Tårttråden del 17
Blev heelt ok för å va första försöket,men det går nog göra bättre
ni som gör såå underbart fina rosor,hur gör ni? ser att ni skriver om rundlar,koner å utstickare
Jag ska nämligen få göra tårtor till min storasysters bröllop å de vill ha röda rosor på,de ska va enkel men såklart vackra.
jag har gjort några rosor av rundlar,som jag lägger omlott,å rullar till en "cigarr",men de blir inte lika fina som de ni gör.
ska mest troligt göra de av marsipan
Jag tycker också att mmf är enklare att jobba med,men av nån anledning har det blivit sp nu på slutet.
Nån som har räknat ut om det skiljer nåt i pris på å göra egen sp å egen mmf??
Vilka otroligt fina tårtor i tråden !!!!!!
Använder alla här kavlingsmatta el vad det nu kallas?
Hur gör man snyggaste rosorna utan utstickare?
Kikade in på wiltons på våningstårtbeskrivningarna. Som jag har förstått det så gör många här tårtorna "var för sig" å stadgar upp våning för våning m pinnar el sugrör??På wiltons ser det ut som om de sticker rakt igenom allt,säckar det inte ihop då??