• Rondellen

    Utomkveds - Vad händer sedan? tråd 3

    missan skrev 2010-03-09 17:34:54 följande:
    Frikadellen: Voff!
    {#lang_emotions_laughing}
  • Rondellen
    Miny skrev 2010-03-31 15:08:18 följande:
    Frikadellen: Hur går det för dig?Kramar!
    Hej!

    Tack för att du frågar! :)

    Jag har faktiskt tagit ett långt uppehåll från både FL och barnalstrande och hela baletten. Det är som om jag stängt av hela den biten av hjärnan för ett tag. Vi kör ju på utan skydd så klart, men inga aktiva försök.

    Jag har itne gjort så medvetet, utan det har bara blivit så då jag har haft massa annat att fokusera på. Ganska skönt faktiskt.

    Jag har faktiskt kommit så långt i bearbetandet av X:et nu att det går dagar när jag faktiskt inte ens tänker på det, vilket är ganska så stort eftersom jag tänkte på det hela tiden förut!

    Jag hoppas att jag kan behålla min slappa isntällning ett tag till. Det är inget man ritkigt styr över själv, utan helt plötsligt finner jag mig i mycket lugnare tankar. Skönt omd et kan fortsätta så, kanske att man får bli en av de dä'r tjejerna som bara vips blir gravida! SKulle vara kul att överrumplas och inte sitta där och räkna ut vad varenda dag i månaden har för betydelse som ajg gjort innan.

    Sexet blir ju bättre om man inte gör det heller...

    Hur går det för er andra?
  • Rondellen
    Jaynee skrev 2010-04-02 20:03:02 följande:
    Usch, mitt hcg har stigit i och för sig bara från 220 till 270 på en vecka, och förhoppningsvis är det bara en topp som går ner igen, annars blir det medicinering också innan vi kan börja om från början. Jag har ingen lust med mer sjukhus nu, armarna är sönderstuckna och ovissheten är som vanligt jobbig. Trodde dom var säkra på sin sak när dom sa att allt gått bra och att det var som det skulle igen... men det räckte tydligen inte att vara bland de 2-3% som överhuvudtaget får utomkveds, utan man ska vara med i de 10% av de 2-3% där det fortsätter växa ändå efter OP också(förhoppningsvis är inte fallet så, men det vore min vanliga tur). Det var ett litet svar på din fråga också Frikadellen. Hoppas att det går nu när du försöker att inte tänka så mycket, faktsikt så är det lättare att bli gravid om man stressar mindre, och allt som hänt oss alla blir ju stora stressfaktorer, så avslappning och leva lite i nuet är säkert en väldigt bra medicin :).
    Stackare med hcg som stiger! Fy vad tröttsamt! Hoppas hela historien är överspelad snart så du kan börja bearbeta och så småningom bli gravid igen...

    Kram!
  • Rondellen

    Hej Alla!

    Jag har hållt mig borta från FL länge nu, för jag har inte orkat med riktigt.

    Nu är jag hur hormonell som helst, antingen kan det ha tagit sig denna månaden, eller så är det PMS. Jag har BIM ngn gång nästa vecka, jag har inta orkat hetsa och räkna dagarna.

    MEN i vilket fall VOLVO! Jag började gråta på riktigt! SOm sagt jag är hormonell och gråter för det mesta, men jag blir så GLAD att du ahr plussat! Jag förstår din oro, det värsta när man plussat är ju att man ska gå och oroa ihjäl sig, men jag hoppas så starkt för dig!

    Stor kram!

  • Rondellen

    Är det tre månader en tråd är öppen eller är det längre? Borde itne denna vara "stängd" nu? Jag öppnar en ny för säkerhets skull!

  • Rondellen
    volvo bm 814 skrev 2010-05-19 15:08:32 följande:
    Jag kan säga att jag har två där inne. Var inne på KK i morse för jag har ont vid ansträngning och då såg de två hjärtan slå. Jag ska ta det lugnare nu pga att det är tvillingar. Är lite chockad.
    Jag vet inte vad jag ska säga, grattis hundra gånger om! Du är så värd detta. Vilken underbar lycka! Grattis grattis grattis! Håll dig kvar i tråden och berätta hur det går för dig!
  • Rondellen

    Jag hoppas ju varje månad att det ska ha tagit sig... nu känns det som det skulle kunna ha gjort det. Brösten är ömma som den, ändå är jag bara på ÄL+6 eller 7. Är det för tidigt för ett gravtecken tror ni? Känns för tidigt för att det skulle vara mensen på ingående, och ÄL hade jag helt säkert förra veckan...

  • Rondellen
    angio101 skrev 2010-05-28 11:18:03 följande:
    Ingen blödning idag .  Tack Jaynee, för ditt svar, det var ungefär så jag resonerade, så jag ringde aldrig gyn.Antar att vi alla nojar (i olika grad) fram till v12, och speciellt vi med vår historia. Är så glad att jag hittade till den här tråden och alla kloka människor.
    Vad skönt angio! i vecka fem-sex kan det blöda litegranna för att det bildas massa nya blodkärl i livmodern! Är det bara litegran så är det inget att oroa sig för. Håller tummarna för dig!
  • Rondellen

    Jag blir fullständigt tokig! JAg är på dag 26 i cykeln. Jag testade mig med testa tidigt i söndags. Det var negativt. Jag testade med vanligt test igår (rfsu) det var också negativt. Men båda testen har ju tagits för tidigt för att få ett säkert resultat. Så det blir till att testa i övermorgon eller på lördag. Dessa dagar i månaden är VÄRST. Det är fruktansvärt att pendla mellan hopp och förtvivland. Att ena stunden hoppas på graviditet men andra stunden vara rädd för just det, för det kan innebäre ett nytt X, eller missfall.

    Jag tolkar allt som grav-tecken. JAg har haft ömma bröst sedan ÄL, jag tycker att jag har känslig näsa nu, och är urhård i magen. Samtidigt så säger de flesta jag pratar med att egentligen mräker man itne så mkt i början, så allt detta är säkert i mitt huvud.

    Jag vill bara få börja en graviditet, lita tilla tt den är normal, och få börja med livet som förälder som ajg längtar så mycket efter. Det känns som jag hållits gisslan sedan juli förra året. Varje dag måste jag brottas med min egen ängslan och ångest. Emellan blir det bättre, men så är det som om någon bara drar undan mattan under mig. Hopp och förtvivlan. Det är fullkomligt vedervärdigt!

    Detta blev långt, men ajg ville bara skriva av mig. Jag vet att ni andra går igenom samma saker, och det är därför jag fäller äkta lyckotårar när ajg läser om hur flera blivit gravida ändå! Det hjälper mig igenom vardagen.

Svar på tråden Utomkveds - Vad händer sedan? tråd 3