Inlägg från: domenica |Visa alla inlägg
  • domenica

    Brudarna babblar vidare 8

    Tack för pepp åsa, hoppas du har rätt!

    När är det ni flyttar nu igen?

  • domenica

    ja, det går fort! är ju smart att ta det lite i taget som du verkar göra, packning är ju aldrig kul när det ska hastas i sista minuten...skönt att göra av med en del grejer också, är renande att slippa flytta med sig en massa gammalt

  • domenica

    äääälskar ditt superstarka fina streck susie!!

    klockar värkar sen 6 imorse, bara var 10 min men jag hoppas det ökar på vartefter...orkar inte fler falsklarm. förlåt att jag inte kommenterar era inlägg mer - återkommer kraaaam!

  • domenica

    HEJ TJEJER!!!

    Tack för att ni tänkt på mig, jag har längtat efter att komma hem till datorn för att kunna skriva till er!! Nu är Lillsparka hos oss - ja, det blev en liten tjeja En del har väl sett det på FB, lyckades komma in där via mobilen men FL är nog för stor websight. Hur som, vi är överlyckliga - ofattbart men samtidigt så självklart, vilken känsla!

    Jag hade oregelbundna värkar från 06.00 i söndags. På natten till lördagen, omkring 02.00, åkte vi in för att jag skulle få en sovdos. Jag var bara öppen 1,5 cm men vi fick stanna eftersom de hade det lugnt och vi har en bit att åka. Fick värktabletter och morfinspruta för att kunna sova. Vaknade vid 08.00 igår och spydde till höger o vänster av sprutan, kan lugnt konstatera att jag inte är gjord för att droga  Då var jag öppen 5 cm. "Då blir det att ta hål på hinnorna och föda barn, idag blir ni föräldrar" sa undersköterskan - vi höll på att svimma, hade varit beredda på att få åka hem en sväng
    Sen körde det igång. Det var det värsta och bästa jag gjort i hela mitt liv. Spelar ingen roll hur mkt jag försökt förbereda mig innan, det var bara att följa med. Sög som en tok på lustgasen men inget hände, använde den mer för att dämpa mina vrål...ha ha Känner mig lurad på den sköna känslan som många andra upplevt. Och rystvärkarna är ju galna, vilken kraft det finns i kroppen!! Mannen var ett underbart stöd och hejade på som ett proffs {#lang_emotions_heart}

    Blev ingen epidural. När jag väl bad om "vad som helst som gör det bättre för jag klarar inte mer" så var det för sent. Jag hängde över sängen, stod på huk och studsade omkring på en pilatesboll typ...hmm, allt är lite dimmigt men mannen satte fart på den där bollen så att mina höfter svängde i värsta dirty dancing-stil... Helt plötsligt ville de att jag skulle upp i sängen och vända mig i gynställning och då kände jag att benen inte riktigt ville gå ihop, var så förvirrad så jag fattade inte att bebisen var på väg. Ett par krystvärkar senare så for nåt ut och hamnade på min mage. Mina första ord undrar ni kanske??: "What the fuck?" enligt mannen {#lang_emotions_embarassed} Och där var vår lilla Isabella! Hon föddes 13.21 igår, vägde 2985 g och är 50 cm lång. Världens vackraste förstås...he he... Hon är redan sin pappas ögonsten och kommer inte ha några problem att linda honom runt sitt lillfinger Icka: nåt fantastiskt obegripligt väntar dig!
    Susie: gulliga du som tittar in till oss från beachen, låter som ni har det bra. Klart du ska vara glad, vi ser alla fram emot att följa dig genom VUL och allt annat som ligger framför er!!
    Crazyh, Åsa, Movie, lillaT (och icka och susie också förstås): känns helt fantastiskt att titta in och se att ni alla tänkt på mig, den här tråden är BÄST!

    Hoppas ni alla har det bra {#lang_emotions_flower}

  • domenica

    Hej lillaT!

    Vi är hemma Amningen funkar ok än så länge och hon har tuttat en massa men nu gör det ont i bröstvårtorna...några tips? Bara härda ut? Hon har varit ganska pigg faktiskt och varvar sömn, mat och nyfiket plirande De vackra ögonen som stirrar in i ens egna - vilken känsla!

    Håller precis på att lägga upp några korniga bilder på FB...

    Kram på dig och Romeo!

  • domenica
    icka76 skrev 2010-05-25 17:50:53 följande:
    Domenica: Åh, äntligen är hon här En liten tjej, det var vi nog inte många som tippade. Grattis i massor. Inte bara lägga upp bilder på FB jag vill oxå se henne, kan du inte inboxa mig en bild? Längtar till min lilla apa är ute.EGO: De där myggbetten jag pratade om är inte myggbett utan LOPPBETT!!!! Kattjäkeln har dragit in loppor som kalasat sönder mig. Kan bara säga att myggbett är en skitsak emot loppbett
    ojoj, loppbett??! {#lang_emotions_surprised}

    ska försöka inboxa en bild, visste inte att man kan det...
  • domenica

    Hallå tjejer!

    Tittar in lite snabbt - haft mkt omkring oss de senaste dagarna men efter två kalas idag blir avklarade så har vi lovat oss själva att bara vara hemma och ta det lugnt.

    åsa och movie: tack! Vilken magisk upplevelse det är!

    lillaT: tack för pepp om amning! Igår rann mjölken till och jag trodde brösten skulle sprängas...men jag härdar ut...som grottkvinnorna susie: tack sötis Bortsett från smärtan som väl i stort sett är oundviklig så tror jag förlossningen var exemplarisk. Vi är så euforiska!! Hon är ju mörkhårig nu iaf, ögonen är mörkblågrå men det kan ju ändras mkt har jag förstått - hur som så är hon förstås världens vackraste

    Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har en mysig helg framför er {#lang_emotions_heart}

  • domenica
    Saga09 skrev 2010-05-28 12:57:01 följande:
    Fullt upp med packningen nu.. får tillträde till nya lägenheten 15 juni ( !!!!!!! ) så det är ju jättesnart.. var man än trampar slår man i nåt.. särskilt om man heter Åsa och är klumpig som få.. haha.
    Snart dags alltså! Förstår att ni har fullt upp, blir skönt för er att komma på plats sen...det är ju det roligaste, att möblera och se sina grejer i ett nytt ljus 
  • domenica
    åsa: va olika det är med tänder, krypa/gå osv... Kul att din syster kommer, kan tänka mig att hon har lite saga-abstinens Alla här är tokiga i isabella och tävlar om att hålla henne...hi hi...idag kommer hennes "moster" (egentligen min kusin) och hälsar på.

    icka och susie: våra preggos!! Berätta gärna om hur ni mår, känner, tänker osv!
Svar på tråden Brudarna babblar vidare 8