• angio101

    Utomkveds - Vad händer sedan? tråd 3

    Kul att så många har plussat nu den senaste tiden, själv går jag bara och väntar på att pyret ska bestämma sig för att komma ut, men lägger in mig själv i listan ändå


    BIM:

    Mika1980: 1/1-2011 (försök 2 efter X)

    RaraS: 6/1-2011 (försök 2 efter x). Vänster ÄL bortopererad, med titthål, den 4/10-10, v 6+4.

    Miny: 7/1-2011 (försök 11 efter X)

    LillaFrugan: 24/1-2011  (Försök nr 4)

    Lemis: 2/2-2011 (försök nr 1 efter X.  bukop, höger äl togs bort.

    Mmmbop: ~10/3-2011 (försök 1 efter X) X vänster, Metotrexatbehandlad 1/12-10. Båda ÄL kvar

    Gravida:

    angio101: BF 23/1 2011, gravid på försök 2 efter X (brusten vä äl, borttagen 28/1 2010 v8, "kejsarsnitt")

    ewaulrica: planerat snitt 14/4 2011 gravid efter 9 försök, ca 1 år efter op för X i vä ÄL, som togs bort

    Acinna: BF 19/7 2011, gravid på försök 1 efter X (titthålsoperation 17/9-10 i v.10+0, har båda ÄL kvar)

    LYCKA82: BF 16/8 2011

  • angio101

    Sunflower: gynakuten på Danderyd är jättebra (och öppen dygnet runt). De ville skicka mig till Karolinska HUddinge eftersom jag hör till KArolinska Solna, och Solna var stängt när min man väl ringde efter ambulansen kl6 på morgonen, en extra sträcka på 30min, men ambulanspersonalen ringde till DS istället när de såg hur illa läget var och jag fick komma dit istället...och tur var det.

  • angio101
    Kämparpå: min historia är väldigt lik din (om du kollar bakåt i tråden) förrutom att jag slapp respirator och infektion efter operationen. 1a graviditeten och ingen blödning, men kräkningar och diarré, klart jag var magsjuk även om jag var svimfärdig... tur att jag har en påstridig man (fästman vid tillfället) som faktiskt ringde ambulans fast jag sa nej.

    Nu sitter jag och väntar på tecken att förlossningen ska sätta igång, är på BF -8 idag, blev gravid på andra eller tredje försöket efter X.

    Lycka till och hoppas din kropp (och knopp) återhämtar sig snabbt.
  • angio101

    blödde 1 1/2 till 2 veckor efter mitt X, hade ÄL några dar senare och mens som vanligt (2 veckor senare), var regelbunden direkt. Har haft tur och läkt och gått tillbaka till det "normala" på direkten om jag jämför med andra här i tråden, blev också gravid snabbt igen, är nu i v40.

  • angio101

    hej alla, ville bara säga till Lemis, KämparPå och honeybunny? att för min del har det inte varit några som helst problem med bukop-ärret under min graviditet. Ärret sitter under gravmagen och har inte påverkats alls. Min läkare var oxå lite full i skratt när jag frågade om det kunde spricka/töjas ut om jag blev gravid "för tidigt". Nu har ju jag inte haft nån infektion i ärret utan det läkte exemplariskt, vet inte om det kan spela in...

    En helt annan tankeställning jag har nu:
    Jag hade mitt X 28 jan förra året och går just nu bara och väntar på att förlossningen ska komma igång, (BF idag Glad). Min make kan inte förstå varför jag helst inte vill att tigurr kommer den 28e, men det är ju Lill-Annas dag (ja, även om hon bara blev 8v, så var hon Lill-Anna) och jag vill inte ha den blandade sorgen/glädjen, de förtjänar varsin dag. Å andra sidan så var det inga problem för mig att ha mitt bröllop på Lill-Annas BF-datum  (1 år efter förlovning så bröllopsdatumet var bestämt långt innan ev graviditeter), vilket jag var lite rädd för, så jag nojar säkert i onödan...

  • angio101

    vi väntade en mens, bara för att ha en referenspunkt för kommande äl, BIM och vul. Läkaren sa att det var OK så fort kroppen (och själen) kändes frisk igen och mensen hade kommit igång.

    Men visst var jag inställd på att det skulle ta tid att bli gravid, både före och efter Xet, jag är ju ändå 35 år och det är första barnet (det gäller ju att hitta nån man vill ha barn med Tungan ute)

  • angio101

    ingen bebis här än, BF+3, minst lika tradig väntan som på BIM, även om jag "vet" vad jag får i slutändan... Konstant sökning efter tecken på värkstart Oskyldig, så ja, en hel del likheter med BIMväntan


    BF 23/1-11
  • angio101

    Kommer att bli igångsatt senast nästa söndag 7/2, BF+14, men hoppas, hoppas att edt inte tar så lång tid.

    Mår bra, men har mina gravkrämpor i rygg och höfter. Är trött på att vara stor och tung, precis som alla andra som går över :)

  • angio101

    Hemlighet: Vi hade sex på Valentin (akut op, ej titthål, 28/1-10), men väldigt försiktigt, drog lite i ärret, så ni kan köra när ni känner er redo.

    Det är redan ett år sedan mitt X, ett riktigt händelserikt år...

    Lycka till med alla plus.

  • angio101

    Hej alla,

    Ville bara berätta att jag fick en pojke på 4 kg i onsdags, som ligger här bredvid och snusar sött. Överlycklig, men ganska trött och helt överväldigad Baby

Svar på tråden Utomkveds - Vad händer sedan? tråd 3