• acinna

    Utomkveds - Vad händer sedan? tråd 3

    Och... nu 3,5 veckor efter operationen har jag fått mens!!! Så nu börjar sambon redan ladda för nästa ägglossning!

  • acinna

    Ting81: Hoppas du mår bättre snart! Det är en otrevlig känsla med att vara åksjuk hela tiden...
    Jag hoppas att det går bra för dig. Har ingen aning om hur länge eller hur det går till, men hoppas att det är över snart!

    Blir så förvånad över att din läkare tyckte att cellgiftssprutan var det bästa alternativet. Mina läkare sa att det gör de här bara som sista utväg om de inte kan hitta fostret någonstans, och att de inte vill ge cellgifter till en frisk kvinna som de uttryckte sig. Här blir det skrapning, titthålsoperation och i absolut sista utväg blir det cellgifter... 

  • acinna

    Sunflower och RaraS: Vet inte om jag skulle sett fram emot att få mens. Är helt matt... Tror aldrig har har blött så mycket som denna gången, men det kan bero på att det är 7 veckor sedan livmoderslemhinnan försvann förra gången... *urk* Men, förhoppningsvis ska väl även denna mensomgång snart vara över.
    Min  sambo är imponerad över att jag in onsdagskväll kunde säga att mensen var på väg och att jag för två veckor sedan kunde säga att det kändes som om jag hade ägglossning, vilket det också måste ha varit! Så... han laddar redan inför nästa ägglossning! 

  • acinna

    Shibby: Skönt att höra att du mår bättre!!!

    Mika: Jag opererades för en månad sedan, visserligen med titthål, men jag känner av "ärret" vid naveln. Det är hårt, stelt och nu när jag tvättade det med sprit så blödde det lite... *suckar* 

  • acinna

    Shibby: Oj, vad olika det är. Fick inte några tabletter med mig hem alls... Tror jag åt max 10 Alvedon hemma efteråt, så jag är tacksam!!!
    Hoppas du mår bra snart, och att ni snart får försöka!

    Mika: Tråkigt att se hur de behandlat dig, och tur att det finns snälla mammor som ställer upp! 

  • acinna

    Är tacksam för min underbara sambo! Eftersom landstinget inte vill ta UL eller spola äggledarna efter vårt X så ringer han till ett annat landsting och kollar om de kan göra det. De svarade att de inte brukar göra det, men att de kan göra det bara de får mina journaler, vilket han gav dem sin välsignelse till. Hoppas på att kunna få en tid innan måndag nästa vecka... Annars kör vi på i alla fall och hoppas på det bästa!

Svar på tråden Utomkveds - Vad händer sedan? tråd 3