Inlägg från: domenica |Visa alla inlägg
  • domenica
    crazyh: hoppas nu att sjukorna kan vara över för er del! Blir grymt imponerad över din gå ner i vikt-satsning, heja heja Och jag gissar också på giftemål åsa: snart kryper hon runt som en toka ska du se Kan inte fatta att hon redan är 8 månader!

    Jag känner mig redan som världens tristaste person av att bara stöka omkring hemma (första dagen och jag har inte ens varit hemma utan ute och shoppat men men...) Hur känner ni med att vara föräldralediga? Jag är rädd att jag inte ska ha nåt att prata om förutom bebisen...förstår ni hur jag menar, vill inte att det ska låta fel - antar att jag bearbetar hela rollbytet...har varit så mysigt att samåka med mannen o prata om allt mellan himmel o jord på väg till o från jobbet...

    icka: vad sa läkaren igår?
  • domenica
    Susie: Då tänker jag på dig idag då, hi hi...gissar att ni varit inne nu? Hoppas allt gick bra!! Hoppas det är mindre obehagligt efteråt denna gång.
    Som svar på dina frågor: ALLT är fixat härhemma, igår bäddade jag till och med vaggan så nu är Lillspark välkommen Tack för att du lugnar mig angående mina funderingar om mammalivet, tror och hoppas att det blir som du säger.
    Duktiga Jolina med cyklandet, förstår att du är stolt! Och det lät ju inte helt omysigt med glass vid hamnen - kan se er båda med ert blonda hår och solbrända kinder
    Titta in och berätta om äggplocket!!

    icka: heja tappen! Skrattar åt bebisrumpan som fyllde skärmen...he he...säger som susie, såg ni nåt avslöjande?? Underbara sparkar, man tröttnar aldrig på dem! Genom hela graviditeten så har den lill* envisats med att sluta röra sig när nån annan ska känna - visst har en del hunnit känna sparkar och mannen speciellt men inte alls så många gånger som man velat, vet inte vad det är som gör att bebisen känner av att nån annan ska titta/känna {#lang_emotions_surprised}Åsa: Saga låter som en underbar liten tjej! Snart kommer mamma-ordet följt av en massa andra ord och då blir det aldrig tyst igen Hur länge ska du vara föräldraledig förresten, ska ni dela på det?
    På tal om att cykla så lärde jag mig av grannfrun, min mamma hade inte tålamod nog...ha ha...
  • domenica

    Ja just det, han är ju hemma - tänkte jag inte på, ja då kan du ju gott ta alla dagar Så härligt för er att båda får möjligheten att uppleva allt tillsammans. För oss blir det de första 10 pappadagarna och sen 4 veckors semester i sommar. Sen ska mannen försöka arbeta som jag gjort det senaste året: jobba lite längre vissa dagar och istället ha tredagars-helg, det är superskönt. Han är egen nu så han borde kunna vara lite flexibel med arbetstiderna.

    Ev börjar jag jobba lite deltid efter ett visst antal månader och så delar vi på föräldraledigheten därefter...får väl se hur vi känner

  • domenica
    movie: hej tjejen! Klart du kan känna dig lite låg om du haft mkt omkring dig - brukar ju kunna bli så när det börjar lugna ner sig lite. Hoppas du känner dig lite piggare snart - kram!

    susie: blir ledsen av att höra att upplevelsen blev jobbig för dig, klart bemötandet är jätteviktigt när man är så pass blottad som den här proceduren tvingar en att vara *kramar* 10 ägg lät däremot toppen och jag fokuserar all positiv energi ert håll inför fredag!!
  • domenica
    susie: wihooo!! 6 ägg är ju bara så bra och imorrn är det dags som du skriver!!! Kommer tjuta som en tok den dag du delar med dig av plusset gumman

    Jag mår bra...lite vilsen i tillvaron men tröstar mig med era kloka tankar, snart är jag mamma ju Har haft lite förvärkar de senaste två dygnen, som mensvärk som kommer o går men går över med panodil/alvedon. Lite av slemproppen kom förra veckan tror jag, iaf tyckte BM att det lät som det Då hade Lillsprak gått från rörlig till ruckbar men tydligen behöver han/hon inte fixeras innan förlossningen startar. Gissar att det kan hända när som helst men från att ha trott att jag ska få tidigt så börjar jag tro att jag kommer gå över tiden. inte hela världen i sånt fall, mår ju väldigt bra så jobbigt känns det inte direkt.

    Tänk att du snart har ett befruktat ägg i dig!! Sätter de in ett? Vilket datum var det ni åkte till Mallorca? Blir det att testa där? Åh, va jag hoppas hoppas hoppas för er!
  • domenica

    Tack sötisar! Tror det är förvärkar jag har för det strålar som mensvärk ut i ryggen ibland, tydligen vet man att det är förvärk och inte "på riktigt" om det går över med panodil/alvedon och det gör det ju Snart nog händer det så varje dag tänker jag att det kan vara dags...ha ha...

    Susie: lycka! Finfina ägg och ett av dem ska bli er bebis! Att ha i frysen är ju inte alls dumt men vi vill ju att det tar sig nu Mallorca blir väl ett perfekt ställe att fira plusset på *önskar och hoppas* Mys på, ta det lugnt och ta hand om dig gumman!

    LillaT: Ja, nån dag tidigt får Lillspark gärna titta ut - inte för att det är jobbigt att vara gravid men av alternativen så känns ju lite tidigt bättre än att gå över kanske... Din "lilla klimp" - gulligt Låter som du/ni har fullt upp som vanligt Hoppas ni har det kul och att allt går bra med turrdningen och kalaset idag!
    Håller med dig, det är SÅ kul att vi fortsätter följas åt!!

    KRAAAM  {#lang_emotions_flower}

  • domenica
    LillaT: TACK för de orden! Jag längtar med spänning kan man säga...he he...svårt att veta vad som väntar även efter att ha tagit del av andras förlossningsberättelser
    Inatt var jag säker på att det skulle hända, inte för att jag hade några speciella känningar lr så utan bara en känsla - jag kunde inte somna men låg hela tiden och intalade mig själv att "nu måste jag sova så att jag orkar med förlossningen sen"...ha ha ha...till slut somnade jag och kände mig jättefånig när jag vaknade imorse alldeles oförlöst

    Vad händer hos er alla idag då? Jag ska in till stan, köpa babyskydd och träffa tjejerna för en fika - ska bli trevligt!
  • domenica
    susie: du är så stark och det kommer du få utdelning för! Livet är ju inte alltid rättvist men skillnaden mellan att nå sina mål och att inte göra det brukar ligga i kämparandan - ni har inte gett upp och jag är säker på att det kommer leda till en liten bebis om inte allt för länge Tack för att du orkar bry dig om mig, jag uppskattar det enormt mycket!

    icka: alldeles för lite ego i ditt inlägg - hur mår du och näsapan??
Svar på tråden Brudarna babblar vidare 8