Inlägg från: smultronet77 |Visa alla inlägg
  • smultronet77

    gravid med ivf och bf sommaren 2010 del 2

    mammaNena skrev 2010-01-27 11:23:57 följande:
    måste bara fråga om ni andra känner/tänkt på samma grej. jag är i vanliga fall en ganska snabb tänkt person, men NU. jag glömmer saker jag SKA berätta för t.ex. olle. jag glömmer vad jag ska säga mitt i en mening. känner mig allmänt korkad! hade en släng av det förra gången oxå kommer jag ihåg, men nu är det värre! någon annan som kännt samma?
    hi hi, jag har märkt detsamma. Kan vara helförrvirrad vissa dagar och blandar ihop dagar och tider! Verkligen tur att man inte är så jämt. Det skulle bli jobbigt.

    Bra att ni startade upp en ny tråd!
  • smultronet77

    Hörde att man inte ska tro på det här att IVF-bebisar blir mindre än andra, men det kanske finns olika teorier? Vad jag hörde så är ju små bebisar förknippat med att det ska vara något annat ovanligt med mamman, men att numera är det så vanligt med IVF att man inte kan säga att det blir ett litet barn.


     


    Det är ju skönt att få göra ett tillväxt UL i vecka 32 iaf. Ska ni andra också göra det?

  • smultronet77
    nillanoll skrev 2010-02-02 20:03:25 följande:
    Jag måste bara fråga, är det någon anna som känner sig "akut" kissnödig, nästan så att man kissar på sig, men sedan när man kommer till toan så kommer det bara några droppar?Ska på Rul imorgon så jag tänkte även fråga bm men ni kanske har några erfarenheter av det?
    Jag blir också jätteofta väldigt kissnödig och det kommer oftast plötsligt, utan att man är det minsta förberedd. Jobbigt!

    Hade UVI i början av graviditeten (hade en blödning väldigt tidigt och då såg de på aktuten att jag hade det). Men sedan har jag fått lämna urinprov de gånger jag varit hos BM och det har inte visat någonting, så jag antar att det kan vara normalt. Finns ju inte alltför gott om plats därinne... Grattis till lyckat UL!
  • smultronet77
    Höst flickan skrev 2010-02-15 16:59:09 följande:
    Allt var som det ska o lite bättre än jag trodde på mvc i dag.Mitt hb är 120 så underbart!!Fick lyssna på hjärtat för första gången Dottern tyckte det var häftigt.
    Ja, visst är det häftigt att få lyssna på hjärtat! Nästa vecka har jag tid hos BM igen och få höra det! Någon som har hört hjärtslag på egen hand? Hörde någon som tipsade om att man kunde hålla en tom toarulle mot magen, fungerar det verkligen? Alltid värt ett försök :)
Svar på tråden gravid med ivf och bf sommaren 2010 del 2