Inlägg från: neenoo |Visa alla inlägg
  • neenoo

    Tårttråden del 17

    Ja ibland krävs det ju lite matte eller det underlättar iaf. Jag har ofta en miniräknare i närheten när jag bakar. Jag använder ofta våg i stället för mått för att slippa disk och då är det bara att räkna om. Dte tycker jag är lättast.

  • neenoo

    Jag handlade oxå just på kakburken och blev förvånad över hur snabba de var. Jag fick grejjorna på bara två dagar. Toppen för en sugen tårtbakerska.

  • neenoo
    MikuAndSaraLi skrev 2010-01-26 20:53:53 följande:
    *känner sej tjatig* Hur lägger man upp bilder på tårtor man gjort? Har ingen somhelst aning hur jag ska gå till väga >_<
    du högerklickar på din bild i galleriet och välj alternativet öppna i nytt fönster sen markerar du bilden så den blir blå och copy. Klistra in i tråden. prova så får du se
  • neenoo
    MikuAndSaraLi skrev 2010-01-26 20:53:53 följande:
    *känner sej tjatig* Hur lägger man upp bilder på tårtor man gjort? Har ingen somhelst aning hur jag ska gå till väga >_<
    Jag fick precis vet hur jag skulle göra.
  • neenoo

    sent igår kväll slängde jag ihop två tårtor som jag lovat till dagis då två tjejer slutar en på varje avdelning. Båda tjejerna är riktigt rosarosa tjejer så jag tänkte att Hallo Kitty skulle sitta fint. För att fixa dekorationerna kom vi lite sent till dagis. Men men de bilr ju lyckliga för tårtorna.

    Hemma gjord SP funkar jätte bra men jag testade att göra mmf till den andra tårtan och den var ju katastrof. Lätt att kavala och hantera med det var massor med små bubblor som blev små gropar. Usch det ska jag inte avnända igen!

    Gravid 89 tack för inspirationen till den sittande hello kitty! Hade jag haft tid så hade det nog blivit mer detaljer här oxå.

    Nu ska jag fixa en prinsesstårta till farmor som firas i kväll.

  • neenoo

    Jag har gått i spinn på det här med sp. Shit va snabbt jag fastnade det är lite som ett gift jag vill bara har mer och mer. Vet inte hur jag ska hitta på för att få göra fler tårtor. Om någon skulle behöva en lärlig skulle jag ställa upp direkt.

    Men nu måste jag skriva min uppsats!

  • neenoo
    Tasha78 skrev 2010-01-29 09:56:57 följande:
    kan man mjuka upp hård sp eller är det bara att slänga
    I guiden har jag för mig att det står att man kan mickra den. Men jag kan ha fel.
  • neenoo

    Lenilus
    He he. den var ju hur bra som helst. Snyggt målat! Är även sprickan målad? Vad är den målad med i så fall? Liten pensel.

  • neenoo
    Fru Indosaurie skrev 2010-02-02 16:09:22 följande:
    neenoo vilken jättefin prinsesstårta! :) Inte alls tråkig. Stilren! :)  Fast sylt, då blir det ju operatårta, hihi! Jag har köpt ett sånt här kantmönster: www.kakburken.se/product_info.php?products_id... är den svår att använda? Jag har inte tid att testa innan utan det måste funka första tårtan..
    Ja men visst är det så! Min farmor som är 86 hävdar dock bestämt att det ska vara hallon sylt i. Jag brukar aldrig ha sylt i när jag gör princess tårtor.
Svar på tråden Tårttråden del 17