Tårttråden del 17
ni som gör egen sp och mmf vilken tycker ni jag ska använda till att täcka en tårta med?? vilket av de funkar bäst? köper alltid färdig sp men nu var de slut i butiken så måste göra egen. och är lite rädd att de inte ska bli bra
ni som gör egen sp och mmf vilken tycker ni jag ska använda till att täcka en tårta med?? vilket av de funkar bäst? köper alltid färdig sp men nu var de slut i butiken så måste göra egen. och är lite rädd att de inte ska bli bra
jag har blivit ombedd att göra en bröllopstårta för 90 pers. det ska vara en våningstårta. men ja kan inte komma på hur jag skall lösa det där med våningar. hur många våningar och hur många bitr på varje. någon som vet??
ni som gör bebisar til doptårtor och liknande. hur gör ni ansiktena? använder ni en form eller gör ni på fri hand?
måate fråga er vad jag ska fodra Bakels sp med?? har bara använt Balinas förut men den var slut så de fick bli Bakels. funkar rapsolja??