• majbebbe

    Utomkveds - Vad händer sedan? tråd 3

    Grip skrev 2011-11-30 11:22:27 följande:
    Haha, alltid är det något som krånglar!! Hoppas du blir av med svampen snart, inge roligt ju! Då får vi hålla tummarna för dig nu då!
    Ja som att det inte vore nog med allt fixerande vid barn. Känner att det var skönt dte kom efter äl i alla fall
    Bim bör vara i början av nästa vecka. Hade cykel på 26 dagar på flera cykler i rad men förra cykeln var jag plötsligt uppe på 29 dagar så nu vet jag ju inte säkert den här gången... hade äl på dag 15 i alla fall (samma som förra cykeln)...
  • majbebbe
    Supers skrev 2011-11-30 13:57:40 följande:
    Ja jag bestämde mig för det, för jag vill inte äta ppiller, just för att det tar ju lite längre tid att bli av med hormonerna efter att man slutat...jag vill inte vänta en evighet med att bli gravid... :(
    Jag är 35 och alla i min omgivning har barn el väntar,..vill inte vara en "gammal" mamma...inte för att det är nå fel med det...o jag vet att 35 är inte så gammalt men chanserna minskar ju.....

    Han sa inte rakt ut att det skulle öka chanserna, det är jag som tänkte så..eftersom han menade på att cystans placering kan påverka mina chanser...risken att den spricker o då kan jag ju förlora äggstock el ledare om det går illa.
    Som sagt kommer säkert gå bra, vill bara inte utsätta min kropp för det......2 operationer inom ett år liksom...suck! Det blir en titthålsoperation, men vi ska på undersökning nån vecka innan  o har den krympt så kan man ju avblåsa operationen.
    Ärligt talat så kom jag inte ens på att fråga vad som händer om jag blir gravid...hoff man har så mkt frågor men kommer inte ihåg alla, Min kille var inte med denna gång..men nu i efterhand kanske han skulle ha vart med...fröken glömsk ;) Får ringa och fråga igen..

    Efter detta så får dom skicka oss på utredning, hade jag haft pengarna så hade jag gått till en privat men det funkar inte just nu med bara en inkomst...

    Lemis: Skriik!! ;) själv tar jag ut det på träningen...men nu har jag haft ont  i ryggen så det får bli nästa vecka ;) boxning e det bästa haha.

    Tack för erat stöd ni är bäst Hjärta 
    usch för operationen men jag tycker du har gjort rätt val. lika bra att få bort skiten. tur sjukvården är bra och att man inte får allt för många men efter en titthålsoperation mer än de första dagarna...
    jobbigt att vara tvungen att känna stressen från åldern också men du verkar stark själv hade jag nog varit ett psykfall för länge sen...
  • majbebbe
    isabellabergström skrev 2011-12-03 13:11:40 följande:
    Hej,
    jag är ny här. I onsdags så opererades jag akut för utomkvedshavandeskap, de tog min ena äggledare och tydligen har jag fel på den andra så de säger att jag inte kommer att kunna få biologiska barn. Någon som fått samma besked som det löst sig för ändå?
    Usch alltid lika tråkigt det där. Hoppas du mår okej. Är själv ganska ny i tråden men vet att det var en tjej som berättade att de tagit hennes egna äggledare samt att den andra var blockerad men att de ändå blivit gravida med egna försök tidigare i tråden.

    ursäkta att jag märker ord men det du menar är att du inte kan få barn på vanligt sätt eller? för även om ni får göra ivf så kan det ju ändå bli biologiska barn.
  • majbebbe

    Här kom mensen för ett par dagar sen... men men det var ju bara 5:e försöket, även om det är grymt frustrerande, ingen skengraviditet den här månaden i alla fall, det var skönt då blev inte fallet så stort.
    de första försöken har vi haft sex när vi fått lust, minst varannan dag fram till strax efter äl, denna månaden skulle vi köra varannan hela månaden men jag fick svamp så vi fick lägga ner det efter äl. Kommer nog fortsätta köra på när vi får lust/minst varannan/var tredje dag, då det känns mest avslappnat...

  • majbebbe
    kanske 4a skrev 2011-12-08 11:00:00 följande:
    Trist. Vi är också ganska avslappnade och det är skönt men lite frustrerande ibland :) Vi har inte sagt att vi ska försöka men vi är inte så försiktiga heller, så blir det så blir det. Men han vet inte att jag gör allt för att pricka äl utan att säga något :) Nu är jag ju sjuk och då försöker han ju inte ens med något ;) men om vi hade besämt oss för att försöka så hade jag ju talat om att det är äl nu och då hade det kanske blvit en snabbis iaf, om jag orkar. Nu skulle han bara tycka jag är konstig eftersom jag aldrig föreslår dte annars haha. Så jag hoppas jag är feberfri ikväll så kanske det kan bli något iaf. Tog inget test i morse men fick den lilla blödningen igår jag alltid får någon till några dagar före äl. Så det är nog på g fast väldigt sent denna gången, dag 19 idag. Alltså nu låter det ju som jag försöker lura honom men så är det inte. Han är med på att blir det så blir det, men att vi inte ska "tvinga" oss och pricka äl och toksexa varje månad.
    Jag brukar inte heller säga att nu är det äl, utan mer bara att nu har tempen stigit så nu borde jag haft äl och typ nu kom mensen, och innan har jag också nämnt konstiga symtom men det är han inte så intresserad av. fick i alla fall ur honom en gång att han också var lite frustrerad över att det inte vill sig, samtidigt som han tycker att det är bra så vi kan ha mycket sex
  • majbebbe

    Grip: jag har också sådana tillfällen, och då är jag bara på sjätte försöket. Jag blir dock glad av att höra sonen och tänka att jag har ett barn. Men en syskonrelation är ju speciell så det klart man unnar dem det och någon gång blir det. Så är det bara. Men låt dessa stunder få komma för de lättar trycket och man blir bättre efteråt.

  • majbebbe

    God Jul på er och gott nytt år om en vecka, då har jag bim, men det ska jag tänka på då, nu ska jag återgå till de sista förberedelserna... varför kan man aldrig vara ute i tid?

  • majbebbe

    Mct79 jag tempar och det är bara i början som man bör tempa varje dag. Man kan rätt snabbt se sitt mönster och därefter kan det räcka att tempa dagarna runt beräknat äl. Det är dock viktigt att hålla ungefär samma tidpunkt eftersom tempskillnaden ligger på ca 0,2 grader mellan före och efter äl.

Svar på tråden Utomkveds - Vad händer sedan? tråd 3