• LYCKA82

    Utomkveds - Vad händer sedan? tråd 3

    Precis hemkommen från VUL... d fanns en liten "räka" i livmodern, med antydan till hjärtljud. Är ju bara i vecka 5+0 så d är ju lite tidigt.. den var 1½ cm lång o ½ cm bred... ska tillbaka om en vecka igen.... Är så lycklig!

  • LYCKA82
    ewaulrica skrev 2010-12-15 17:51:31 följande:
    grattis!! {#emotions_dlg.flower} vilken otrolig lättnad! :) njut nu!
    TACK!
  • LYCKA82
    Sejda79 skrev 2010-12-15 10:12:49 följande:
    Jag tror att jag har plussat, det är väldigt svagt, men det är ändå ett streck där. Ska köpa Clearblues digitala test för att säkert veta. Vågar inte riktigt hoppas än, plus att jag har en historia med utomkveds bakom mig.

    Hur som helst. När jag opererades för utomkveds sa de att nästa gång jag blev gravid skulle jag komma in för ultraljud snabbt efter jag plussat så de kunde se att graviditeten sitter på rätt ställe. Men hur snabbt ska jag be om tid? Nu är det ju jul också dessutom. Har BIM på söndag (troligen därför som strecket är så svagt). Har hört att man inte kan se hjärtat förrän i v 6. Jag opererades i v 6 förra gången och då såg de ingenting på ultraljud utan det var först när de opererade mig som de såg fostret.

    Jag ska åka till mina föräldrar efter jul och det vore kul att kunna berätta då. Plus att jag inte vågar åka en lång bussresa med min dotter utan att jag vet att det sitter på rätt ställe. Jag kommer ju att vara i v 6 då jag ska åka. Förra gången opererades jag i v 6 och då sa läkaren att det var tur att jag kom in när jag gjorde för om jag kommit någon dag senare så hade troligen äggledaren brusit. Inte vill jag att nåt sånt ska hända när jag sitter på en buss i flera timmar ensam med dottern.

    Om jag ska göra ultraljud innan jag åker så kommer det att bli typ på 5+1. Frågan är om det är för tidigt för att kunna se något. Hur tycker ni att jag ska göra?
    Jag är i vecka 5+0 idag.. och de såg enbart en antydan till hjärta.. så om en vecka ska jag dit igen o då borde d synas. Kul att du plussat... ring barnmorskan o berätta din historia o sen får du gå på tidigt VUL... annars får du väl säga att du har ont o då får du verkligen komma dit o göra ett lika tidigt som mig... lycka till nu! Håller tummarna...
  • LYCKA82

    MIKA1980: Jag har opererat bort min vänstra....så jag har bara höger kvar men d fungerade ändå
    Nu har jag ett annat problem, de upptäckte ett myom på 3 cm i livmodern... ökar missfallsrisken samt ökar risken för att föda tidigt... alltid ska d vara nåt

  • LYCKA82

    Tack alla :-.)


    Hjärtat78 skrev 2010-12-15 19:17:11 följande:
    GRATTIS!!! Skönt att det sitter på rätt ställe nu, men vet hur det känns att något nytt upptäcks efter X:et.
    Själv fick jag en cysta i somras och nu ännu en cysta plus endo. Berättade dom hur den här myomen kommer till? Hoppas på det bästa och allt går vägen för dig {#emotions_dlg.flower}
    Beklagar att du fått både cystor o endo.. måste vara oerhört tufft. Var satt dem?
    Myomet har nog funnits där i några år, vet inte varför de kommer, kan bero på p-piller.... ska försöka att inte tänka på det, men jag vet ju att d kan innebära en del risker... illa
  • LYCKA82
    Mika1980 skrev 2010-12-17 16:08:00 följande:
    Lemis: hur kunde du se att det är en jack russel? :)

    Hej alla tjejs..jag gjorde vul i morse...och hade FLERA äggblåsor varav två st på höger sida (däribland den största på 21 mm!). Det kommer nog bara bli två som släpper och då kanske ett från höger, men det räcker ju. MEN tyvärr var min slemhinna för tunn, bara 4 mm som den brukar vara precis efter mens, är på dag 11 nu. Det måste bero på pergotime, har läst att man kan få för tunn slemhinna av det. Fast min gynekolog tycker att jag ska chansa och åka iväg ändå, den kan ju tjocka till sig lite innan ett ev. befruktat ägg fäster.. Så jag har bokat biljett till Köpenhamn (åker 06:00 i morgon) :)

    Har börjat äta vitamin E utöver mina multivitaminer kvinna, läste att det kan förbättra slemhinnan i livmodern. Fler tips mottages tacksamt!!
    LYCKA till imorn... jag håller alla tummar o tår! kram
  • LYCKA82

    God Jul till er alla... och lycka till ni som har äl o bim...

    Kram

  • LYCKA82
    Rondellen skrev 2010-12-23 23:31:54 följande:
    Hej vänner! Det var längesedan jag var aktiv i denna tråd. Jag fick X i juli 2009. SKulle denna månaden ha börjat med IVF. Men det behövde jag aldrig göra, för vet ni vad? JAG ÄR GRAVID! Helt oväntat! Det är inte konfirmerat än, men pluset var jättestarkt och det känns som de tär på riktigt nu. inte alls som när jag fick mitt X.

    Vill blåsa hopp i er alla emd att skriva detta. Jag vet själv hur viktigt det var med berättelser som dessa när man var som allra mest ledsen.

    Kram på er!
    Ett stort grattis... jag är oxå gravid, efter 2 utomkveds... o d sitter rätt
    Bästa julklappen nånsin...
    Lycka till nu.
Svar på tråden Utomkveds - Vad händer sedan? tråd 3