Inlägg från: domenica |Visa alla inlägg
  • domenica

    Brudarna babblar vidare 8

    crazyh: hoppas ni får vara friska nu! Nu har vi våren och sommaren framför oss, kommer bli toppenbra {#lang_emotions_sunny} Kram!

  • domenica
    lillaT: vet inte vad det är men jag vill pyssla och fixa hela tiden, är väl den där nesting-grejen Hur som så är planen att slänga upp lite färg på väggarna i trappen också men den här helgen har jag tvingat mig till vila!

    Så du är också sugen på en till? Ha ha, så svårt att tänka sig såhär innan - mannen vill nästan börja försöka med en gång sen men det är jag lite tveksam till...he he.. Sen är det ju det där med att man fått kämpa så, hur länge vågar man vänta om man vill försöka igen liksom.

    Ja kom in på facebook lite mer vet´ja!

    Roligt med din gissning på Lillspark! Mannen gissar på en tjej den 17 maj, jag på en tjej den 14 maj (förtränger att man förmodligen går över) - tror våra gissningar på tjej är en reaktion på att ALLA gissar kille, vi har ingen känsla för vilket kön det är och inte spelar det nån roll heller egentligen

    Trevlig helg tillbaka till dig och extra kramar till Romeo och hästarna
  • domenica
    Saga09 skrev 2010-04-17 12:35:44 följande:
    Åhhh gissningsdags igen :)Hmmmmm då tror jag att lillspark tittar ut den 20:e och att det är en pojke.Inte stor chans att man gissar rätt den här gången heller...


    Stackars lilla Saga, hoppas hon kryar på sig snart!
  • domenica

    Halloj brudar!

    En fråga...har ju tidigare känt av sammandragningar när jag överansträngt sig, typ att magen blir hård och det känns som lite håll så att jag måste stanna och vila. Idag har jag fått som mensvärkkänningar runt kroppen, alltså både fram (där man har ont när man har mens) och runt i ryggen. Har kommit lite till och från under dagen. Är det förvärkar? Har hört att en del kan ha det i flera veckor...suck och stön Nån erfarenhet i tråden? 

  • domenica

    God morgon!

    Tack Susie och Åsa För mig var det igår em-kväll och sen i natt när jag var uppe på toa precis som du skrev åsa. Nu är det borta. Näe, på G är det lite tidigt för men det känns ändå spännande att kroppen förmodligen börjat förbereda sig eftersom det är en ny grej som jag inte känt förut Så pirrigt det är - glad att jag har er att fråga!

    Min kompis är inne på förlossningen nu, åkte in igår på BF-dagen så nu väntar vi spänt på uppdatering

    15 maj säger du susie, jag hejar på alla som gissar på strax innan BF Eller iaf inte allt för många dagar efter {#lang_emotions_dreamer}

    Kram på er underbaringar!

  • domenica
    CrazyH: BF 17 maj så 16 maj är taget! Såg ett glatt inlägg på FB, hoppas det betyder att hela familjen mår bra!

    Åsa: hur är det med Saga, är hon bättre från förkylningen?
  • domenica
    Movie: nämen...taskigt... Men en liten tjeja kanske vore nåt, det har fötts en massa pojkar omkring oss de senaste åren. Konstigt, även om det närmar sig nu så är det jättesvårt att koppla ihop lillspark med ett kön...

    Hur är det med dig annars?
  • domenica
    Åsa: tur att det inte är magsjuka iaf Visst va det du som inte kräkts på tusen år lr nåt?? Jag har varit täppt hela graviditeten: först gravidtäppa, sen pga nässpraymissbruk och när jag blev av med det så blev jag förkyld - snorande och andningsbesvär börjar bli ett normaltillstånd här Krya på dig!
  • domenica
    Åsa: en kopp té och slöa framför tv:n låter helt underbart ju! Är lite under isen idag, trött med huvudvärk och magont - blääh, känner mig som en tråkmåns {#lang_emotions_embarassed}Icka, Crazyh, Susie, LillaT, Minnie, Movie: hur har ni det idag?
  • domenica
    icka76 skrev 2010-04-22 10:54:45 följande:
    DOmenica: Här är allt bara bra. Trött som attans bara för bebis har använt min urinblåsa som hoppborg i natt. Hur är det själv?
    Hi hi, hur irriterande det än är att få springa till toa nätterna igenom så är det ju trots allt ett kärt besvär när man vet vad (vem) som orsakar det. I natt var första gången på flera veckor som jag inte vaknade men det kanske beror på att jag är lite under isen som jag skrev. Lite illamående, huvudvärk, superhungrig (vilket jag inte varit tidigare) och så magont - hoppas att det vänder men förmodligen har det väl att göra med att man är på sluttampen nu?

    Hur ger sig näsapan tillkänna annars då? Känner du att sprattlet och pickandet ökar nåt? Rörelserna ändrar karaktär så många gånger efter att man väl börjat känna av den lill* tycker jag
Svar på tråden Brudarna babblar vidare 8