
    Äldre 28 Jun 15:24

    Tack, jo man måste nog skaffa sig något annat att tänka på för det är ju så man väntar på att mensen ska ta slut, så ägglossningen ska komma sen väntar man på plussen och det är så det går runt varje månad.. hemskt..


    Funderar på att bli riktigt upptagen denna månad =) men man måste verkligen koppla bort det.

  • Miny
    Äldre 5 Aug 21:02

    Håller tummarna lycka82 många styrkekramar till dig!!

  • Miny
    Äldre 6 Aug 10:59

    Lycka82. Man blir lättad av att läsa det du skriver, vilken tur du har, i oturen alltså :) du ska se att det fastnar på rätt ställe nästa gång!

  • Miny
    Äldre 8 Aug 17:22

    Jag var hemma i två veckor, kunde gå korta sträckor + att jag fick infektion i titthåls såren, gjorde fruktansvärt ont, då läkaren inte gav mig hem någon antibiotika. Men det slutade ju bra!

    Tror det är induvidullet hur länge man känner sig dålig, men jag var jätte öm i magen och kunde inte använda mina magmuskler dock hade jag ganska mycket blod i buken så det blev tre titthål och en operation som tog 3 timmar.

  • Miny
    Äldre 17 Aug 16:35

    Grattis ewaulrica! Det förtjänar du!

  • Miny
    Äldre 7 Sep 10:57

    Nu har jag i över ett år försökt  bli gravid, började bebis verkstaden juli 2009 fick X Dec 2009 och inget har hänt sen dess. så min läkare ska sätta in pergotime med start nästa mens. Ska pröva 2 st kuren och händer inget är jag berättigad en spolning i januari. :)

    Har någon av er med x någon erfarenhet av pergotime?

  • Miny
    Äldre 9 Sep 09:10

    ingela0101: Oj vad spännande, meddela mig gärna hur allt går, jag är jättespänd att få börja med pergotime, känns som att man får äntligen hjälp med något, lite hopp fram tills spolningen i januari! Sen håller jag tummarna för dig att det går vägen ;)

    Trifolium: Grattis! Det är alltid skönt att veta att man har hjälp av vården, själv har jag inte funderat något på ivf. Inte ännu! Men krävs det skall jag kolla upp det. Det är väl efter ett år man har rätt att få ''hjälp'' ?

Svar på tråden Utomkveds - Vad händer sedan? tråd 3