Inlägg från: Jackie85 |Visa alla inlägg
  • Jackie85

    Planer för att skaffa barn till sommaren

    Jag och killen hade tänkt börja försöka i augusti egentligen, men i morse bestämde vi oss för att börja i slutet av april alt. början av maj istället. Då kommer bebben ut tidigt på året plus att risken att den föds på "fel" sida av året inte är så stor.

  • Jackie85

    vetlanda tjej: Va roligt, åh jag längtar tills jag och sambon börjar försöka. Lycka till nu, det är ju inte helt ovanligt att man lyckas på första försöket.

  • Jackie85
    123ost skrev 2010-03-25 09:25:33 följande:
    Hej!Jag och min sambo ska börja försöka i maj/juni. Tanken var väl först att vi skulle börja försöka i slutet av sommaren, men planerna ändras. Hoppas bara att det inte blir nå ändringar nu! Håller på att sluta röka just nu och ska snart börja äta folsyratabletter.
    Lycka till med rökningen tjejen. Var själv storrökare i 9 års tid och fimpade för gott den 6:e dec 2008. Det skall nog gå galand för dig.
  • Jackie85

    PennyQ:

    Primolut har jag käkat varje år när jag drar till Thailand för att skjuta upp min mens. Den dagen du slutar med dom tar det 3 dgr tills du får din första mens. På mig har mensen kommit som på en ställd klocka varje gång och mensen har kommit igång som den skall direkt efteråt. Fast jag har regelbunden mens alltid. Däremot sa min läkare till mig att inte försöka den månaden som jag ätit dessa piller då det visat viss maskulanisering av foster. Vet inte vad han menade men jag skippade att försöka den månaden.

    Lycka till nu!

  • Jackie85

    Blev lite tidigare än tänkt här, lyckades på första försöket. Är gravid med BF 110107.
    Håller tummarna att det går hela vägen.....lycka till till er andra...

  • Jackie85
    Kristini skrev 2010-04-29 10:42:31 följande:
    gratulerar=) Härligt!
    BeccaStina skrev 2010-04-29 10:34:53 följande:
    Grattis Jackie85!!! :D
    Tackar!!!! Är överlycklig...håller tummar och tår att det skall gå vägen...
Svar på tråden Planer för att skaffa barn till sommaren